Top Ten Ultimate Συμβουλές Ασφάλειας Καιρού για Κατοικίδια


Καθώς ο καιρός ζεσταίνεται, είναι απαραίτητο να έχουμε ένα σχέδιο για τους γούνιους φίλους μας. Ευτυχώς, αυτές οι συμβουλές ασφάλειας για τα ζεστά καιρικά για κατοικίδια ζώα παρέχουν μια λίστα ελέγχου για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ώστε να λαμβάνουν υπόψη τους όταν περνούν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους. Είτε σχεδιάζετε μια απόδραση στην παραλία ή ένα μακρύ Σαββατοκύριακο, βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμαστεί για ζεστό καιρό για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Κάθισαμε μαζί με τον υπεύθυνο προγράμματος Trupanion για τα κατοικίδια ζώα μας, J. Marmol, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συμβουλές για την ασφάλεια του καυτού καιρού για τα κατοικίδια ζώα και για το πώς να προστατεύετε τους καλύτερους φίλους σας.

Οι δέκα κορυφαίες συμβουλές για την ασφάλεια των ζεστού καιρού για κατοικίδια ζώα

 ελέγξτε τις κορυφαίες δέκα συμβουλές για την ασφάλεια του καυτού καιρού για τα κατοικίδια ζώα για την απόλυτη προστασία.

1. Περιορίστε το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους

Εάν είναι πολύ ζεστό για να απολαύσετε, τότε είναι σίγουρα πολύ ζεστό για να απολαύσετε τον καλύτερο φίλο σας. Σκεφθείτε να απολαύσετε τον ήλιο με αυξήσεις ή να κάνετε διαλείμματα σε κλειστούς χώρους. Έτσι ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το χρόνο της σε εξωτερικούς χώρους

2. Σχέδιο βόλτες ανάλογα

Είναι σημαντικό να σχεδιάσετε τους περιπάτους σας, έτσι δεν είστε
περπατώντας στο καυτότερο μέρος της ημέρας σας. Για παράδειγμα, συνήθως νωρίτερα το πρωί
και νωρίς το βράδυ είναι πιο δροσερές ώρες της ημέρας για να περπατήσετε. Περαιτέρω, εξετάστε τη συντόμευση
βόλτα σας για να κρατήσετε το κατοικίδιο ζώο σας από υπερβολική θέρμανση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή
ερωτήσεις, απευθυνθείτε στον κτηνίατρό σας για την καλύτερη πορεία της δράσης σας
γούνιους φίλους.

3. Stick to the shade

Το πεζοδρόμιο, η άσφαλτος και τα πεζοδρόμια μπορούν να ζεσταθούν πολύ γρήγορα σε μια ζεστή μέρα. Για να το φωτίσετε περαιτέρω – η άσφαλτος μπορεί να φτάσει πάνω από 160 βαθμούς Φαρενάιτ. "Εάν τοποθετήσετε το χέρι σας στην άσφαλτο για 15 δευτερόλεπτα και είναι πολύ ζεστό για το χέρι σας, είναι σίγουρα πάρα πολύ ζεστό για τα πόδια του κατοικίδιου σας", επισημαίνει το Marmol. Σκεφτείτε να περπατήσετε το σκυλί σας στο χορτάρι ή να πετάξετε τη σφαίρα στη σκιά. Αυτά είναι σίγουρα ωφέλιμες συμβουλές για την ασφάλεια του καιρού για κατοικίδια ζώα και για ανθρώπους!

4. Παρέχετε δροσερά αξεσουάρ φροντίδας για ζώα συντροφιάς

Αν περνάτε χρόνο με τους φίλους σας σε εξωτερικούς χώρους, σιγουρευτείτε ότι παρέχετε επιλογές ως τρόπο για τα κατοικίδια ζώα σας να διατηρούνται δροσερά. Σκεφτείτε ένα ψυκτικό γιλέκο για τα κατοικίδια ζώα σας, όπως το Ruffwear Cool Gear, ή κρατήστε έναν φορητό ανεμιστήρα ομίχλης μαζί σας όταν βγαίνετε έξω. Επίσης, η ευελιξία ενός γιλέκου ψύξης επιτρέπει πολλαπλές χρήσεις που κυμαίνονται από την παραλία μέχρι τα μονοπάτια ενώ ταξιδεύετε.

5. Προστατέψτε τα πόδια του κουταβιού σας

Η προστασία από τα πόδια είναι απαραίτητο για τα κατοικίδια ζώα σας. Φυσικά, η διατήρηση του ποδιού του κουταβιού σας είναι απαραίτητη για ένα ευτυχισμένο και υγιές κατοικίδιο! Εξετάστε τα booties, τα παπούτσια, το sox ή το κερί μαξιλαριού. Λάβετε υπόψη ότι ένα κερί μαξιλαριού είναι μια μεγάλη επιλογή για την πρόληψη, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα με ένα παπούτσι ή bootie. Έχετε υπόψη ότι κάθε κατοικίδιο ζώο είναι διαφορετικό και ίσως να μην αρχίσει να φοράει υποδήματα.

6. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον ήλιο και τις ακτίνες UV

Προσέχετε να εκθέτετε τους γούνιους φίλους σας σε υπερβολική διασκέδαση στον ήλιο. Ομοίως, η ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, επομένως η προστασία αποτελεί βασικό παράγοντα έκθεσης στις ακτίνες UV. Για παράδειγμα, το αντηλιακό κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι μια ευεργετική επιλογή για τα κατοικίδια ζώα σας με μικρότερη γούνα. Σκεφθείτε να μιλήσετε με τον κτηνίατρό σας σχετικά με την καλύτερη πορεία δράσης για να διατηρήσετε το κατοικίδιό σας προστατευμένο.

7. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τους φίλους σας.

Ένα κρίσιμο σημείο μεταξύ αυτών των συμβουλών για την ασφάλεια του καυτού καιρού για τα κατοικίδια ζώα όλων των ειδών είναι η πρόσβαση στο νερό. Η σωστή ενυδάτωση είναι ένα κρίσιμο συστατικό για την υγεία και την ασφάλεια των φίλων μας. Επιπλέον, "εξετάστε το ενδεχόμενο να παρέχετε νερό θερμοκρασίας δωματίου, όπως το παγωμένο νερό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για το στομάχι του κατοικίδιου ζώου", λέει ο Marmol. Επιπλέον, η διατήρηση νερού με σας ανά πάσα στιγμή επιτρέπει στα κατοικίδια ζώα σας να αρπάξουν ένα ποτό ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

8. Διαλέξτε φιλικές προς το κατοικίδιο ζώο δραστηριότητες κατά τη ζέστη

Τα κατοικίδια είναι οικογενειακά. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε σε θέση να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους γούνιους φίλους μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Εξετάστε το ενδεχόμενο σχεδιασμού φιλικών προς τα κατοικίδια δραστηριοτήτων, όπως παιχνίδια γκαζόν, οικογενειακή βόλτα ή βουτιά στην πισίνα. Για παράδειγμα, μια πισίνα σκύλου δίνει στο κουτάβι σας την ευκαιρία να παραμείνει δροσερό και ενυδατωμένο ενώ είναι σε εξωτερικούς χώρους με την οικογένεια.

9. Παρέχετε ένα δροσερό και χαλαρωτικό περιβάλλον κατοικίας φιλικό προς τα κατοικίδια

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ένα χαλαρωτικό φιλικό προς τα κατοικίδια περιβάλλον είναι απαραίτητο για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τους φίλους τους. Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο να κρατάτε κύπελλα νερού σε πολλαπλά δωμάτια, καθώς και μια σωστή κυκλοφορία δροσερού αέρα σε όλο το σπίτι σας. Ουσιαστικά, ένα σπίτι φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα θα πρέπει πάντα να έχει μέρη για το κατοικίδιο ζώο σας να παίζει, να περιφέρεται και να χαλαρώνει!

10. Ποτέ μην αφήνετε τα κατοικίδια ζώα σας στο αυτοκίνητο

Η πιο σημαντική από αυτές τις συμβουλές ασφαλείας για τα κατοικίδια ζώα είναι να μην αφήνετε ποτέ τα κατοικίδια σας σε ένα καυτό αυτοκίνητο. Όταν τα κατοικίδια ζώα μένουν στο αυτοκίνητο, μπορεί να παρουσιάσουν εξάντληση θερμότητας, αφυδάτωση, θερμόρεσμο ή χειρότερα. Αν θέλετε η εταιρεία του κατοικίδιου ζώου σας όλη την ημέρα σας, ελέγξτε την τοπική σας κοινότητα σε φιλικά προς τα κατοικίδια καταλύματα. Επιπλέον, διατηρώντας το κατοικίδιό σας στο σπίτι, μπορούν να βιώσουν τον ποιοτικό εμπλουτισμό των κατοικίδιων ζώων στις ανέσεις του σπιτιού σας, ενώ είστε μακριά.

 Οι συμβουλές για την ασφάλεια του καιρού για κατοικίδια ζώα είναι απαραίτητες για την ευημερία των φίλων μας.

Συμβουλές για την ασφάλεια του καιρού για κατοικίδια ζώα: Μέτρο ασφάλειας για όλη την οικογένεια

και κακοποιημένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Διατηρώντας δροσερό, παραμένοντας στη σκιά, περιορίζοντας
το χρόνο έξω, και την παροχή ενυδάτωσης είστε βήματα πιο κοντά σε μια διασκέδαση γεμάτη οικογένεια
και φιλική προς το κατοικίδιο καλοκαιρινή περίοδο.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link