Οι επιδράσεις του ζιζανίου στις γάτες


Ο Caturday πέφτει σε μια μάλλον ευοίωνη μέρα φέτος, αν συμβεί να επιδοθείτε στο ανθρώπινο ισοδύναμο του catnip. Εάν συμμετέχετε σε ορισμένες εξωσχολικές δραστηριότητες, οι ιδιοκτήτες γάτας θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά το πού θα αποθηκεύσουν το απόθεμά σας. Διαφορετικά, ένα περίεργο γατάκι μπορεί να το μπερδέψει για μια παρόμοια βοτανική θεραπεία με γάτες. Παρόλο που η μαριχουάνα έχει απελευθερωθεί στον Καναδά και σε ορισμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, η έκθεση έχει λιγότερες από επιθυμητές επιπτώσεις στους φίλους των γατών μας.

Οι επιπτώσεις του ζιζανίου στις γάτες μπορούν να οδηγήσουν σε μια αγχωτική εμπειρία, τόσο για τις γάτες όσο και για τους ιδιοκτήτες γατών, και να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητο ταξίδι στον κτηνίατρο. Ομοίως, η αγαπημένη Caturday είναι μια μέρα που προορίζεται να δεσμεύσει και να γιορτάσει με τον γάτα φίλο σας.

Είτε είστε έμπειρος ιδιοκτήτης γάτας ή ιδιοκτήτης γατάγιας για πρώτη φορά, η υγεία και η ασφάλεια της γάτας σας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα ως μέρος του υπεύθυνου ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων.

Κάθισαμε με τον επί τόπου κτηνίατρο του Trupanion, Δρ Caroline Wilde, για να συζητήσουμε για τις επιπτώσεις του ζιζανίου στις γάτες και τις βέλτιστες πρακτικές για να διατηρήσετε τον γούνινο φίλο σας ασφαλή, ευτυχισμένο και υγιή.

Οι επιπτώσεις του ζιζανίου στις γάτες : τι πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων

Τι μπορεί να συμβεί στη γάτα σας εάν καταναλώσει ζιζάνιο

Είτε χρησιμοποιείτε ενεργά αυτά τα προϊόντα είτε καθόμαστε στο σπίτι σας, προσέξτε τις γάτες και τα γατάκια που απολαμβάνουν να είναι περίεργοι. Επίσης, η κατάποση, ανεξάρτητα από το είδος του προϊόντος, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. "Η δηλητηρίαση μαριχουάνας στις γάτες μπορεί να συμβεί όταν καταναλώνουν βρώσιμα ή μέρη φυτών, καθώς και εισπνοή καπνού και μπορεί να προκαλέσει μεταβλητές ενδείξεις σε γάτες που κυμαίνονται από καταπραϋντική έως αναταραχή", δηλώνει ο κτηνίατρος Trupanion, Δρ Caroline Wilde. Επιπλέον, ακόμη και η μικρότερη πρόσληψη μπορεί να επηρεάσει την υγεία και τη συμπεριφορά της γάτας σας.

Οι επιδράσεις του ζιζανίου στις γάτες: τι να αναζητήσετε

Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί αν η γάτα σας έχει καταπιεί τη μαριχουάνα. Δρ. Ο Γουόλντ ζυγίζει στο τι να αναζητήσει –

Η μαριχουάνα μπορεί να προκαλέσει μεταβλητά σημάδια ανάλογα με το κατοικίδιο ζώο. Επίσης, δεν υπάρχουν αξιόπιστες δοκιμές για να διαπιστωθεί εάν ένα κατοικίδιο ζώο έχει καταπιεί τη μαριχουάνα σε οποιαδήποτε από τις μορφές του. Ο προσδιορισμός του εάν ένα κατοικίδιο έχει δηλητηρίαση από τη μαριχουάνα γενικά βασίζεται στην ιστορία και τα κλινικά σημάδια. "

Ουσιαστικά, ο μόνος τρόπος για να καθοριστεί αν η γάτα σας έχει καταπιεί τη μαριχουάνα γνωρίζει αν η γάτα σας έχει αποκτήσει πρόσβαση στο stash σας και αν λείπει κάτι. Αντί να το αφήσετε στην τύχη, σκεφτείτε να κάνετε ένα σκούπισμα και να βεβαιωθείτε ότι όλες οι ουσίες έχουν αποθηκευτεί με ασφάλεια μακριά.

