Πώς να Βοήθεια Stop Puppy Mills;


Ανοίγετε την τοπική εφημερίδα σας για να δείτε μια εκπληκτικά αξιολάτρευτη διαφήμιση σχετικά με μια νέα στρωμνή κουτάβι προς πώληση στην περιοχή σας! Γοητευμένος, καλείτε τον κτηνοτρόφο αμέσως και δημιουργήστε ένα χρόνο για να συναντήσετε σε ένα τοπικό πάρκο σκύλων. Τέλειος! Την επόμενη μέρα, θα λάβεις το νέο σου γούνινο καλύτερο φίλο.

Η πρώτη σου εβδομάδα με το κουτάβι πηγαίνει καλά, παρόλο που φαίνεται μερικές φορές ανήσυχος και μάλιστα επιθετικός. Ακόμη και όταν του δίνετε ένα παιχνίδι κατά του άγχους, η συμπεριφορά του δεν βελτιώνεται πολύ. Είναι φοβισμένος και φαίνεται ότι ενεργεί ακόμα πιο ξένος.

Ανησυχείς, παίρνεις το σκυλί σου στον κτηνίατρο, που σε ρωτάει από πού πήγες το νέο σου κουτάβι. Μιλάτε για τη διαφήμιση εφημερίδων και συναντήστε τον κτηνοτρόφο στο πάρκο σκυλιών. Ο κτηνίατρος σιωπά και στη συνέχεια λέει ότι το σκυλί σας μπορεί να ήταν άρρωστο πριν τον πήρε, ότι πιθανότατα δεν είχε δει ποτέ από κτηνίατρο πριν.

Ο κτηνίατρος σας ρωτάει αν έχετε ακούσει για τα κουτάβια. Όταν λέτε όχι, ο κτηνίατρος τους εξηγεί και αυτό ακούγεται φοβερό! Είστε ένας εραστής των ζώων – ποτέ δεν θα δεχόσαστε κάτι τέτοιο! Αλλά, πράγματι, συνέβαλε τυχαία στο θλιβερό και διαδεδομένο πρόβλημα που είναι τα κουτάβια.

Τι είναι το κουτάβι Mill

Ποια είναι λοιπόν η έκταση αυτού του κλάδου; Και τι μπορεί εσείς – ένας υπεύθυνος εραστής των ζώων – να συμβάλλει στον τερματισμό της σκληρότητας;

Τα κουτάβια είναι επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που ανήκουν σε έναν κτηνοτρόφο, ο στόχος του οποίου είναι να κάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος σε βάρος του την ευημερία ενός σκύλου. Τα κουτάβια αναπαραγωγής τους συχνά οδηγούν σε σύντομες, άθλιες ζωές χωρίς κατάλληλη άσκηση, κτηνιατρική φροντίδα ή ακόμα και την τόνωση των παιχνιδιών για να μην τους βαρεθεί.

Τα κουτάβια μπορούν τελικά να βρουν το δρόμο τους σε αγαπημένες οικογένειες, αλλά περνούν την αρχή της ζωής τους , βρώμικες συνθήκες χωρίς κατάλληλη κοινωνικοποίηση ή υγειονομική περίθαλψη. Αφήνεται σε κακοποίηση με πολλά άλλα σκυλιά, είναι εύκολο για αυτούς να αρρωσταίνουν. Όμως, κουτάβια κουτάβια μπορεί συχνά να βρεθεί σε καταστήματα κατοικίδιων ζώων και σε διαφημίσεις στο Διαδίκτυο.

Μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία με μικρή επίβλεψη

Αλλά σίγουρα σε μια χώρα των εραστών σκυλιών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα! Δυστυχώς, είναι. Εδώ είναι τρία βασικά στοιχεία που παρέχονται από την Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών και την ASPCA:

Κάθε χρόνο, δύο εκατομμύρια κουτάβια που πωλούνται υπολογίζεται ότι προέρχονται από τα κουτάβια.
Υπάρχουν 10.000 εργοστάσια κουταβιών εκτιμάται ότι είναι στην United
Ενώ πολλοί κτηνοτρόφοι είναι με άδεια USDA, τα πρότυπα του USDA είναι απίστευτα ελάχιστα και οι ιδιοκτήτες των κουταβιακών μύλων συχνά παραμένουν ατιμώρητοι.

Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι μάλλον καταθλιπτικές, ώστε να αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε τα κουτάβια και την σκληρότητα τους

Μπορείτε να κάνετε Ένα μεγάλο μέρος για να τους σταματήσετε!

Είτε προτιμάτε να κρατάτε χαμηλό προφίλ είτε να γίνετε ένας πλήρης ακτιβιστής, δεν είστε αδύναμοι. Ακολουθούν μερικές ιδέες.

1. Απλά αναφέρετε την κατάχρηση

Αν συναντήσετε έναν δημιουργό με αμφισβητήσιμη ηθική, μην μείνετε σιωπηλοί. Θυμηθείτε, τα σκυλιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν λέξεις για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους. Αλλά μπορείτε ..

