Η σημασία της ιατρικής ασφάλισης για τους σκύλους εργασίας


Τα σκυλιά εργασίας εργάζονται καθημερινά. Πολλοί όλοι εξυπηρετούν τις κοινότητές τους και εργάζονται ως μέλη μιας ομάδας, όπως μιας μονάδας K9, για να βοηθήσουν να κρατήσουν τις πόλεις και τους δρόμους ασφαλείς. Ουσιαστικά, τα καθήκοντά τους είναι να παρέχουν προστασία και ασφάλεια στην κοινότητα που εξυπηρετούν – αλλά τι προστατεύει; Ο χειριστής και ο K9 είναι μια ενωμένη ομάδα, ανοιχτή και ελεύθερη, και προστατεύουν ο ένας τον άλλον με κάθε κόστος. Ομοίως, το K9 μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο για την προστασία του συνεργάτη και της κοινότητας που εξυπηρετούν.

Για να βοηθήσουμε τα ζώα που εργάζονται τόσο επιμελώς, το Trupanion * παρέχει ιατρική ασφάλιση για τα σκυλιά που εργάζονται ενώ υπηρετούν. Κάθισαμε με την Sandy Marcal, Πρόεδρο του Ενδιαφερόμενου ενδιαφέροντος για το K9s για να διερευνήσουμε περαιτέρω τη σημασία της προστασίας των σκύλων που εργάζονται ενώ είναι καθήκον τους.

Όπως εξετάζουμε παρακάτω, η ιατρική ασφάλιση αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι σκύλοι εργασίας μπορούν να εξυπηρετήσουν τις κοινότητές τους, τώρα και στο άμεσο μέλλον.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για σκύλους εργασίας: απαραίτητο ενώ είναι καθήκον προστασίας και εξυπηρέτησης

 Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία της ιατρικής ασφάλισης για τα σκυλιά εργασίας - μάθετε περισσότερα σχετικά με το κεκτημένο ενδιαφέρον για K9s.

Ιδρύθηκε το ενδιαφέρον για K9s

Η Sandy Marcal, ο ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης 501c (3), ξεκίνησε με το πάθος για να βοηθήσει τα ζώα και την προσπάθεια να κάνει περισσότερα. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι, ως υποστηρικτής δια βίου ζώου, έμαθε περισσότερα σχετικά με το θέμα των σκύλων εργασίας μέσω της ταινίας "Βροχή", που την ενέπνευσε να κάνει περισσότερα.

Εξαιτίας αυτού, το πάθος του μεγάλωσε για να βοηθήσει τους τετράποδους αξιωματικούς να αποκτήσουν την προστασία που χρειάζονται με σωσίβιες σωσίβιες σωσίβιες σωσίβιες συσκευές. Επιπλέον, το πάθος της για τα σκυλιά που την δουλεύουν, την οδηγεί να εθελοντεί μέσα στην κοινότητα της για να διαμορφώσει ένα μη κερδοσκοπικό αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα K9s διαδραμάτισε αναπόσπαστο ρόλο στην ασφάλεια,
την υγεία και την ευεξία των εργαζόμενων σκύλων που υπηρετούν. Όχι μόνο είναι σε θέση να προστατεύσουν
σκυλιά που υπηρετούν ενεργά την κοινότητά τους, αλλά ελπίζουν να επεκταθούν
το πρόγραμμά τους. [196590013] Εξετάστε τα ακόλουθα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος για το K9s:

  • 3.400 προστατευτικά γιλέκα δωρεά σε όλες τις 50 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών
  • ] Δωρεά 800 κιτ NARCAN αναστροφής οπιοειδών K9
  • 81 K9s ασφαλισμένοι με Trupanion *
  • Υγειονομική περίθαλψη για το πρόγραμμα K9 Heroes (σε συνδυασμό με το Trupanion)

] Οι σκύλοι εργασίας K9 εκτίθενται σε μια σειρά από τοξικά και ασταθή περιβάλλοντα όταν εργάζονται στην εργασία. Γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να προστατεύονται από ασθένειες ή τραυματισμούς, ενώ είναι καθήκον. Η πολιτική Trupanion παρέχει ιατρική ασφάλιση για εργαζόμενους σκύλους στο πλαίσιο του προγράμματος Healthcare for K9 Heroes.

Λόγω αυτού του προγράμματος, το Ενδιαφερόμενο Ενδιαφέρον για τα K9s – επιτρέπει σε ενεργούς σκύλους να εργάζονται για να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα σε οποιονδήποτε κτηνίατρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, υπάρχουν σήμερα 81 K9 ασφαλισμένοι με το Trupanion * στο πλαίσιο του Προγράμματος HealthCare για K9 Heroes – έχουν καταβληθεί πάνω από 60.000 δολάρια σε ασφάλιστρα! Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα HealthCare για τους K9 Heroes και πώς μπορεί να βοηθήσει το τμήμα σας, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες εδώ.

