Pet Wellness: Η σημασία και γιατί το χρειάζεστε


Η υγεία και η ευτυχία των κατοικίδιων ζώων μας είναι κορυφαία προτεραιότητα. Όταν φέρετε για πρώτη φορά στο σπίτι το νέο κατοικίδιο ζώο σας, υπάρχουν πολλές εμπειρίες και σενάρια που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Φυσικά, η ευεξία κατοικίδιων ζώων είναι ένα βασικό συστατικό για να ενσωματωθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα με τα κατοικίδια ζώα σας.

Ομοίως, η ευεξία κατοικίδιων ζώων δεν αποτελεί μόνο σημαντικό μέρος της αναπτυσσόμενης ανάπτυξής τους, αλλά και της συνολικής τους υγείας καθώς μεγαλώνουν. Επιπλέον, μέρος της ύπαρξης υπεύθυνου ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων έχει τα απαραίτητα εργαλεία για να θέσει εσάς και το γούνινο φίλο σας για επιτυχία.

Εξαιτίας αυτού, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε ποιο είναι το σχέδιο ευεξίας κατοικίδιων ζώων, γιατί είναι σημαντικό και τι κάνει αυτό το βασικό συμπλήρωμα σαφώς διαφορετικό από την ιατρική ασφάλιση για κατοικίδια ζώα, όπως η πολιτική Trupanion . *

Μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα σχέδιο ευεξίας κατοικίδιων ζώων και πώς μπορεί να σας βοηθήσει σε όλο το ταξίδι του κατοικίδιου .

Η σημασία της ευεξίας κατοικίδιων ζώων και γιατί τη χρειάζεστε

Ο κτηνιατρικός έλεγχος κατοικίδιων ζώων

Είτε φέρνετε στο σπίτι ένα νέο κουτάβι είτε μια περίεργη γάτα, ένας κτηνιατρικός έλεγχος ευεξίας είναι απαραίτητος για την υγεία τους. Ως νέος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι το νέο μέλος της οικογένειάς σας είναι υγιές. Επίσης, αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ζητήσετε από τον κτηνίατρό σας οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε. Αναμφισβήτητα, ο κτηνίατρός σας είναι ένας θαυμάσιος πόρος είτε είστε κακοποιημένος ή καινούριος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων. Επιπλέον, ένας κτηνιατρικός έλεγχος ευεξίας κατοικίδιων ζώων μπορεί επίσης να εντοπίσει εάν το κατοικίδιο ζώο σας παρουσιάζει ενδείξεις μεγαλύτερου προβλήματος.

Εμβολιασμοί

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τους εμβολιασμούς του κατοικίδιου ζώου σας, για να αποτρέψετε το κατοικίδιο ζώο σας από τη διάδοση ή τη σύλληψη ασθενειών.

Με τη δημοτικότητα των πάρκων σκυλιών, σκυλάκι-daycare, και apps pet sitter, είναι σημαντικό τα κατοικίδια ζώα σας να προστατεύονται όταν αλληλεπιδρούν με άλλα κατοικίδια ζώα. Επίσης, με τις υπηρεσίες κατοικίδιων ζώων, όπως η επιβίβαση στο κατοικίδιο ζώο και η περιποίηση, το κατοικίδιο σας πρέπει να είναι ενημερωμένο για τους εμβολιασμούς του.

Επίσης, όταν ταξιδεύετε με κατοικίδια ζώα, θέλετε πάντα το κατοικίδιο ζώο σας
να προστατευθεί, ειδικά εάν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει ένα ξέσπασμα στην περιοχή
επισκεπτόμαστε. Σίγουρα, αν έχετε κάποιο λόγο ανησυχίας, επικοινωνήστε μαζί μας
τον κτηνίατρό σας σχετικά με την καλύτερη πορεία δράσης και το χρονοδιάγραμμα εμβολιασμού για
τους γούνιους φίλους σου.

