Top Ten Mighty Marvel Pet Ονόματα


Αν φέρνεις στο σπίτι ένα νέο κατοικίδιο ζώο, έχουμε κάποιες ισχυρές μάρκες κατοικίδιων ζώων για να εξετάσεις το όνομά σου για το καλύτερο φίλο σου. Με τη δημοτικότητα του σύμπαντος Marvel που φτάνει σε νέα ακροατήρια σε ταινίες block-buster, τηλεοπτικές εκπομπές και κόμικς, σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη ότι επηρεάζουν τα ονόματα των κατοικίδιων ζώων μας. Είμαστε περίεργοι να δούμε ποια ονόματα εμπνευσμένα από super-hero είναι το τελικό παιχνίδι όλων των ονομάτων κατοικίδιων ζώων, οπότε συγκεντρώσαμε το πακέτο μας για να δούμε τη βάση δεδομένων Trupanion. Δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερα από 5.740 ψευδώνυμα ονόματα κατοικίδιων ζώων στη βάση δεδομένων μας για πάνω από 400.000 κατοικίδια ζώα, που αισθάνεται σαν ένα άπειρο ποσό σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων, είμαστε dishing έξω μερικές από τις πιο δημοφιλείς μας. Ελέγξτε τα πρώτα δέκα ονόματα κατοικίδιων ζώων Marvel που μπορείτε να λάβετε υπόψη για το νέο μέλος του πακέτου σας.

Τα κορυφαία δέκα super marvel pet ονόματα για να ονομάσετε το επόμενο κατοικίδιο ζώο σας

 Είναι το κατοικίδιο ζώο Marvel σας το τέλος του παιχνιδιού όλων των κατοικίδιων ονομάτων;

1. Ο Loki

Ο απόλυτος κακοποιός, αυτός ο μαγεμένος πρίγκιπας του Asgard, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 2.947 κατοικίδια ζώα Trupanion που μοιράζονται το όνομά του. Σίγουρα, δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το γοητευτικό, γρήγορο και πονηρό όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ονομάτων κατοικίδιων ζώων.

2. Thor

Ο αδελφός του Loki, αυτός ο Thunder God στον Asgard και τη Γη, ασκεί τη δύναμή του και απελευθερώνει 2.201 κατοικίδια ζώα με αυτό το ισχυρό όνομα. Αναμφισβήτητα, αυτό είναι ένα μεγάλο όνομα για οποιοδήποτε κουτάβι ή γατάκι όσο!

3. Groot

Αν ψάχνετε για τον επόμενο κηδεμόνα για να προστατέψετε το σπίτι σας, ή τον "έξω από αυτόν τον κόσμο" κήπο, μην κοιτάξετε περισσότερο από Groot. Στην προκειμένη περίπτωση, 188 τα κατοικίδια ζώα Trupanion απαντούν στο όνομα Groot, και η προέλευση δεν είναι τίποτα λιγότερο από το αξιολάτρευτο.

4. Hulk

Αν έχετε ένα νέο κουτάβι που συσκευάζει ένα ισχυρό φλοιό, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το όνομα Hulk. Το πράσινο alter ego του επιστήμονα Bruce Banner – είναι μια feisty προσθήκη στην ομάδα των εκδηκητών. Με 139 κατοικίδια ζώα που διοικούν το δωμάτιο ως Hulk, δεν είναι καμία έκπληξη ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων αυτό το φλογερό ομώνυμο για τους γούνιους φίλους τους.

5. Νεφέλωμα

Με έναν διαγαλαξιακό πολέμαρχο που μάχεται να αναλάβει τη Γη από την αγαπημένη μας ομάδα εκγύμνασης, το νεφέλωμα είναι μόνο ένας από τους χαρακτήρες που είναι κολλημένοι στη μέση. Αν έχετε ένα νέο κουτάβι που είναι σκληρό και ανεξάρτητο – το Νεφέλωμα είναι ένα βασικό όνομα για το κατοικίδιο Marvel που πρέπει να εξετάσετε. Με 42 κατοικίδια ζώα Trupanion που κυκλοφορούν στο ομώνυμο νεφέλωμα, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα στο πάρκο σκυλιών.