Μπορείτε να αναφέρετε τα ευρήματά σας στην τοπική οργάνωση καταπολέμησης των ζώων σας στην πόλη, την κομητεία ή το κράτος σας. Αν δεν είστε σίγουροι στον οποίο θα επικοινωνήσετε, ζητήστε πληροφορίες από την τοπική αστυνομική υπηρεσία. Σημειώστε τα ονόματα, τις ημερομηνίες και τις φωτογραφίες, αν είναι δυνατόν. (19659003)

Αποκτήστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάχρηση, αλλά μην κινδυνεύετε να βρεθείτε σε κίνδυνο, ή μπορεί να διακινδυνεύσετε να χρεωθείτε με παραβίαση. Τα τραυματισμένα ζώα μπορούν επίσης να είναι επιθετικά και επικίνδυνα.

Η ASPCA έχει περαιτέρω αναφορά στις κατευθυντήριες γραμμές. Αγοράστε κατοικίδια από ένα καταφύγιο και ενθαρρύνετε άλλους να κάνουν το ίδιο

Υπάρχουν εκατομμύρια ζώα σε ολόκληρη τη χώρα που περιμένουν ένα αγαπημένο για πάντα σπίτι. Τα ζώα των καταφυγίων δεν είναι πάντα αδέσποτα. υπάρχουν πολλά καλά κοινωνικοποιημένα και υγιή ζώα εκεί γιατί ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης έπρεπε να μετακινηθεί ή να πεθάνει.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε θα προτιμούσε πραγματικά ένα κουτάβι μιας συγκεκριμένης φυλής, όπως μια υποαλλεργική φυλή, να ερευνήσει έναν υπεύθυνο κτηνοτρόφο και να φροντίσει να επισκεφθείτε την περιοχή. τα κουτάβια αυξήθηκαν. Γνωρίστε τη μητέρα του σκύλου και ελέγξτε την ιδιοκτησία. Αν ο δημιουργός θέλει να σας συναντήσει σε μια τρίτη τοποθεσία αντί για την ιδιοκτησία του, αυτή είναι μια κόκκινη σημαία. Μπορείτε επίσης να βρείτε καθαρόαιμα σε φυλές διασώζει.

3. Έρευνα για την προέλευση των σκυλιών Pet Store

Η εύρεση από όπου τα σκυλιά από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων προήλθε αρχικά μπορεί να είναι δύσκολη. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να φοβούνται ότι μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες και η πρόσβαση σε αρχεία μπορεί να απαιτεί κάποια βίαιη γραφειοκρατία. Η Humane Society έχει έναν πολύ λεπτομερή οδηγό για το πώς να κάνει έρευνα σχετικά με το πού προέρχονται τα κουτάβια. Αλλά η πρώτη προτεραιότητά σας πρέπει πάντα να είναι να παραμείνετε εντός του νόμου. Αν δεν το κάνετε αυτό μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες, και να πάρει σε νομικό πρόβλημα δεν βοηθά τα σκυλιά!

4. Η σκληρότητα των ζώων είναι ένα συναισθηματικό ζήτημα, αλλά η υποκίνηση συναισθηματικών συγκρούσεων είναι σπάνια παραγωγική

Αν διαπιστώσετε ότι ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων πωλεί κουτάβια από τα κουτάβια, μην τους ντρέπεστε αμέσως. Αντίθετα, μιλήστε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων ιδιωτικά και διατηρήστε μια επαγγελματική και σεβαστή στάση.

Κρίνατε τον τρόπο ζωής ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης, οπότε αναμένεται η άμυνα, ειδικά αν η πώληση ζωντανών κατοικίδιων ζώων είναι σημαντική ροή εισοδήματος. Από την προοπτική του ιδιοκτήτη του καταστήματος, προσπαθούν απλώς να βρουν τον ταχύτερο τρόπο για την παροχή της οικίας τους. Ή μπορεί απλώς να αγνοεί τα θέματα των κουταβιών.

Αντί να λέει σε μια επιχείρηση να σταματήσει να πωλεί τα κουτάβια εντελώς, να παρέχει εναλλακτικές λύσεις. Προτείνετε, για παράδειγμα, την προμήθεια σκύλων από καταφύγιο ή διάσωσης. Γενικά, επικεντρωθείτε στις λύσεις, όχι στις κατηγορίες

5. Εάν είναι απαραίτητη η επιχείρηση, μπορεί να χρειαστεί περισσότερη ενέργεια

Γενικά, είναι απολύτως νόμιμο να διαμαρτυρηθείτε και να δηλώσετε τη γνώμη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει δεν υπάρχουν νόμοι που να διέπουν ακριβώς πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Οπότε πριν βγείτε στους δρόμους με τις πινακίδες σας και την ομάδα ενθουσιωδών διαδηλωτών σας, κάντε την εργασία σας και καλύψτε τις βάσεις σας

Υποβάλετε αίτηση για τις κατάλληλες άδειες. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται στην ίδια σελίδα και μην ασχολείστε με κανέναν που προφανώς βρίσκεται ακριβώς εκεί για να κάνει προβλήματα. Η Humane Society συνιστά επίσης να χρησιμοποιήσετε γενικότερες δηλώσεις όπως "Υιοθετήστε, μην ψωνίζετε". Οι κατηγορίες που αναφέρονται στην συγκεκριμένη επιχείρηση μπορούν να αμφισβητηθούν και μπορείτε να πάρετε νομικά προβλήματα αν δεν έχετε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξετε τις αξιώσεις σας.

