Ποιο είναι το αγαπημένο σας κατάστημα φιλικό προς τα ζώα; #Χαρίζω


Ποιο είναι το αγαπημένο σας κατάστημα φιλικό προς το σκύλο; Τώρα που ο Barli τελείωσε με την κατηγορία κατάρτισης για σκύλους θεραπείας, δουλεύω για να τον βγάλω έξω και σε καταστήματα όσο το δυνατόν περισσότερο για να δουλέψω στις δεξιότητές του πριν πάρει τη δοκιμή σκύλων του για θεραπεία.

Ο Barli αγαπάει το βιβλίο Half Price Books και το Lowe, και έβαλα μαζί ένα μεγάλο κατάλογο φιλικών προς τα σκυλιά πανελλαδικά καταστήματα που τουλάχιστον σε ορισμένες τοποθεσίες είναι φιλικό προς το σκύλο. (Τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν πολιτική για όλη την εταιρεία, επομένως εξαρτάται πραγματικά από τις εντολές της πόλης – και ακόμη και από τον διαχειριστή του καταστήματος – για το αν τα κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα. )

Θα ήθελα τις συστάσεις σας! Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο στο τέλος αυτής της ανάρτησης με το όνομα ενός καταστήματος στο οποίο θέλετε να πάρετε τα ψώνια του σκύλου σας και θα μπείτε στο και κερδίστε ένα πακέτο έκπληξης 50 $ από το κατάστημα δώρων μας PawZaar! Θα ανακοινώσω τον νικητή στο τέλος του μήνα σε αυτή τη θέση και στο ενημερωτικό δελτίο μας!Source link