Εάν αισθάνεστε ότι η γάτα σας μπορεί να παρουσιάζει ενδείξεις κατάποσης / τοξικότητας στη μαριχουάνα, σκεφτείτε τα εξής:

Σημάδια κατάποσης / τοξικότητας μαριχουάνας

  • 19659022] Head Bobbing
  • Κουνώντας ή φαινομενικά ταλαντεύεται

Επίσης, η κατάποση μπορεί να προκαλέσει χαμηλή καρδιακή συχνότητα και αρτηριακή πίεση, υπερκινητικότητα και επιθετικότητα. Φυσικά, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προκαλείτε ανησυχία με τη γάτα σας, αναζητήστε αμέσως κτηνιατρική φροντίδα. Επιπλέον, ο κτηνίατρός σας μπορεί να παρακολουθεί ανάλογα και να ξεκινήσει ένα κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας.

Βέλτιστες πρακτικές για τη διατήρηση της γάτας σας ασφαλής

Τέλος, η βέλτιστη πρακτική για την ασφαλή διατήρηση της γάτας σας είναι να διατηρείτε τα προσωπικά σας προϊόντα μακριά, ειδικά όταν δεν είστε σπίτι. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μαριχουάνας, ακόμη και τα φυτά και τα βρώσιμα προϊόντα βρώσιμα, πρέπει να απομακρύνονται κατάλληλα.

Το Wilde περιλαμβάνει αυτές τις απαραίτητες βέλτιστες πρακτικές για να εξετάσει το ενδεχόμενο να κρατήσει την γάτα σας ασφαλή –

"Οι γάτες αγαπούν να τρώνε φυτά! Προστατεύστε τη γάτα σας και κρατήστε τη μαριχουάνα / THC σε οποιαδήποτε μορφή κλειδωμένη ή αποθηκευμένη σε ασφαλές μέρος. Επίσης, αποφύγετε την έκθεση της γάτας σας σε παχύτερο καπνό. Επιπλέον, αν νομίζετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να έχει εκτεθεί σε οποιαδήποτε μορφή μαριχουάνας, να είστε ειλικρινείς με τον κτηνίατρό σας. Ουσιαστικά, πρέπει να γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε καλύτερα ".

Επίσης, με τη διατήρηση ενός φιλικού προς τα κατοικίδια σπιτιού και ενός χώρου κατοικίδιων ζώων παρέχει ένα ασφαλές σπίτι. Επιπλέον, είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ημέρα με τους γούνιους φίλους σας ξέροντας ότι μπορούν να παίξουν και να χαλαρώσουν, χωρίς να ανησυχούν ότι θα βρουν κάποια καλούδια για να καταπιούν.

Ουσιαστικά, μια κατάποση οποιουδήποτε είδους, εκτός από την τροφή για γάτες, θα πρέπει να οδηγήσει σε άμεσο ταξίδι στον κτηνίατρο, να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη για τους γούνιους φίλους σας.

 Οι επιδράσεις του ζιζανίου στις γάτες μπορούν να οδηγήσουν σε διόγκωση των μαθητών σε καταστολή.

Οι επιδράσεις του ζιζανίου στις γάτες: κρατήστε την απόθεσή σας σε ασφαλή χώρο

Caturday είναι μια ημέρα για να γιορτάσουμε τους φίλους σας γατών. Εάν συμμετέχετε σε καλούδια στις τέσσερις-είκοσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι δραστηριότητες και τα προϊόντα σας επηρεάζουν τις γάτες σας. Ουσιαστικά, διατηρώντας τον αποθηκευμένο χώρο αποθήκευσης, διατηρώντας έναν καθαρό χώρο και μια περιοχή χωρίς καπνό για τους φίλους των γατών σας να υποχωρήσουν, όλοι μπορούν να απολαύσουν την ημέρα άνετα.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link