Ζητήστε από έναν κτηνίατρο: Επτά παιδί εγκεκριμένες ερωτήσεις Pet


Ίσως έχετε αρκετές ερωτήσεις για να ζητήσετε από έναν κτηνίατρο, όταν επισκέπτεστε το νοσοκομείο ή την κλινική σας. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην είστε ο μόνος στην οικογένεια με ερωτήσεις. Συχνά τα παιδιά σας, έχουν μερικές από τις πιο διορατικές και ειλικρινείς ερωτήσεις σχετικά με τα κατοικίδια ζώα σας. Ως πολιτισμός Trupanion, προσφέρουμε αξία σε κάθε άτομο στην οικογένεια – κατοικίδια ζώα και παιδιά.

Προς τιμήν της επικείμενης Κτηνιατρικής Εκτιμήσεως Ημέρας, στις 18 Ιουνίου, θέλουμε να τονίσουμε την εικόνα, την εμπειρογνωμοσύνη , το χιούμορ και οι κτηνίατροι παθών εκφράζουν καθημερινά το έργο τους. Φυσικά, ως ηγέτες σκέψης στη βιομηχανία υγείας κατοικίδιων ζώων, οι κτηνίατροι εξακολουθούν να είναι συνήγορος των ζώων συντροφιάς. Το έργο τους σημαίνει ότι περισσότερα ζώα συντροφιάς λαμβάνουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται.

Κάθισαμε με την ομάδα κτηνιάτρων Trupanion στην περιοχή μας για να απαντήσουμε σε επτά εγκεκριμένα παιδικά ερωτήματα που θα μπορούσατε να εξετάσετε την επόμενη φορά που βρίσκεστε στον κτηνίατρο. Τα πάντα από τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων έως τα παθήματα του κτηνιάτρου, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα για το άτομο πίσω από τον τίτλο του κτηνιάτρου.

Ρωτήστε έναν κτηνίατρο: επτά εγκεκριμένα ερωτήματα για το κατοικίδιο ζώο

 Αν μπορούσατε να ζητήσετε από έναν κτηνίατρο μια ερώτηση - θα ζητούσατε; Έχουμε 7 ερωτήσεις που έχουν εγκριθεί για τα κατοικίδια ζώα για να ρωτήσουμε.

Οι κτηνίατροι είναι ακριβώς σαν εμάς, αγαπούν να χτυπάνε τους φίλους τους.

Πόσα κατοικίδια ζώα έχετε;

"Έχω τέσσερα κατοικίδια ζώα – τρία σκυλιά (μίνι Aussie Hugh Jackman ηλικίας 15 μηνών, οκτώ χρονών Chihuahua J Woww και ένα 11-year-old μάρτυρα Rizzo) και μια γάτα (ηλικίας 13 ετών) πορτοκαλί πιπίλες-Harry Fancy Pants), "λέει ο επί τόπου κτηνίατρος Trupanion, Δρ Caroline Wilde.

Σκεφτείτε ότι είναι δύσκολο να επιλέξετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Δεν είσαι
μόνος.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας κατοικίδιο ζώο;

"Έχω δύο γάτες και ένα άλογο. Είναι δύσκολο να έχεις ένα αγαπημένο, καθώς το καθένα είναι ξεχωριστό με τον δικό του τρόπο, ακόμα και ανάμεσα σε δύο γάτες. Για παράδειγμα, η γάτα μου Juniper αγαπά να βάλει στην αγκαλιά μου ενώ παρακολουθώ τηλεόραση, ενώ ο George αγαπά την προσοχή όλη την ώρα και θα με ακολουθήσει παντού πηγαίνω », δηλώνει ο επί τόπου κτηνίατρος Trupanion, Δρ Sarah Nold.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου θα μπορούσατε να συναντήσετε χιλιάδες κατοικίδια ζώα. Είναι πιθανό να γίνετε κτηνίατρος.

Πόσα κατοικίδια ζώα συναντήσατε;

"Δεν υπάρχει τρόπος να μετρήσουμε! Θα έλεγα δεκάδες χιλιάδες! "Εισάγει Wilde. Ο Nold συνεχίζει: "Σε όλη την κτηνιατρική σχολή και ενώ εργάζομαι σε κτηνιατρικό νοσοκομείο, έχω συναντήσει περίπου δώδεκα νέα κατοικίδια ζώα κάθε μέρα. Ακόμα και το που εργάζεται για το Trupanion έρχομαι να συναντήσω τους συναδέλφους μου στο γραφείο. "

Όλοι έχουμε ερωτήσεις σχετικά με τα κατοικίδια ζώα, όπως" Γιατί το σκύλο ή η γάτα μου το κάνουν; " στους κτηνιάτρους, υπάρχει πάντα μια απάντηση.

Κάνουν οι σκύλοι και οι γάτες ιδρώτα;

"Τα σκυλιά και οι γάτες αποπνέουν ιδρώτα από ορισμένα μέρη του σώματός τους, όπως τα μαξιλάρια των ποδιών τους, αλλά κυρίως δροσίζονται από το λαχάνιασμα", λέει ο Nold.

Όλα τα μέλη της οικογένειάς μας απολαμβάνουν να συμμετέχουν στη συζήτηση, ακόμη και οι γούνινοι φίλοι μας.

Γιατί οι γάτες μοιάζουν;

«Γενικά μοιάζουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους», λέει
Wilde.

Ζητήστε έναν κτηνίατρο: Μερικές φορές το "Γιατί" είναι εξίσου αποτελεσματικό με το έργο –

Γιατί γίνατε κτηνίατρος;

"Όπως πολλοί άνθρωποι υποθέτουν, αγαπώ τα ζώα, αλλά περισσότερο από αυτό, αγαπώ τους ιδιοκτήτες να φροντίζουν καλύτερα τα κατοικίδια ζώα τους. Είναι τιμή να έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα κουτάβι ή ένα γατάκι να μεγαλώσουν ως μέλη της οικογένειας και να είναι εκεί για να τους στηρίξουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους », δηλώνει ο Nold.

Τι αγαπάς να είσαι κτηνίατρος;

«Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να γνωρίζω ότι έχω κάνει
διαφορά σε μια ζωή κατοικίδιων ζώων και οικογένειας », λέει ο Wilde.

 Ζητήστε έναν κτηνίατρο: επτά εγκεκριμένες ερωτήσεις για κατοικίδια ζώα - μάθετε περισσότερα για τον κτηνίατρό σας!

Ζητήστε έναν κτηνίατρο: ερωτήσεις παιδιών κατοικίδιων ζώων

Όταν αφιερώσετε χρόνο για να ζητήσετε από έναν κτηνίατρο μια ερώτηση, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε το άτομο πίσω από τον τίτλο. Σίγουρα, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια να εμπλακεί και να μάθει από ένα άτομο που νοιάζεται τόσο συμπονετικά για το γούνινο μέλος της οικογένειάς του. Σκεφτείτε να πάρετε το χρόνο να κάνετε check in, να ρωτήσετε μια ερώτηση ή ευχαριστώ τον κτηνίατρό σας για όλα όσα κάνουν. Ίσως να εμπνέεστε από αυτό που ακούτε.Source link