Pet Heatstroke ισχυρίζεται τετραπλάσια τους καλοκαιρινούς μήνες


Με το καλοκαίρι σε πλήρη εξέλιξη, είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση του τρόπου με τον οποίο ο ζεστός καιρός μπορεί να επηρεάσει γούνιους φίλους. Το εγκεφαλικό επεισόδιο και τα κατοικίδια ζώα είναι ένας πολύ συνηθισμένος συνδυασμός που παρατηρείται ανάμεσα σε σκύλους και γάτες όλων των μορφών, ηλικιών και μεγεθών. Όταν ταξιδεύετε με τα κατοικίδια ζώα σας, θέλετε να έχετε την ειρήνη του μυαλού ότι τα κατοικίδια ζώα σας μπορούν να απολαύσουν όλα τα καλοκαίρια σεζόν έχει να προσφέρει. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τη σχέση μεταξύ θερινών ισχυρισμών, θερμότητας και κατοικίδιων ζώων.

Η σχέση μεταξύ της θερινής σεζόν και της θερμοπληξίας και των κατοικίδιων ζώων

Οι ιστορικοί ισχυρισμοί του Trupanion για το θερμό εγκεφαλικό επεισόδιο

Εμείς κάναμε καθήκοντα με την ομάδα δεδομένων Trupanion για να δούμε τα ιστορικά δεδομένα των ισχυρισμών μας, όταν πρόκειται για θερμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και κατοικίδια ζώα. "Το Trupanion βλέπει τέσσερις φορές περισσότερες αξιώσεις σχετικά με θερμό εγκεφαλικό επεισόδιο το καλοκαίρι, όπως τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τους μήνες Αύγουστο, σε σύγκριση με το υπόλοιπο του έτους", δηλώνει ο αναλυτής δεδομένων Trupanion Malia Prescott. Επιπλέον, οι επιπτώσεις σε ένα κατοικίδιο ζώο με εξάντληση θερμότητας ποικίλλουν ανά περιοχή, μερικές από τις οποίες προκαλούν έκπληξη.

Τα δεδομένα εξέτασαν 267 κατοικίδια ζώα που ζήτησαν θερμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και / ή εξάντληση από τη θερμότητα και το 22% αυτών των κατοικίδιων ζώων ζούσαν στην Καλιφόρνια. Ακολούθως, τα στοιχεία του Trupanion αποκάλυψαν ότι το 12% αυτών των κατοικιδίων ζουν στη Φλόριντα. Η Αλμπέρτα στρογγυλοποίησε τα τρία κορυφαία με 7%.

Εξετάστε την ακόλουθη λίστα με τα κατοικίδια ζώα από το κράτος για να δείτε αν το κράτος σας έκανε τη λίστα:

  

19 19 19 19 19 ] 1969009] 6% 6% 6 15 6 4%
ΜΑ
  
12
  
4%
  
NV 11 4%
NJ
  
10
  
4%
  
9 9 3
3
  
4 4 4 4 4%
  
CO 3 1%
  
NC 3 1%
  
MD 3 1%
PA 3    2
  
1%
  
WI 2 1%
  
GA
  
2
  
1%
  
MN 2 1%
  
ΙΑ
  
2
  
1%
  
IL 2 1%
  
UT 1 0%
HI 1 0%
  
1
  
0%
  
NS
  
1
  
0%
  
AL
  
1
  
0%
  
KS
  
1
  
0%
  
CT
  
1
  
0%
  
VT
  
1
  
0%
  

Τι να κοιτάξει κανείς για την εξάντληση του εγκεφαλικού επεισοδίου και τα κατοικίδια ζώα

Ο κτηνίατρος της Trupanion, Aubrey Halverson, ζυγίζει
σχετικά με το πώς να εντοπίσετε σημάδια εάν το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να έχει ένα θερμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

 • Αδυναμία
 • Αταξία
 • Αύξηση του καρδιακού ρυθμού
 • Υπερβολική σάλιο
 • "Ακόμη και σε μερικές ακραίες περιπτώσεις, ενδεχομένως μια κρίση", επισημαίνει ο Halverson. Εάν έχετε κάποια ανησυχία, αναζητήστε αμέσως κτηνιατρική φροντίδα.

  Οι άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα μπορούν να επωφεληθούν από την κατάλληλη ενυδάτωση και το κόστος της ιατρικής περίθαλψης για τους φίλους σας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση του κατοικίδιου ζώου σας. Για παράδειγμα, το μέσο ποσό που ζητήθηκε για μια αξίωση θερμικού κτυπήματος είναι $ 360. Ωστόσο, η μεγαλύτερη απαίτηση για θερμοπληξία ήταν για ένα αγγλικό μπουλντόγκ και ανήλθε σε 23.152 δολάρια ( Το Trupanion πλήρωσε 20.837 δολάρια )! Επιπλέον, εάν το κατοικίδιο ζώο σας χρειάζεται φάρμακα, φροντίδα εξειδικευμένου και κόστος νοσηλείας αρχίζουν να προστίθενται. Παρόλο που ποτέ δεν αναμένετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα κατέρχεται με εξάντληση της θερμοκρασίας, μπορεί να συμβεί και η πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη.

   Θερμικός εγκεφαλικός επεισόδιο και κατοικίδια ζώα - Το Trupanion υποβαθμίζει τις θερμικές διαταραχές κατά μήνα.

  Η σημασία της ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

  Καθώς οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να ανεβαίνουν στα τριπλά ψηφία αυτή τη σεζόν, ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε το κατοικίδιο σας κατά τη διάρκεια αυτών των κυμάτων θερμότητας είναι η σωστή ενυδάτωση. Σκεφθείτε να περιορίσετε το χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους, να κάνετε διαλείμματα σε κλιματιζόμενους χώρους και πάντα να έχετε νερό στο χέρι. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε ή ξοδεύετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με το κατοικίδιο ζώο σας, μεταφέρετε ένα μπουκάλι νερό για ευκολία. Έτσι δεν έχει σημασία πού είστε ο γούνινος φίλος σας μπορεί να μείνει ενυδατωμένος. Επίσης, σκεφτείτε τα γιλέκα ψύξης και τους φορητούς ανεμιστήρες ως έναν τρόπο να παραμείνετε δροσεροί, υγιείς και χαρούμενοι.

   Θερμοπληξία και κατοικίδια ζώα - παραμείνετε ενυδατωμένα και κάνετε διαλείμματα συχνά από τη φωτιά.

  Θερμοπληξία και κατοικίδια ζώα: προστατεύστε τα κατοικίδια ζώα σας από τη ζέστη

  Το εγκεφαλικό επεισόδιο και τα κατοικίδια ζώα μπορούν να επηρεάσουν τους γούνιους φίλους όλων των μορφών, ηλικιών και μεγεθών. Καθώς απολαμβάνετε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, σιγουρευτείτε ότι θα συσκευάσετε το νερό και θα κρατήσετε τον καλύτερο φίλο σας ενυδατωμένο.

  Πώς διατηρείτε τους γούνιους φίλους σας ενυδατωμένους αυτή τη σεζόν;

 • Σχετικά με τον συγγραφέα  Source link