Πώς να βοηθήσετε ένα σκύλο που υπογραμμίζεται


Όταν τα σκυλιά βρίσκονται σε ένα νέο περιβάλλον ή σε ένα άγνωστο περιβάλλον, μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία γι 'αυτούς. Ως υπεύθυνοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι ωφέλιμο για τα κατοικίδια ζώα μας, καθώς και για την οικογένειά μας, να γνωρίζουν πώς να βοηθήσουν έναν στρεσογόνο σκύλο. Είτε είστε που παίρνει το σκυλί σας για να εργαστεί για πρώτη φορά ή ταξιδεύει με τα κατοικίδια ζώα σας, σίγουρα κάθε συνάντηση είναι μια νέα εμπειρία για τους καλύτερους φίλους σας. Επιπλέον, η έκθεση σε ένα νέο περιβάλλον μπορεί σίγουρα να αποτελέσει πρόκληση και να οδηγήσει σε απρόσμενες συμπεριφορές από το κουτάβι σας. Κάθισαμε μαζί με την ομάδα μας Trupanion για να μάθουμε περισσότερα για το πώς να βοηθήσουμε έναν σκύλο που τόνισε και τις βέλτιστες πρακτικές για μελλοντικές ευκαιρίες.

Άγχος σε σκύλους: τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε έναν σκύλο που έχει υπογραμμιστεί

 Μάθετε πώς να βοηθήσετε ένα σκυλί που τόνισε όταν εισάγει ένα νέο περιβάλλον.

Κάθε σκύλος μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε νέα περιβάλλοντα, καταστάσεις και να συναντήσει νέα κατοικίδια ζώα και ανθρώπους. Επιπλέον, όταν εκθέτετε το κατοικίδιο ζώο σας σε ένα νέο περιβάλλον ή κατάσταση, αφιερώστε το χρόνο σας και λάβετε υπόψη ότι το κουτάβι σας μπορεί να μην ανταποκρίνεται όπως αρχικά αναμένατε στη νέα εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί αρκετές εκδρομές στο αεροδρόμιο για να προετοιμάσει το κατοικίδιο ζώο για να ταξιδέψει .

Ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε αν βλέπετε έναν σκύλο που τονίζει

Με το καλοκαίρι πλησιάζει, οι άνθρωποι ταξιδεύουν περισσότερο με τα κατοικίδια ζώα τους. Δυστυχώς, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε ένα κουτάβι αβέβαιοι γύρω από το περιβάλλον τους, ή ακόμα και ενδεχομένως off-leash.

Ο κτηνίατρος της Trupanion, κ. Aubrey Halvorsen, ζυγίζει για το τι πρέπει να κάνει αν βλέπεις να συναντάς έναν σκύλο που τονίζει

"Αν δείτε ένα σκυλί που μπορεί να είναι ντροπαλός, άγχος ή αντιδραστικός, προσέγγιση θα ήταν προσεκτικά και να θυμάστε να επικοινωνούν με τον ιδιοκτήτη του σκύλου. Επίσης, διαβάστε τη γλώσσα του σώματος του σκύλου . Επιπλέον, το σκυλί φαίνεται χαλαρό; Είναι τα μάτια ανοικτά ή το στόμα σφιγμένα; Υπάρχουν αναβολές; Τα πάντα, από τους δυνατούς θορύβους έως τα οπτικά ερεθίσματα, όπως τα παιδιά, οι μπότες, οι άνθρωποι στα καπέλα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανό σκανδάλη για ένα σκυλί ».

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι ένα σημάδι ότι συμβαίνει κάτι ακόμα. Αν και το κουτάβι σας μπορεί να είναι ανοιχτό σε αλληλεπίδραση και να παίξει με έναν νέο γούνινο φίλο, αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο σκυλί αισθάνεται τον ίδιο τρόπο. Πάντα να ρωτάτε τον ιδιοκτήτη πριν από την αλληλεπίδραση με τα σκυλιά τους ή πριν εισαγάγετε τα κατοικίδια ζώα τους στο δικό σας.

