Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες στη χρήση του Capstar;


Οι ψύλλοι είναι πλήρες πρόβλημα για κάθε κατοικίδιο ζώο και τον ιδιοκτήτη του. έτσι είναι πραγματικά σημαντικό να βρούμε μια βιώσιμη θεραπεία ψύλλων που λειτουργεί άμεσα. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων για ψύλλους και προληπτικά μέσα για κατοικίδια ζώα. έτσι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να βρείτε την τέλεια θεραπεία για το κατοικίδιο ζώο σας. Οι οικογένειες με γάτες και σκύλους μπορούν να αντιμετωπίσουν άλλες δυσκολίες στην εξεύρεση επεξεργασιών που είναι ευαίσθητες για τις γάτες, αλλά είναι επαρκώς ικανές να εξαλείψουν τις παρασιτώσεις στα σκυλιά

διασφαλίζοντας ότι προστατεύονται από τους ψύλλους και τους κρότωνες. Περπατώντας στο κοντινό κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας και ελέγχοντας κάθε ένα από αυτά τα δισκία ψύλλων για γάτες και σκυλιά που είναι προσβάσιμα από τον πάγκο μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό. Μια θεραπεία που προσπαθεί να σκοτώσει τους ψύλλους τόσο στις γάτες όσο και στα σκυλιά είναι Capstar Flea Control. Αυτή η θεραπεία είναι προσβάσιμη σε επαναλαμβανόμενες συνταγοποιήσεις για τη θεραπεία όλων των σκύλων και των γατών που είναι ηλικίας ενός μηνός και το βάρος τους δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 2 λίβρες. Θα ρίξουμε μια ματιά στα δισκία Capstar για να ελέγξετε αν μπορεί να είναι το στοιχείο που ψάχνετε. Πριν από το τέλος αυτού του άρθρου, θα μάθετε τις πιθανές παρενέργειες που έχουν τα δισκία Capstar για τα σκυλιά και τις γάτες σας.

Περιγραφή:

Το Capstar χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις μολύνσεις από ψύλλους ενηλίκων στο κατοικίδιο ζώο σας. Λειτουργεί πολύ γρήγορα και επίσης λειτουργεί στο νευρικό σύστημα των ενήλικων ψύλων μέσα σε 30 λεπτά. σκοτώνοντας τα όλα μέσα σε 4-6 ώρες. Το Capstar είναι πολύτιμο στην περίπτωση εκτροφείου, σκυλιών και ταξιδιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό φάρμακο για την πλήρη προστασία από τους ψύλλους. Η Capstar δεν δρα σε νεαρούς ψύλλους, αυγά ή προνύμφες, καθώς δεν παίρνουν αίμα.

Το δραστικό συστατικό στο Capstar:

Το Capstar περιέχει ένα συστατικό γνωστό ως nitenpyram χρησιμοποιείται για να σκοτώσει ενήλικους ψύλλους σε γάτες και σκύλους. Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια γρήγορη και απότομη αποτύπωση σε αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα ψύλλων τότε Capstar είναι η καλύτερη λύση για εσάς και το κατοικίδιό σας.

Το Nitenpyram, όπως είναι παρόντα στα χάπια ελέγχου των ψύλλων Capstar, έχει χρώμα λευκό έως κίτρινο. Το Capstar δεν είναι άψυχο. σε κάθε περίπτωση, η μυρωδιά είναι απαλή και δεν είναι καθόλου δηλητηριώδη. Το Nitenpyram είναι μη εύφλεκτο, μη καταστροφικό και μη εκρηκτικό. ούτως ή άλλως, είναι ακόμα εύκολα καύσιμο. Τα χάπια ελέγχου Capstar ψύλλοι είναι αδιάλυτα στο νερό, υπονοώντας ότι δεν θα σπάσουν για να σχηματίσουν μια ομοιογενή λύση. Το Nitenpyram είναι χημικώς σταθερό υπό κανονικές συνθήκες αποθήκευσης

Τα χάπια Capstar ψύλλων ελέγχου απορροφώνται πλήρως στις γάτες ή τους σκύλους εντερική οδό μετά τη δόση. Λιγότερο χάνεται στο κοπριά. Μετά την από του στόματος χορήγηση, τα επίπεδα των φαρμάκων θα φθάσουν άφθονα στο αίμα του ζώου μετά από περίπου 40 λεπτά σε γάτες και 80 λεπτά σε σκύλους.

