#VeterinaryLove: Γιορτάζοντας τους κτηνιάτρους επαγγελματίες – το blog Trupanion


Εδώ στο Trupanion αγαπάμε τους κτηνιάτρους μας. Από τη ρεσεψιόν έως πίσω από την πόρτα της αίθουσας εξετάσεων, οι αξιόπιστοι κτηνίατροι, οι τεχνικοί και οι ειδικοί μας υποστηρίζουν την υγεία και την ευεξία των αγαπημένων μας κατοικίδιων ζώων. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες για την εργασία που κάνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε την Ημέρα Κτηνιατρικής Εκτίμησης ™! Κάθε χρόνο στις 18 Ιουνίου γιορτάζουμε τα μέλη της κτηνιατρικής ομάδας που αφιερώνουν τις μέρες τους για την καλύτερη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων μας.

Μοιραστείτε το #VeterinaryLove

Τα κατοικίδια ζώα είναι σημαντικά μέλη των οικογενειών μας και οι κτηνίατροι που βοηθούν να κρατήσουμε τους φίλους μας γούνιους ευτυχισμένους και υγιείς είναι απαραίτητοι. Ωστόσο, οι κτηνιατρικές μας ομάδες δεν λαμβάνουν πάντα την αναγνώριση που τους αξίζει. Ως αποτέλεσμα, έχουμε θέσει κατά μέρος την 18η Ιουνίου, την κτηνιατρική ημέρα εκτίμησης ™, για να δώσει ευχαριστίες μοιραστείτε #VeterinaryLove μας σε όλο τον κόσμο!

Έχετε μια ιδιαίτερη ιστορία για το πώς οι κτηνίατροι του κατοικίδιου ζώου σας έκαναν τελικά τη διαφορά στη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας; Για παράδειγμα, οι άνθρωποι του κτηνιατρικού γραφείου σας χαιρετίζουν εσείς ή το κατοικίδιο ζώο σας με έναν ειδικό τρόπο; Ή ο κτηνίατρός σας έχει έναν αφρώδη τρόπο κομοδίνο; Πείτε μας την ιστορία σας σχετικά με το Instagram και το Twitter Επιπλέον, επισημάνετε το κτηνιατρικό γραφείο σας, μοιραστείτε μια ειδική εικόνα του κατοικίδιου ζώου σας και χρησιμοποιήστε την ετικέτα hash #VeterinaryLove. Όχι μόνο οι κτηνίατροί σας θα δουν τη φωνή σας, αλλά και ο κόσμος!

#VeterinaryLove Live στο Times Square

Το Trupanion θα μεταδίδει όλα τα #VeterinaryLove tweets και τα Insta-posts σας ζωντανά στην Times Square στον πύργο NASDAQ για την Κτηνιατρική Εκτίμηση της Ημέρας ™. Επιπλέον, θα μοιραστούμε όλα τα συναισθήματά σας στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων Trupanion και σε απευθείας σύνδεση πιο κοντά στις 18 Ιουνίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να βρείτε την ιστορία της Ημέρας Κτηνιατρικής Εκτίμησης ™ και πώς εορτάσαμε στο παρελθόν.

Στήριξη των κτηνιάτρων

Εργαζόμαστε χέρι-χέρι με τους κτηνιάτρους επαγγελματίες σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική για να βοηθήσουμε τα κατοικίδια ζώα να έχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη. Επιπλέον, όλοι οι κτηνίατροι που γνωρίζουμε είναι σκληροί, αφοσιωμένοι και παθιασμένοι. Έχουν εκτεταμένη εκπαίδευση, δουλεύουν πολλές ώρες και πάνω απ 'όλα, επενδύονται συναισθηματικά στα καλύτερα αποτελέσματα για τα γούνινα μέλη της οικογένειάς μας.

Τα τελευταία χρόνια, έχει φθάσει στο φως ότι πολλοί κτηνίατροι έχουν σκληρό χρόνο. Το κόστος της περίθαλψης αυξάνεται, γεγονός που έχει θέσει σε κίνδυνο την ικανότητα των πελατών να πληρώσουν. Περαιτέρω, πολλοί κτηνίατροι αντιμετωπίζουν κόπωση από συμπόνια και κατάθλιψη λόγω της συναισθηματικής φύσης της θεραπείας ασθενών και μεγαλύτερων ζώων συντροφιάς.

Μια πανίσχυρη συνεργασία

Αυτή η Κτηνιατρική Ημέρα Εκτίμησης ™, το Trupanion συνεργάζεται με το MightyVet, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει συνεχή εκπαίδευση, καθοδήγηση και άλλους πόρους για την υποστήριξη των κτηνιάτρων στην καριέρα και την ευζωία τους. [19659902] Ημέρα Κτηνιατρικής Εκτίμησης ™ είναι η 18η Ιουνίου

Βοηθήστε μας να γιορτάσουμε τους κτηνιάτρους μας!

"Στις 18 Ιουνίου th ενθαρρύνουμε τους λάτρεις των ζώων παντού να δείχνουν την εκτίμησή τους και λένε χάρη στους συμπονετικούς κτηνιάτρους που αφιερώνονται στη βοήθεια ζώων που μας σημαίνουν τόσο πολύ και μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα "δήλωσε ο Darryl Rawlings, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Trupanion. "Πιστεύουμε ότι η δουλειά σας είναι δύσκολη και θέλουμε να γνωρίζετε ότι εκτιμούμε ό, τι κάνουμε."

Με αυτό το πνεύμα, μπορείτε να δείξετε την εκτίμησή σας δημοσιεύοντας φωτογραφίες και ιστορίες σχετικά με την κτηνιατρική ομάδα τους στο Twitter και το Instagram,

Marissa V.

Η Marissa ξέρει σχεδόν το όνομα κάθε σκύλου στο γραφείο του Trupanion και εργάζεται για την εκμάθηση των ονομάτων των ιδιοκτητών τους. Είναι ένας εραστής όλων των ζώων, αλλά έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για οτιδήποτε με ένα μακρύ ρύγχος – θα μπορούσε να περάσει όλη την ημέρα βλέποντας βίντεο από ελέφαντες, aardvarks, και tapirs. Όταν δεν δουλεύει, ίσως να την βρείτε να παρακολουθεί ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, κάνοντας σύντομα βίντεο ή αναζητώντας το μεγαλύτερο σάντουιτς στο Σιάτλ.Source link