Ενδείξεις άγχους σε σκύλους

Ίσως είναι δύσκολο να εντοπίσετε αν το νέο σας κουτάβι ή το 19659003 ενήλικος σκύλος αντιμετωπίζει το άγχος μιας νέας κατάστασης. Επίσης, εάν είστε νέος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, ίσως εξακολουθείτε να μαθαίνετε τις συμπεριφορές και τα συνθήματα του κουταβιού σας. Εξετάστε τις ακόλουθες ενδείξεις στρες σε σκύλους από το Trupanion on-site συμπεριφορέα ζώων, Camille Barrios, UW-AAB:

 • Χασμουρητό
 • Ψάχνοντας
 • Υπερβολική αυτο-γλύψιμο και καθαρισμός
 • Κοιλιακό
 • Κοιλιακό
 • Κοιλιακό
 • Κοιλιακό
 • Κοιλιακό
 • Επίσης, κάθονται στο επίπεδό τους, έτσι δεν φαίνεται να είναι απειλή. Ουσιαστικά, ανάλογα με το επίπεδο του άγχους, ίσως δεν είναι καλύτερο να προσεγγίσουμε καθόλου. "Λάβετε υπόψη σας αν έχετε γνωρίσει ή όχι αυτό το κατοικίδιο ζώο πριν και χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας.

  Πώς να ηρεμήσετε έναν σκύλο που τονίζει

  Εάν εισάγετε ένα νέο περιβάλλον ή μια νέα ρουτίνα, σκεφτείτε να κάνετε την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο άνετη. Για παράδειγμα, "κρατήστε το κατοικίδιο σας αποσπασμένο με σωματική και διανοητική διέγερση . Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει παιχνίδια διαδραστικής αναπαραγωγής ή εμπλουτισμού όπως παιχνίδια παζλ ", λέει ο Barrios. Επιπλέον, πάρτε το χρόνο σας και γνωρίζετε ότι αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο για το κουτάβι σας να συνηθίσει στη νέα θέση, το περιβάλλον ή τη δραστηριότητα.

  Επιπλέον, εάν ανησυχείτε για το επίπεδο πίεσης ή τη συμπεριφορά του σκύλου σας, αναζητήστε ιατρική βοήθεια στον κτηνίατρό σας. Φυσικά, κάτω από την εμπειρογνωμοσύνη και την καθοδήγηση του κτηνιάτρου σας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα θεραπευτικό σχήμα και ένα καθεστώς για να βοηθήσετε το κουτάβι σας μέσα από το άγχος. Εξετάστε τους στρεσογόνους παράγοντες και τα περιβάλλοντα που αντιδρά ο σκύλος σας, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε πλήρως το άγχος και τις συμπεριφορές με τον κτηνίατρό σας.

  Οι καλύτερες πρακτικές για την πρόληψη του στρες στα σκυλιά

  Ως νέο ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προβλέψουμε τι θα απαντήσει το σκυλί σας ή θα έχει μια αγχωτική αντίδραση. Βασικά, "εάν γνωρίζετε ότι το σκυλί σας είναι στρες ή αντιδρά σε ορισμένες καταστάσεις, προσπαθήστε να αποφύγετε", δηλώνει ο Halvorsen. Επιπλέον, από το που έλεγξε με τον κτηνίατρό σας και έχοντας ένα σχέδιο θεραπείας στη θέση του, μπορείτε να εργαστείτε ως ομάδα για να βοηθήσετε το άγχος του σκυλιού σας. Σίγουρα, βλέποντας το σκυλί σας τονίζοντας μπορεί να είναι αγχωτικό για εσάς και την οικογένειά σας. Επιτρέψτε στον χρόνο και την υπομονή να προσαρμοστούν όλοι σε νέα προγράμματα και σενάρια.

   Πώς να βοηθήσετε ένα άγχος σκυλί - ένας χρήσιμος οδηγός για όλα τα μέλη της οικογένειας.

  Βοηθήστε έναν σκύλο που τονίζει: ανακούφιση για όλα τα μέρη

  Κάθε σκύλος έχει διαφορετική απάντηση σε μια νέα εμπειρία, αλληλεπίδραση ή περιβάλλον. Αλλά με τον εντοπισμό των στρεσογόνων παραγόντων του σκύλου σας, τη διατήρηση του σχεδίου θεραπείας του κτηνιάτρου σας και τη συνειδητοποίηση της συμπεριφοράς του σκύλου σας, εσείς και το κουτάβι σας είστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανακούφιση, την ευτυχία και την ουρά.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link