Αφού το κατοικίδιο σας παίρνει το δισκίο Capstar, το Nitenpyram βυθίζεται πολύ γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος. Το λεπτό που ένας ψύλλος παίρνει ένα γεύμα αίματος από το κατοικίδιο ζώο σας, καταναλώνουν αρκετό από το φάρμακο για να τους σκοτώσουν

Το Nitenpyram είναι ένα νεονικοτινοειδές, που σημαίνει ότι είναι παρόμοιο με το νικοτίνη του φυτοφαρμάκου. Ενεργεί στο κεντρικό νευρικό σύστημα των ψύλλων συνδέοντας τους υποδοχείς της ακετυλοχολίνης. Η ακετυλοχολίνη είναι ένας ζωτικός νευροδιαβιβαστής και ένα φράγμα του υποδοχέα παρεμποδίζει τη διέλευση των νευρικών σημάτων και οδηγεί στην εξάλειψη του κεντρικού νευρικού συστήματος των ψύλλων

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα χάπια ελέγχου των ψύλλων Capstar

Capstar χάπια ελέγχου ψύλλων δίνονται σε γάτες και σκύλους ηλικίας άνω του ενός μηνός όταν το βάρος του ζώου υπερβαίνει τα 2 lb. Οι γάτες και οι σκύλοι χορηγούνται με φάρμακο Capstar ψύλλων σε δόση 1 mg / kg από το στόμα. Ένας σκύλος μήκους 25 λιβρών είναι περίπου 11,4 κιλά και παίρνει δόση 11,4 mg Capstar.

CAPSTAR για γάτες και μικρά σκυλιά- κάθε Capstar ψύλλος περιέχει 11,4 mg nitenpyram για ζώα 2-25 λίβρες (0,9-11,36 kg] σε βάρος

CAPSTAR για ενήλικα σκυλιά – κάθε χάπι Capstar ψύλλων περιέχει 57,0 mg nitenpyram για σκύλους 25,1-125 λίβρες (11,4-56,8kg) σε βάρος

Τα χάπια Capstar ψύλλων ελέγχου είναι προσβάσιμα σε πακέτα 6. Το Capstar χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή και μπορεί να αποκτηθεί μέσω του μετρητή.

Πρέπει να αγοράσετε τα δισκία που είναι σωστά ανάλογα με το βάρος του σκύλου ή της γάτας σας. Προσπαθήστε να μην διαιρέσετε τα μεγάλα δισκία σε δύο για να τα προσφέρετε σε κουτάβια. Όλες οι γάτες και τα σκυλιά στην οικογενειακή μονάδα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα με τον έλεγχο ψύλλων Capstar. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μη επεξεργασμένα κατοικίδια ζώα μπορούν να πάνε ως αποθήκη για τους ψύλλους. Η θεραπεία θα πρέπει να ξεκινά είτε από το τέλος του χειμώνα είτε από τις πρώιμες πηγές προς την αρχή της εποχής των ψύλλων. Η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει κάθε φορά που εμφανίζονται ψύλλοι στο κατοικίδιο σας.

Παρενέργειες:

Το Capstar είναι γνωστό ότι προκαλεί ορισμένες παρενέργειες όταν καταναλώνεται. Ενώ άλλες δυσμενείς απαντήσεις μπορεί να είναι συνέπεια της ακατάλληλης χρήσης. Τα συμπτώματα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το ποια ζώα πρόκειται να αντιμετωπιστούν. καθώς οι γάτες και οι σκύλοι έχουν ξεχωριστές απαντήσεις στη θεραπεία. Τα πιο συχνά αναγνωρισμένα συμπτώματα που επηρεάζουν τα σκυλιά για να ενσωματώσουν τεμπελιά ή υπερκινητικότητα, ασυνέπεια και τρόμο ή επιληπτικές κρίσεις, και άγχος. Τα σκυλιά μπορούν επίσης να συναντήσουν παράλογη υπερηφάνεια, φαγούρα και εμετό, ανικανότητα και χαλάρωση των εντέρων.

Οι γάτες που παίρνουν Capstar μπορεί να συναντήσουν σημαντικό αριθμό αντιδιαστολών αντιδράσεων από σκύλους. Τα φυσιολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν υπερδραστηριότητα ή τεμπελιά, περιττό λαχάνιασμα, κνησμό, άνοδο, αδυναμία, άγχος, χαλάρωση των εντέρων, επιληπτικές κρίσεις και τρόμο. Λίγα άλλα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσουν οι γάτες περιλαμβάνουν διαστολή των μαθητών, αυξημένο παλμό, φωνή, πυρετό και σωτηρία. Τόσο οι γάτες όσο και τα σκυλιά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουν μια δυσάρεστη αλλεργική αντίδραση στη θεραπεία που χαρακτηρίζεται από κνίδωση, δυσκολία στην αναπνοή και πρήξιμο των χειλιών ή της γλώσσας. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος ότι ο συνδυασμός Capstar με διαφορετικές συνταγές και φάρμακα μπορεί να οδηγήσει σε άλλες ανταγωνιστικές επιδράσεις.