Προληπτική φροντίδα

Η προληπτική φροντίδα αποτελεί σημαντικό μέρος της ευεξίας των κατοικίδιων ζώων. Για παράδειγμα, τα αντικείμενα όπως η προληπτική και τα φάρμακα για την πρόληψη των ψύλλων / τσιμπημάτων μπορούν να βοηθήσουν τα κατοικίδια ζώα σας να αποφύγουν τα παράσιτα, τα παράσιτα και τις ασθένειες. Παραμένοντας σε ένα κανονικό καθεστώς προληπτικής φαρμακευτικής αγωγής, μπορείτε να διατηρήσετε τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή, υγιή και ευτυχισμένα. Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο να συζητήσετε με τον κτηνίατρό σας το καλύτερο φάρμακο για τις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών.

 Η ευεξία κατοικίδιων ζώων παρέχει στο παιδί σας προληπτική φροντίδα, ελέγχους και εμβολιασμούς. Και είναι απαραίτητο για τα ευτυχισμένα και υγιή κατοικίδια ζώα.

Η διάκριση μεταξύ της ιατρικής ασφάλισης για τα κατοικίδια ζώα και την κάλυψη ευεξίας κατοικίδιων

Παρόλο που η ευεξία κατοικίδιων ζώων αποτελεί απολύτως απαραίτητο στοιχείο για να συμπεριληφθεί στη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας, υπάρχει διάκριση μεταξύ κάλυψης για κατοικίδια ζώα και ιατρικής ασφάλισης για κατοικίδια ζώα.

Για παράδειγμα, η κάλυψη ευεξίας κατοικίδιων ζώων καλύπτει τα στοιχεία που μπορείτε να σχεδιάσετε και να προετοιμάσετε, όπως προληπτικά φάρμακα για ψύλλους / τσιμπούρια, εμβόλια και εξετάσεις ευεξίας. Στην πραγματικότητα, πολλές κτηνιατρικές κλινικές έχουν τα δικά τους σχέδια οικιακής ευεξίας κατοικίδιων ζώων που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρέχετε τη συνήθη θεραπεία για τον καλύτερο φίλο σας.

Αντίστροφα, η ιατρική ασφάλιση για ζώα συντροφιάς καλύπτει όλες τις απροσδόκητες καταστάσεις και ασθένειες που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε, όπως ο καρκίνος, οι αλλεργίες ή το σπασμένο πόδι.

Ουσιαστικά, και τα δύο σχέδια παρέχουν προστασία για το κατοικίδιο ζώο σας, αλλά αντιμετωπίζουν διαφορετικές ανησυχίες. Επίσης, μπορείτε οικονομικά να προγραμματίσετε να πληρώσετε για φάρμακα για ψύλλους / κρότωνες, ενώ ίσως να είστε εκτός τσέπης χιλιάδες δολάρια για χειρουργική επέμβαση, θεραπεία ή φάρμακα για μια χρόνια πάθηση. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, και οι δύο επιλογές κάλυψης είναι απαραίτητες για την καλή διαβίωση του κατοικίδιου ζώου σας. Και εάν χρησιμοποιούνται μαζί, καλύπτονται όλες οι πτυχές της ζωής του κατοικίδιου ζώου σας.

Ευεξία κατοικίδιων ζώων: απαραίτητη για την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας

Η υγεία του κατοικίδιου ζώου σας είναι η μέγιστη ανησυχία για κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων. Όλοι θέλουμε απλώς τα κατοικίδια ζώα μας να είναι ευτυχισμένα και υγιή. Με την παροχή ετήσιας φροντίδας ευεξίας του κατοικίδιου ζώου σας, τη διαμονή σας ενημερωμένων για όλους τους κτηνιατρικούς διορισμούς και τη διαμονή σας σε ένα πρόγραμμα θεραπείας για προληπτικά φάρμακα, μπορούν να συνεχίσουν να παραμένουν στην πορεία προς τη βέλτιστη υγεία.

* Αγαπάμε ενημερωμένες αποφάσεις. Δείτε την πολιτική μας για λεπτομέρειες πλήρους κάλυψης

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link