Η αληθινή πραγματικότητα πίσω από τα εργαζόμενα σκυλιά στο καθήκον

K9 έκθεση των σκύλων εργασίας σε επικίνδυνα στοιχεία μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες αποφάσεις. Φυσικά, οι σκύλοι εργασίας K9 αποτελούν μέρος της οικογένειας, είτε είναι εν ενεργεία είτε όχι. Σίγουρα, κανείς δεν θέλει να ζυγίσει οικονομικά τα K9s να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται. Η Sandy Marcal ζυγίζει στην πραγματικότητα πίσω από τα καθήκοντά σκυλιά –

"Ενώ οι περισσότεροι K9 θεωρούνται ως πολύτιμο μέλος της δύναμης και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας των χειριστών τους εκτός ωρών, μερικές φορές η έλλειψη η χρηματοδότηση δημιουργεί μια δύσκολη απόφαση για ένα τμήμα όταν ένα K9 τραυματίζεται σοβαρά ή αρρωσταίνει. Όπως είναι λυπηρό το ότι η διαθέσιμη χρηματοδότηση μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της απαιτούμενης ιατρικής περίθαλψης και της θεραπείας αποκατάστασης ή της αποχώρησης ενός εταίρου K9 με την οικονομική επιβάρυνση του χειριστή ».

Επιπλέον, η ιατρική ασφάλιση για σκύλους εργασίας επιτρέπει στα K9s την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται, χωρίς ανώτατο όριο για την ιατρική τους περίθαλψη. Δυστυχώς, χωρίς τα ασφαλιστικά τμήματα να μην είναι σε θέση να περάσουν τον λογαριασμό εάν τα K9s τραυματιστούν κατά την διάρκεια της υπηρεσίας.

Η επίδραση της ιατρικής ασφάλισης για τα σκυλιά εργασίας

Η ιατρική ασφάλιση για τα σκυλιά που εργάζονται είναι σωτήρια ζωή. Εξαιτίας αυτού, οι K9 είναι σε θέση να πάρουν τη θεραπεία που χρειάζονται και να επιστρέψουν στην εργασία ως μέρος της μονάδας τους – όπου με τη σειρά τους, σώζουν και ζωές.

Σίγουρα, το κεκτημένο ενδιαφέρον για το K9s- παρέχει έναν απίστευτο πόρο σε εθνικό επίπεδο, κάνοντας ό, τι μπορεί για να προστατέψει τα K9s στην υπηρεσία. Με τα πάντα, από τα προστατευτικά γιλέκα μέχρι το πρόγραμμα Healthcare for K9s Heroes, κάνουν πραγματικά μια καθημερινή διαφορά.

Συνεργαζόμενοι με το πρόγραμμα παροχών του Trupanion Group Benefits το κεκτημένο ενδιαφέρον για τα K9 είναι σε θέση να διευκολύνει τις ανάγκες ιατρικής περίθαλψης για τα εν λόγω σκυλιά που υπηρετούν. Δεδομένου ότι το κεκτημένο ενδιαφέρον για τα K9s, κοιτάζει προς το μέλλον, ελπίζουν να είναι σε θέση να παράσχουν περισσότερες δωρεές των οχημάτων K9 σε τμήματα. Η αρχική δωρεά έγινε τον Νοέμβριο του 2018. "Η δουλειά, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει. εκτιμάται ότι κάθε φορά υπάρχουν πάνω από 30.000 K9 ενεργούς υπηρεσίας και περισσότεροι εκπαιδεύονται καθημερινά ", λέει ο Marcal.

Οφέλη του Ομίλου Trupanion

Το Trupanion Group Benefits παρέχει ένα πλεονέκτημα στους εργοδότες που επιθυμούν να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στο πακέτο παροχών τους. Επί του παρόντος, 100 εταιρείες συνεργάζονται με το Trupanion για να προσθέσουν αυτό το μοναδικό όφελος στο χώρο εργασίας τους. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε στην ομάδα σας, μπορείτε να συζητήσετε με το τμήμα ανθρωπίνων πόρων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα οφέλη του ομίλου Trupanion μπορούν να ενισχύσουν την ευημερία της ομάδας σας, να εισαι.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για σκύλους εργασίας: προστασία όπου έχει σημασία

K9 εργάζονται τα σκυλιά βρίσκονται στην εργασία για την προστασία των πόλεων, των οδών και των κοινοτήτων μας. Οργανισμοί όπως το – Εμπιστοσύνη για τα K9s – προστατεύουν τα K9s με πόρους που τους δίνουν τη δυνατότητα να υπερέχουν στην εργασία τους . Κανείς δεν θέλει να κάνει την απόφαση για ένα σκυλί να μην λάβει θεραπεία για τα οικονομικά. Αυτό εξαλείφει αυτή την ανησυχία και παρέχει την ειρήνη του μυαλού για όλους τους εμπλεκόμενους.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link