Λάβετε Προφύλαξη

Είναι πραγματικά σημαντικό να αναφέρουμε ότι, αν και αυτή η περιοχή «παρενεργειών» αναφέρει πολλές τρομακτικές επιθετικές αντιδράσεις που μπορεί να συνδέεται με το φάρμακο για τα ψύλλους Capstar, στην πραγματικότητα, τέτοιες αντιδράσεις είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες. Ποτέ δεν έχω παρατηρήσει προσωπικά μια αντίδραση από την Capstar και έχουν χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά. Η κύρια αντίδραση που παρατηρώ συνήθως είναι η διαταραχή και η φλεγμονή. Ρίχνοντας μια ματιά στο εύρος δόσεων για χάπια Capstar θα πρέπει να σας δώσουμε μια ιδέα για την ασφάλεια του φαρμάκου. Ένα ολόκληρο δισκίο των 11,4 mg θα είναι αρκετό για ζώα που ζυγίζουν μεταξύ 1kg και 11,36kg. Το 1 kg ζώο παίρνει μια δόση που είναι 11,4 x ότι του ζώου 11,36 kg, αλλά τότε δεν είναι επιβλαβής. Δείχνει ότι το Capstar φάρμακο για ψύλλους έχει εξερχόμενη ασφάλεια.

Να είστε άγρυπνοι αναγνώστες! Τα κατοικίδια ζώα συχνά υπονοούν μια διαταραχή έως και 7 ώρες μετά τη χορήγηση του Capstar. Αυτός ο συγκεκριμένος και κανονικός τύπος διατάραξης περιγράφεται από τέτοια σημεία. το ξύσιμο, τη γούνα, το γλείψιμο της γούνας και το δέρμα. Μπορούν επίσης να παρατηρηθούν επικίνδυνες αντιδράσεις, υπερκινητικότητα και υπερηφάνεια. Αυτός ο τύπος αντίδρασης δεν είναι συνήθως συνέπεια της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά μια αντίδραση στη γρήγορη κατάρρευση των ψύλλων. Οι ψύλλοι γίνονται στιγμιαία «ενεργοποιημένοι» και αρχίζουν να σφίγγουν καθώς το δηλητήριο Nitenpyram μπαίνει μέσα. κάνοντας περίεργες, αισθητά ευαίσθητες αισθήσεις κατά του δέρματος της γάτας ή του σκύλου. Μια πρόσφατη έκθεση στο Journal of Medical Entomology επιβεβαιώνει και απεικονίζει αυτές τις απαντήσεις. Μπορεί να αυξήσει τα συμπτώματα "γρατσουνίσματος, λαχάνιασμα, γλείψιμο και συσπάσεις" τις πρώτες 5 ώρες μετά την κατάποση του Capstar. (19659004) Πλεονεκτήματα:

Ασφαλής χρήση για γάτες, νεογνά, γατάκια και σκύλους για πάνω από ένα μήνα ηλικίας και περισσότερο από 2 λίβρες

Γενικά καλό για χρήση σε έγκυα ή θηλάζοντα κατοικίδια ζώα

Έχει άμεση επίδραση. Τείνει να χορηγείται μία φορά την ημέρα και θα σκοτώνει τους ψύλλους εντός μισής ώρας.

Είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή σε αντίθεση με άλλα φάρμακα για τα ψύλλων που περιέχουν δισκία

Μειονεκτήματα:

Πρέπει να δίνεται καθημερινά για να καταπολεμήσει και να σκοτώσει τους ψύλλους.

Απλά αντιδρά και σκοτώνει μεγαλόσωμους ψύλλους.

Φυλάσσεται σε σφραγισμένη δέσμη σε θερμοκρασία δωματίου.

Φυλάσσεται σε σφραγισμένη δέσμη σε θερμοκρασία δωματίου.

Εάν χάσετε μια δόση ή είστε αβέβαιοι ότι δόθηκε δόση, θα μπορούσε να χορηγηθεί ένα δεύτερο χάπι με ασφάλεια.

Σε μια συνοπτική περιγραφή:

Αυτή είναι μια εξαιρετική θεραπεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε ψύλλοι μακριά από το κατοικίδιο ζώο σας. Ωστόσο, δεν θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα επειδή είναι αποτελεσματικό μόνο για 24 ώρες και απλά σκοτώνει ζωντανούς ψύλλους. σε αντίθεση με λίγες από τις σταγόνες και τα δισκία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το σωστό δισκίο για το κατοικίδιο ζώο σας. η δοσολογία εξαρτάται από το βάρος και τη φυλή του κατοικίδιου ζώου σας. Προσπαθήστε να μην δίνετε δισκία σκύλων σε γάτες και το αντίστροφο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση χρησιμοποιώντας τα αποκλειστικά κουπόνια έκπτωσης κατοικίδιων ζώων.

Εκτός από αυτές τις προειδοποιήσεις, θεωρούμε ότι το Capstar είναι μια ασφαλής, επιτυχημένη, μη συνταγογραφούμενη μέθοδος για τη θανάτωση των ψύλλων στα σκυλιά σας


Συντάκτης Bio: [19659007] Ο Abigail Kent είναι ένας ενθουσιώδης συγγραφέας που αγαπά να γράφει για τον τρόπο ζωής, τη μόδα, την εξοικονόμηση χρημάτων και τα blogs ταξιδιών. Αυτή τη στιγμή γράφει για κωδικό έκπτωσης. Ένα online κουπόνια έκπτωσης και site κώδικα προώθησης. Είναι κάτοχος πτυχίου στην επιστήμη των υπολογιστών. Λατρεύει την ανάγνωση βιβλίων και τη δημιουργία νέων φίλων. TwitterSource link