Δεν υπάρχουν όρια στις κύριες χειρουργικές επεμβάσεις για τον Bailey Bob


Το ταξίδι του Bailey Bob

Ο Δρ. Ο Kaiser μου μίλησε για την ασφάλεια πολλών
φορές πριν τελικά αποφάσισα να το πάρει για τον Bailey Bob. Ήταν
σχεδόν ένα χρόνο πριν έπρεπε να το χρησιμοποιήσω, αλλά αγόρι όταν το έκανα, το έκανα πραγματικά!

Τον Μάρτιο του 2018, ο Bailey Bob άρχισε να σκοντάφτει και αμέσως τον πήρα για να δουν τον Δρα Kaiser. Είχε ένα 4 από 5 βαθμού σφήνα στο δεξί του πίσω μέρος. Έτσι, μακριά από τον ειδικό που πήγαμε και Bailey είχε 19659005 επισκευή του. Χαίρομαι που έχω ασφάλιση που καλύπτει το 90% του κόστους μείον το αρχικό τέλος εξέτασης από τον ειδικό.

Την ίδια χρονιά, ο Bailey πιάστηκε σε μια καρέκλα και η δεύτερη επισκευή του σταυρού έγινε στο άλλο πίσω πόδι του! Ναι, δύο μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις πίσω στην πλάτη! Χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, ίσως να μην σκέφτηκα καν να πάω σε έναν ειδικό, ίσως να είχα κάνει την πρώτη χειρουργική επέμβαση και να την πληρώσω για να το σκέφτομαι από την τσέπη, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ξανά! Αλλά σίγουρα δεν θα ήταν σε θέση να διαχειριστεί το δεύτερο. Ω και επίσης, κάπου στο δρόμο, διαγνώστηκε με ένα καρδιακό μουρμουρητό που θα είναι ζήτημα ζωής.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι ο Bailey Bob είναι ακόμα εδώ μόνο επειδή έχουμε ασφάλεια Trupanion.

Εξαιτίας αυτού, τώρα είναι σε θέση να περπατήσει, να τρέξει και να πάει πάνω και κάτω από τις σκάλες! Σε όλη αυτή τη διαδικασία, ήταν πολύ εύκολο να υποβληθούν οι ισχυρισμοί διότι η Animal Clinic of Mandarin χειρίζεται όλη τη διαδικασία. Το άλλο πράγμα που μας αρέσει σχετικά με την ασφάλιση Trupanion είναι ότι δεν υπάρχουν όρια ανά κατάσταση, ανά έτος ή ανά διάρκεια ζωής. Για να μην αναφέρουμε ότι η πληρωμή του 90% του λογαριασμού είναι απίστευτη.

Όποτε βλέπω κάποιον με κατοικίδιο ζώο, ειδικά ένα κουτάβι, τον ενθαρρύνω να πάρει Ασφάλιση Trupanion Δεν μπορώ να πω αρκετά για το πόσο υπέροχο έχει ήταν για μας. (19659018] Τζάκσονβιλ, Φλόριντα
Εγγραφή: Μάρτιος 2017
Κατάσταση: Επισκευή Σταυρού (στα δύο πόδια), Καρδιά Μουρμούρ
$ 16,860.88

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link