Θυμηθείτε: οι βίαιες, παράνομες διαμαρτυρίες και οι ανακριβείς ισχυρισμοί θα δυσφημίσουν την υπόθεσή σας

6. Γράψτε στον εκπρόσωπο της Τοπικής σας Κυβέρνησης ή γράψτε / υπογράψτε μια αναφορά

Δεν γεννιέται ο καθένας για να οδηγήσει μια συγκέντρωση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιο εσωστρεφείς και ντροπαλοί από εμάς είναι ανίσχυροι!

Για εκείνους που προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, ένα ισχυρό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να γράψετε σε έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Η δουλειά αυτού του ατόμου, τελικά, είναι να μιλήσετε για μέλη της κοινότητας όπως εσείς. Έτσι, αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική επιστολή που να περιέχει όλα τα επιχειρήματά σας και να υποστηρίξετε τα γεγονότα.

Μπορείτε επίσης να γράψετε μια αίτηση (ή να υπογράψετε μια υπάρχουσα). Οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να παρατηρούν αν αρκετοί άνθρωποι είναι θυμωμένοι για κάτι! Για παράδειγμα, το USDA περιέλαβε πρόσφατα σημαντικό όγκο πληροφοριών από τις εκθέσεις ελέγχου των εκτροφέων και οι οργανώσεις για την προστασία των ζώων προσπαθούσαν να το αντιστρέψουν. Μπορείτε να υπογράψετε την αναφορά ASPCA για να δημοσιεύσετε τις πληροφορίες επιθεώρησης αυτήν τη στιγμή.

7. Συμμετοχή ή δωρεά στις υπάρχουσες προσπάθειες

Εάν είστε επαγγελματίας ή πολυάσχολος γονιός, μπορεί να είστε πολύ παλιές στο κολέγιο σας διαμαρτυρόμενοι ημέρες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεστε για την αδικία ή ότι είστε ανίκανος

Υπάρχουν πιθανότητες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην περιοχή σας με παρόμοιες πεποιθήσεις που ήδη έχουν σχέδια σε εξέλιξη. Μπορείτε να συμβάλλετε πολύ στην αιτία απλώς δωρίζοντας τους πόρους σας, είτε πρόκειται για χρήματα είτε για χώρο συγκέντρωσης. Οπότε ελέγξτε τι κάνει η τοπική οργάνωση καταπολέμησης των ζώων σας και ρωτήστε με ποιους τρόπους μπορείτε να βοηθήσετε.

Να είστε υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων πριν το κατοικίδιό σας έρθει ακόμη και

είναι πολλή δουλειά. Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα να προσφέρουμε ένα σπίτι για τα ζώα μας, να πληρώνουμε για τους λογαριασμούς κτηνιάτρων τους, να τους παραλαμβάνουμε κ.ο.κ.

Αλλά δεν σκέφτονται όλοι για τη ζωή που οδήγησε το κατοικίδιο ζώο πριν τους συναντήσει, οι πληροφορίες είναι βασικό μέρος της ύπαρξης υπεύθυνου ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε ψάχνει για ένα κατοικίδιο ζώο, θυμηθείτε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας (ή τον εαυτό σας!):

1. Μην αγοράζετε ποτέ ένα κατοικίδιο ζώο από μια αμφισβητήσιμη πηγή

Αγοράστε μόνο ένα κατοικίδιο ζώο από καταφύγιο διάσωσης ή αξιόπιστο κτηνοτρόφο που έχετε κάνει έναν εμπεριστατωμένο έλεγχο ιστορικού

2. Ποτέ μην αγοράζετε ένα κατοικίδιο ζώο με την ώθηση.

Η αγορά κατοικίδιων ζώων με την ώθηση είναι αυτό που οδηγεί τους ανθρώπους να ξεχάσουν να κάνουν σωστή έρευνα για την προέλευση του κατοικίδιου ζώου τους

3. Μην αγοράζετε ποτέ ένα κατοικίδιο χωρίς να έχετε τα μέσα για να το φροντίσετε.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κατοικίδια ζώα που αγοράζονται από αμφιλεγόμενες πηγές. Μπορεί να έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας που μπορεί να σημαίνουν βαριές νομοσχέδια για κτηνίατρο και χρόνο μακριά από τις ευθύνες σας για να φροντίζουν επαρκώς το ζώο σας.

Τα ζώα έχουν το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Μιλήστε σήμερα για τους γούνιους γείτονές μας, επειδή δεν μπορούν χωρίς εσάς.
Source link