Puppy Άσκηση: Πέντε εκπληκτικά οφέλη για την υγεία


Όταν φέρετε ένα νέο κουτάβι στο σπίτι σας, είναι ένας συναρπαστικός χρόνος! Εάν είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων για πρώτη φορά ή είστε νέος στο να έχετε ένα κουτάβι στο νοικοκυριό σας, υπάρχουν πολλές νέες εμπειρίες και "πρώτες" που θα συναντήσετε. Σίγουρα, μια νέα "χαρά του κουταβιού" είναι ότι τα κουτάβια είναι γεμάτα ενέργεια! Με την ενσωμάτωση, άσκηση κουταβιών, στην μέρα σας, ο αυξανόμενος γούνινος φίλος σας μπορεί να βιώσει εκπληκτικά οφέλη για την υγεία. Καθιστήκαμε με την ομάδα του προγράμματος Trupanion Pet για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βασικά οφέλη για την υγεία της άσκησης κουταβιών και τους τρόπους ενσωμάτωσης της δραστηριότητας καθ 'όλη τη μέρα της καλύτερης σας φίλης

Η άσκηση κουταβιού: πέντε βασικά οφέλη για την υγεία

 όλα τα κουτάβια.

1. Βοήθεια για εκπαίδευση

Όταν ενσωματώνετε τις συμβουλές για την κατάρτιση κουταβιών ή την εισαγωγή βασικών εντολών, η άσκηση παρέχει την ευκαιρία στο κουτάβι σας να είναι πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά διεγερμένο. Φυσικά, η εκπαίδευση και η άσκηση κάθε υποστήριξης ο ένας στον άλλο. Εξετάστε τα παιχνίδια εμπλουτισμού, όπως τα παζλ παιχνίδια, και το διαδραστικό παιχνίδι ως εργαλείο για την παροχή ψυχικής διέγερσης για το κουτάβι σας.

Τα εργαλεία κατάρτισης εμπλουτισμού κουταβιών περιλαμβάνουν:

 • Σημάδια χειρός
 • Βασικές εντολές
 • Τεχνάσματα

Επιπλέον, η εκπαίδευση εμπλουτισμού είναι ένας τρόπος να ενσωματωθεί η παιχνιδιάρικη μάθηση τους γούνιους φίλους σου. "Η κατάρτιση εμπλουτισμού παρέχει μάθηση, διέγερση και παιχνίδι, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο για ένα ισορροπημένο κατοικίδιο ζώο", λέει ο διευθυντής προγράμματος Trupanion, J. Marmol. Ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, να είστε προσεκτικοί για τα κουτάβια του κουταβιού σας και να προχωρήσετε αργά. Θυμηθείτε, αυτή η όλη εμπειρία είναι καινούργια για το κουτάβι σας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μάθετε για όλα τα μέρη!

2. Μεγάλη για εστίαση

Όταν ασκείτε και εκπαιδεύετε με το κουτάβι σας, σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε σε δεξιότητες, όπως εστίαση και υπομονή, που κάνουν ένα ιδανικό καλά συμπεριφερόμενο κουτάβι. Εξετάστε την άσκηση και την υπομονή με το κουτάβι σας κατά τη διάρκεια του γεύματος. Για παράδειγμα, ρυθμίστε το φαγητό του κουταβιού σας και αφήστε το κουτάβι σας να περιμένει μέχρι να του δώσετε το καθορισμένο σήμα χεριού σας, ή να πείτε ότι είναι καλό να φάτε. Επίσης, ένα μπολ τροφοδότη είναι μια ευκαιρία να ενσωματωθεί ο εμπλουτισμός και η μάθηση ενώ τρώτε. Η δημιουργία εστίασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιωθεί ένας δεσμός εμπιστοσύνης με τον καλύτερο σας σύντροφο.

