Πώς να ευχαριστήσω τον κτηνίατρό σας


Αν επισκέπτεστε συχνά το γραφείο κτηνιάτρου, βλέπετε από πρώτο χέρι τον χρόνο, την ενέργεια και την προσπάθεια που κάνει ο κτηνίατρός σας για την ευεξία και τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων σας. Προς τιμήν όλων των σκληρών εργασιών που εκτελεί ο κτηνίατρος σας κάθε μέρα, θέλουμε να χαιρετίσουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κτηνίατρό σας και να δείξετε την εκτίμησή σας για όλα όσα κάνουν για τους αγαπημένους γούνιους φίλους.

Επιπλέον, το προσωπικό κτηνιατρικής κλινικής λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, μερικές φορές μέχρι και 12 ώρες, για να εξασφαλίσει ότι τα κατοικίδια ζώα λαμβάνουν όλη την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται.

Στην ουσία, γι 'αυτό ξεκινήσαμε Ημέρα Εθνικής Κτηνιατρικής Εκτίμησης ™, που γιορτάστηκε στις 18 Ιουνίου, για να δείξει αγάπη και εκτίμηση για όλους τους κτηνιάτρους και τους κτηνιάτρους και την εργασία που κάνουν καθημερινά για τα κατοικίδια ζώα μας.

Στον γρήγορο ψηφιακό κόσμο, ζούμε στη λέξη ευχαριστώ που μπορείτε να χαθείτε μέσα σε όλες τις επικοινωνίες που συμβαίνουν καθ 'όλη τη μέρα μας. Στην πραγματικότητα, ο αντίκτυπος μιας ευγενικής χειρονομίας μπορεί να μιλήσει τόμους. Ως ηγέτης στην βιομηχανία κατοικίδιων ζώων, βλέπουμε από πρώτο χέρι την παρηγορητική φροντίδα που παρέχουν οι κτηνίατροι μας για τα αγαπημένα κατοικίδια μας. Γνωρίζουμε επίσης πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε μια ουσιαστική "ευχαριστία" και θέλαμε να μοιραστούμε μερικούς από τους τρόπους που θέλουμε να φτάσουμε. Από τις κάρτες DIY έως τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων, εδώ είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας τρόπους να δείξουμε εκτίμηση στους κτηνιάτρους επαγγελματίες της ζωής μας.

Ευχαριστώ τον κτηνίατρό σας: έξι τρόπους για να δείξετε την εκτίμησή σας για όλα όσα κάνουν

 Επιλέξτε από μια ευρεία ποικιλία τρόπων να ευχαριστήσετε τον κτηνίατρό σας. Τέτοιες όπως μια σπιτική κάρτα, μια φωτογραφία κατοικίδιου ζώου ή ένα DIY print paw.

Χειροποίητη κάρτα

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο για μια χειροποίητη κάρτα. Ίσως είναι η ιδέα να προσωποποιήσετε το δικό σας μήνυμα ή να έχετε την ευκαιρία να είστε δημιουργικοί. Σκεφθείτε να κάνετε μια οικογενειακή τέχνη. Συμπεριλάβετε ολόκληρη τη συσκευασία χρησιμοποιώντας μια εκτύπωση πατούσας για ζώα συντροφιάς . Σίγουρα, αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος να ευχαριστήσω τον κτηνίατρό σας για όλα όσα κάνουν!

Πάρτε το χρόνο να ακούσετε

Την επόμενη φορά που βρίσκεστε στην κτηνιατρική κλινική, χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να κάνετε check-in με τον κτηνίατρό σας. Σκεφθείτε να ρωτήσετε τον κτηνίατρό σας πώς είναι, πώς ήταν το Σαββατοκύριακο ή πώς είναι τα κατοικίδια ζώα τους. Το πιο σημαντικό, αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε την απάντησή τους. Επίσης, λέγοντας ευχαριστώ σας επιτρέπει να ξέρετε ότι εσείς προσωπικά τους εκτιμήσετε και τι κάνουν για τα κατοικίδια ζώα σας και την κοινότητά σας.