6. Shuri

A Το Caturday δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μια πριγκίπισσα ανάμεσα στο πακέτο. Φυσικά, εάν ο βασιλικός σας φίλος αιλουροειδών βασιλεύει το νοικοκυριό σας, θα πρέπει σίγουρα να θεωρήσετε το Shuri ως κατοικίδιο ζώο. Ο Shuri χαιρετά από το βασίλειο της Wakanda και 22 κατοικίδια ζώα Trupanion κυβερνούν ήδη στο σπίτι τους με το βασιλικό ομώνυμο.

7. Captain America

Ένας καλύτερος σύντροφος είναι ένας πιστός και αξιόπιστος φίλος, πάντα δίπλα σας. Αν αυτό ακούγεται σαν ο γούνινος φίλος σας, οι πιθανότητες είναι να κάνουν για ένα αστρικό καπετάνιος Αμερική. Με 21 κατοικίδια ζώα που παίζουν με το όνομα Captain America, σίγουρα θα δούμε γιατί είναι ο ήρωας του σπιτιού.

8. Pepper Potts

Δεν υπάρχει κανένας αρκετά όπως το Pepper Potts! Μια γεμάτη δουλειά κυρία, Διευθύνων Σύμβουλος της Stark Industries και αγάπη με τον Tony Stark, ο Potts δείχνει ότι μπορείς να είσαι επιτυχής σε όλες τις πτυχές της ζωής. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τα 17 κατοικίδια ζώα Trupanion που κάνουν το όνομά της είναι ευγενικοί, αγαπούν και όλα γύρω από τα καταπληκτικά κατοικίδια ζώα που έχουν!

9. Nakia

Ένας από τους ισχυρότερους, έξυπνους και οδηγημένους χαρακτήρες του Black Panther είναι το γνωστό Nakia. Αναμφισβήτητα, είναι ένας άγριος προστάτης της συσκευασίας της, με 16 κατοικίδια ζώα Trupanion να αγαπούν με υπερηφάνεια και να προστατεύουν τα σπίτια τους με το πνεύμα της Wakanda για πάντα.

10. Tony Stark

Τέλος, το εντυπωσιακό alter-ego στο Iron Man, ο Tony Stark, ένας βιομήχανος, εφευρέτης και ιδρυτικό μέλος των εκδηκητών. Το όνομά του είναι σίγουρα μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων . Φυσικά, 13 γάτες και σκυλιά Tony Stark βυθίζονται καθημερινά στην κουζίνα για δείπνο.

 Τα ονόματα Pet Marvel είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε οποιοδήποτε οικογενειακό κατοικίδιο ζώο.

Ονομάστε τα κατοικίδια ζώα Marvel: το επόμενο σούπερ ήρωα για το κατοικίδιο σας

Επιλέγοντας να ντύσετε τους γούνιους φίλους σας με ένα όνομα εμπνευσμένο από το Marvel, σίγουρα θα προσθέσετε ένα επίπεδο super power σε οποιοδήποτε πακέτο. Επίσης, θεωρήστε αυτή την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στο πάρκο [19659909] του σκύλου ή έναν διασκεδαστικό τρόπο να εξατομικεύσετε τα προϊόντα φροντίδας κατοικίδιων ζώων κατοικίδιων ζώων. Περαιτέρω, θέλουμε να δώσουμε μια αξιέπαινη αναφορά στον Captain Marvel, τον κύριο γατών, στη βάση δεδομένων μας Trupanion .

Ποιος χαρακτήρας Marvel σας θυμίζει περισσότερο το κατοικίδιο ζώο σας;

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link