Σκύλος Paw Pad τραυματισμού: Πέντε βασικές συμβουλές πρώτων βοηθειών


Είτε έχετε ένα κουτάβι είτε ένα ανώτερο κατοικίδιο ζώο, η σωστή φροντίδα του ποδιού είναι απαραίτητη για την αποφυγή ενός τραυματισμού στο σκυλάκι. Δυστυχώς, ένας τραυματισμός πέλματος σκύλου μπορεί να συμβεί από κάτι τόσο απλό όσο το περπάτημα στην πεζοπορία στα μονοπάτια. Ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, η σωστή φροντίδα των ποδιών περιλαμβάνει την κατοχή όλων των πόρων που μπορεί να χρειαστείτε για να βοηθήσετε στην πρόληψη, την προστασία και την αντιμετώπιση ενός τραυματισμού. Κάθισαμε με τον επί τόπου κτηνίατρο τεχνικό, Aubrey Halvorsen, για να συζητήσουμε πέντε βασικές συμβουλές πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση ενός τραυματισμού του σκύλου στο πόδι και τι να κρατήσετε στο κιτ πρώτων βοηθειών για σωστή προστασία του ποδιού.

Ζημιά από το πέλμα του σκύλου: πέντε απαραίτητες συμβουλές για την προστασία του ποδιού

 Τραυματισμοί στο σκυλί του Paw Pad - κορυφαίες συμβουλές για την προστασία του ποδιού.

Τι να ψάχνετε σε τραυματισμό πέλματος σκύλου

Πρώτον, να έχετε επίγνωση της συμπεριφοράς του κατοικίδιου ζώου σας. Δυστυχώς, μπορεί να υπάρξει κάτι περισσότερο και το κατοικίδιο ζώο σας θα μπορούσε να είναι πόνο. "Εάν παρατηρήσετε ότι ο σκύλος σας δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε ένα πόδι, μασώντας στα πόδια ή τα πόδια του ή κάνοντας κρότσι, ελέγξτε το μαξιλάρι του ποδιού για τυχόν τραυματισμούς", δηλώνει ο κτηνίατρος Aubrey Halvorsen στο κτίριο Trupanion Trupanion . Επιπλέον, ένας τραυματισμός του πέλματος μπορεί να εμφανιστεί μάλλον εύκολα και θα μπορούσε να χαθεί. Σκεφτείτε να ελέγξετε τα πόδια του κουταβιού σας μετά από την καθημερινή βόλτα ή το πάρκο.

Πέντε προϊόντα πρώτης ανάγκης στο σπίτι σας

Οι άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα μπορούν να επωφεληθούν από το να έχουν το δικό τους κιτ πρώτων βοηθειών. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να προκληθεί τραυματισμός με τα κατοικίδια ζώα σας, έτσι ώστε να έχετε ένα κιτ βολικό και φορητό, μπορεί να είναι επωφελές για όλα τα μέρη. Επιπλέον, "εάν είστε άπληστος πεζοπόρος, βεβαιωθείτε ότι το κιτ πρώτων βοηθειών σας είναι καλά εξοπλισμένο", επισημαίνει ο Halvorsen. Μπορείτε να συναντήσετε έναν αριθμό άγνωστων μεταβλητών ενώ βρίσκεστε στο μονοπάτι πεζοπορίας. Για παράδειγμα, τα ραβδιά και τα βράχια μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν ζημιά στο μαξιλάρι του πέλματος .

Εξετάστε τα ακόλουθα στοιχεία για να συμπεριλάβετε στο κουτί πρώτων βοηθειών για την προστασία των μαξιλαριών: 19659015 Betadine (αντισηπτική λύση)

 • Λαβίδα
 • Λαβίδες
 • ] Προστατευτικό μαξιλαριού (από φυσικό κερί)
 • Υποδήματα σκύλου
 • Επιπλέον, τα μποτάκια σκύλου μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του μαξιλαριού για το πόδι για να αποφευχθεί
  οποιουδήποτε τραυματισμού ή να τον προστατεύσετε εάν υπάρχει τραυματισμός. Επιπλέον, μπορεί να είναι
  χρήσιμες με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, μερικά μικρά παιδιά δεν τους αρέσει να περπατούν
  βροχή.

  Απαραίτητα βήματα για την επιδιόρθωση ενός τραυματισμού στο σκυλάκι

  Τα κουτάβια είναι απρόβλεπτα και συμβαίνουν τραυματισμοί. Σίγουρα, αν ο γούνινος φίλος σας βιώσει έναν τραυματισμό στο πέλμα, θέλετε να αντιμετωπίσετε το τραύμα το συντομότερο δυνατό. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας τραυματιστεί, συμβουλευτείτε πάντα τον κτηνίατρό σας πριν επιχειρήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Εάν βρεθείτε κολλημένοι σε ένα ίχνος ή αν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε έναν κτηνίατρο αμέσως, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να πάρετε πρώτα.

  Καθαρίστε την πληγή (όσο καλύτερα μπορείτε με το ζεστό νερό)

 • Καθαρίστε την πληγή με το Betadine
 • Χρησιμοποιήστε τα τσιμπιδάκια για να βγείτε έξω
 • Εφαρμόστε έναν επίδεσμο
 • Ζητήστε κτηνιατρική φροντίδα
 • Αφήστε τον κτηνίατρό σας να αναζητήσει ιατρική φροντίδα, καθώς δεν θέλετε καλύτερος σύντροφος για να πάρετε μια λοίμωξη ή να αισθανθείτε οποιαδήποτε δυσφορία. Ομοίως, ο κτηνίατρός σας μπορεί να παρέχει φροντίδα, να θεραπεύει την πληγή και να απαντά σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε για το θεραπευτικό σας σχέδιο.

   τραυματισμό πέλματος σκύλου, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί.

  Ο τραυματισμός του σκύλου με τα πόδια σας: τα εργαλεία πρώτων βοηθειών για τον καλύτερο φίλο σας

  Το σκυλί σας είναι στα πόδια τους όλη την ημέρα – κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε . Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η σωστή φροντίδα του μαξιλαριού του κουταβιού σας. Οι πιθανότητες είναι ότι ένας τραυματισμός του πέλματος του σκύλου μπορεί να συμβεί στο νοικοκυριό σας. Με την κατάλληλη προστασία, τους απαραίτητους πόρους, όπως ένα κιτ πρώτων βοηθειών για ζώα συντροφιάς και την τεχνογνωσία και καθοδήγηση του κτηνιάτρου σας [196599012]το κουτάβι σας θα επιστρέψει στα πόδια του και θα παίζει γρήγορα.

 • Σχετικά με τον συγγραφέα  Source link