3. Συνολική υγεία και ευεξία

Η ανάπτυξη ανάπτυξης ενός κουταβιού είναι εξαιρετικά σημαντική. Στην πραγματικότητα, η γενική υγεία και ευεξία ενός κουταβιού επηρεάζονται άμεσα από την άσκηση. Σίγουρα, όλοι θέλουμε οι φίλοι μας να έχουν την καλύτερη υγεία.

 • Η άσκηση του κουταβιού μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της ανάπτυξης ενός κουταβιού με:
  • Η διατήρηση του σωστού βάρους
  • Η οικοδόμηση του μυός
  • Η ευεξία και η ευεξία

  επεκταθεί στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και στην οικογένεια. Στην πραγματικότητα, να βγούμε έξω και να πάρει ενεργό, με το κουτάβι σας, απελευθερώνει ενδορφίνες και μας βάζει σε μια χαρούμενη διάθεση. Ποιες είναι οι δυνατότητες ενίσχυσης της διάθεσης για όλη την οικογένεια;

  4. Ενισχύει τον δεσμό ανθρώπου-κατοικίδιων ζώων

  Το πιο σημαντικό, η άσκηση κουταβιών δημιουργεί και καλλιεργεί τον δεσμό ανθρώπου-κατοικίδιων ζώων. Συνεργάζοντας σε εργαλεία, εκπαίδευση και γενικές καθημερινές δραστηριότητες, εδραιώνει τη σχέση και την εμπιστοσύνη μεταξύ εσάς και του νέου σας κουταβιού. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ένα κουτάβι είναι ένας θαυμάσιος συμπαίκτης που έχει στη ζωή.

  5. Ευκαιρία να μάθουν

  Τα κουτάβια μαθαίνουν μέσω του παιχνιδιού. Με την ενσωμάτωση της άσκησης κουταβιού και την ευκαιρία αλληλεπίδρασης με άλλα σκυλιά, παρέχετε ένα απαραίτητο εκπαιδευτικό εργαλείο. Για παράδειγμα, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι παιχνιδιών που είναι επωφελείς για τα κουτάβια για να μάθουν νέες δεξιότητες.

 • Εξετάστε τα εξής: P

  Όταν ένα κουτάβι παίζει με ένα άλλο κουτάβι:

  • Μαθαίνει να επικοινωνεί
  • παίζοντας με έναν ενήλικα σκύλο:
   • Εκπαιδεύει τα μαθήματα
   • Οριοθετεί τα όρια

   Επιπλέον, κάθε φορά που το κουτάβι αλληλεπιδρά με άλλα κατοικίδια ζώα, συνιστάται η επίβλεψη. Ομοίως, αν έχετε λίγα ανθρώπινα που τρέχουν γύρω, να έχετε επίγνωση ότι κάθε κουτάβι έχει τα δικά του ιδιορρυθμία και προσωπικότητα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε ένα κατοικίδιο ζώο, όπως ένα κλουβί ή ένα άνετο κρεβάτι που το κουτάβι σας μπορεί να υποχωρήσει εάν χρειαστεί.

    Η άσκηση κουτάβι μπορεί να περιλαμβάνει αλληλεπίδραση με κουτάβια ή μεγαλύτερα κουτάβια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τα συνθήματα, τη συμπεριφορά και να καθορίσετε όρια.

   Άσκηση κουτάβι: ένα όφελος για όλη την οικογένεια

   Η άσκηση κουταβιού είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που παρέχει οφέλη συναισθηματικής, σωματικής και ψυχικής υγείας στον αυξανόμενο γούνινο φίλο σας. Παρέχει ένα διασκεδαστικό τρόπο να εκπαιδεύσετε, να διδάξετε, να εμπλουτίσουν και να δεσμεύσετε τον καλύτερο φίλο σας και είναι σίγουρα ωφέλιμο για όλη την οικογένεια . Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας τρόποι να αλληλεπιδράσετε και να ενσωματώσετε την άσκηση κουταβιών με τα κουτάβια σας;

  Σχετικά με τον συγγραφέα  Source link