Κλήση στα κοινωνικά μέσα

Εάν είχατε μια θετική εμπειρία με την κτηνιατρική σας κλινική, έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας σχετικά με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Όλοι θέλουμε την καλύτερη ιατρική περίθαλψη για τα κατοικίδια ζώα μας. Περαιτέρω, όταν ερευνά ποιος κτηνίατρος να πάρει και τους γούνιους φίλους μας, σκεφτείτε τη δύναμη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θετικό εργαλείο για να τραγουδήσει τους επαίνους τους. Για παράδειγμα, εκτιμάτε την εξαιρετική επικοινωνία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ή την εκπληκτική ενσυναίσθητη φροντίδα απέναντι στους γούνιους φίλους σας; Σκεφθείτε να φωνάξετε ένα θετικό σημείωμα για να ευχαριστήσετε τον κτηνίατρο και το προσωπικό σας για τη σκληρή δουλειά τους. Επίσης, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε #veterinarylove.

Φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας

Μια εικόνα λέει χίλιες λέξεις και ποιος δεν θα ήθελε μια φωτογραφία του χαμογελού σας φίλου σας; Φυσικά, μια φωτογραφία είναι ένας μοναδικός και προσωπικός τρόπος, να ευχαριστήσω τον κτηνίατρό σας και να δείξετε την εκτίμησή σας για όλα όσα κάνουν για το κατοικίδιο ζώο σας. Επιπλέον, η αγάπη [19659905] για τη βοήθεια των κατοικίδιων ζώων είναι πολύ πιθανόν ο κτηνίατρός σας να γίνει κτηνίατρος. Έτσι, έχοντας την ευκαιρία να δείτε μια φωτογραφία από το ευτυχισμένο και υγιές κατοικίδιο ζώο σας, θα φέρει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Δώρο ένα πακέτο φροντίδας

Στην σημερινή εποχή, η αυτο-φροντίδα είναι ένα σημαντικό συστατικό της ισορροπίας εργασίας-προσωπικής ζωής. Ασφαλώς, οι κτηνίατροι σας δεν αποτελούν εξαίρεση. Εξετάστε τη δημιουργία ενός πακέτου φροντίδας με αντικείμενα που μπορούν να αποτελέσουν πόρους στο χώρο εργασίας και φροντίστε για προσωπική φροντίδα. Για παράδειγμα, τα αντικείμενα όπως το Band-Aids, το Ibuprofen και τα πηκτώματα παπουτσιών ψύξης μπορούν να παρέχουν άνεση μετά από μια πλήρη ημέρα εργασίας.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει την άτυχη εμπειρία ενός απροσδόκητου τραυματισμού ή ασθένειας

Για παράδειγμα, ο κτηνίατρος και το προσωπικό είναι οι πρώτοι που τείνουν στην ιατρική κατάσταση του κατοικίδιου μας με την παγκόσμια προσοχή και την ιατρική περίθαλψη. Επίσης, η διορατικότητα, η καθοδήγηση και η βοήθεια που μας παρέχουν ως γονείς κατοικίδιων ζώων είναι ανυπολόγιστη.

Σκεφτείτε να μοιραστείτε τη θετική σας εμπειρία και να παραπέμψετε τον κτηνίατρό σας και την κτηνιατρική κλινική στους φίλους, την οικογένειά σας και τα κατοικίδια ζώα τους. Σίγουρα, η κατανόηση αυτής της θετικής εμπειρίας είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να ευχαριστήσω τον κτηνίατρό σας. Έτσι, ώστε να βοηθήσουν περισσότερα κατοικίδια ζώα να λάβουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται.

 Ευχαριστώ τον κτηνίατρό σας και το κτηνιατρικό ιατρικό προσωπικό που το κάνουν. Μοιραστείτε την εκτίμησή σας καθημερινά

Ευχαριστώ τον κτηνίατρό σας: μοιραστείτε την εκτίμησή σας καθημερινά

Τα κατοικίδια ζώα μας είναι οικογενειακά. Επιπλέον, εκτιμούμε τη διορατικότητα, την καθοδήγηση και τη βοήθεια που παρέχουν οι κτηνίατροι για τα κατοικίδια ζώα μας καθημερινά. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δείξετε ένα δείγμα της εκτίμησής σας μέσα από ένα σημείωμα ευγνωμοσύνης, μια αξιολάτρευτη φωτογραφία κατοικίδιων ζώων ή ένα ακουστικό ακρόασης. Σίγουρα, ο κτηνίατρος σας θα εκτιμήσει τη σκέψη και θα επηρεάσει την ημέρα τους περισσότερο από ό, τι φανταζόταν.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link