Ο μοναδικός δεσμός των αδελφών Pet


Keely & Wesson απολαμβάνουν το χρόνο παιχνιδιού στο Trupanion HQ.

Τα κατοικίδια ζώα αγαπούν να είναι γύρω από τους αγαπημένους τους και θεωρούμε ιδιαίτερα τους γούνιους φίλους μας ως μέρος της οικογενειακής δυναμικής. Οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας είναι ειδικές, αλλά τίποτα δεν είναι τόσο διακριτικό όσο ο δεσμός μεταξύ δύο ζώων. Για παράδειγμα, ο δεσμός των αδελφών κατοικίδιων ζώων είναι μια μοναδική, πνευματική και επιθετική σχέση που υπάρχει μεταξύ των καλύτερων συντρόφων μας. Είμαστε περίεργοι να μάθουμε περισσότερα για το ειδικό δάνειο κατοικίδιων αδελφών δεσμών, έτσι ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα, και να παρέχουν μια εμπλουτιστική ζωή για τα κατοικίδια ζώα μας. Κάθισαμε με την ομάδα μας για να μάθουμε περισσότερα για το μοναδικό δεσμό των αδερφών των κατοικίδιων ζώων και για το πώς επηρεάζει τη συνολική ευεξία τους καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους [19659904] .

Μοναδικός δεσμός αδερφών κατοικίδιων ζώων: ένας σταθερός σύντροφος για το ταξίδι ζωής

 Ο μοναδικός δεσμός των αδερφών κατοικίδιων ζώων περιλαμβάνει μια ισχυρή φιλία ζώων.
Ο ίδιος ο Trupanion Nari και Bilbo απολαμβάνουν κάποια ξεκούραση και χαλάρωση. [19659509] Η σημασία της φιλίας των ζώων

Η φιλία των ζώων είναι μια σχέση όπως κανένας άλλος. Φυσικά, είναι σημαντικό τα πολλαπλά κατοικίδια ζώα να έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν μαζί. Για παράδειγμα, "τα σκυλιά είναι πολύ κοινωνικά ζώα, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για άλλα ζώα, συχνά είναι πιο ευτυχισμένοι όταν μπορούν να είναι κοινωνικοί με τους άλλους", δηλώνει ο Trupanion επί τόπου συμπεριφορέας ζώων Camille Barrios – UW.A.A.B. Επίσης, η φιλικότητα των ζώων μπορεί να προσφέρει σημαντικές δεξιότητες και εργαλεία για να περιηγηθείτε σε αυτό το ταξίδι ζωής που δεν μπορούν να παρέχουν οι άνθρωποι.

Εξετάστε αυτές τις πρόσθετες δεξιότητες που παρέχουν τα αδέλφια για κατοικίδια ζώα –

Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι απαραίτητη για την πλοήγηση και την κατανόηση του κόσμου γύρω μας. Βεβαίως, οι σύντροφοι μας έχουν το πλεονέκτημα ότι επικοινωνούν μεταξύ τους. "Είναι επίσης καλό για αυτούς να αλληλεπιδρούν με το δικό τους είδος για να μπορούν να επικοινωνούν με άλλους που καταλαβαίνουν τη δική τους γλώσσα", επισημαίνει ο Barrios. Για το λόγο αυτό, αν δείτε ότι τα δύο κουτάβια σας αλληλεπιδρούν και επιστρέφουν ξανά, μπορεί να προσπαθούν να επικοινωνούν μεταξύ τους στη γλώσσα τους. Περαιτέρω, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προσδιορίσετε τα συγκεκριμένα τους [19659904] συμπεριφοριστικά συνθήματα για να αποκωδικοποιήσετε αυτά που προσπαθούν να επικοινωνήσουν.

Κοινωνικοποίηση

Η κοινωνικοποίηση αποτελεί βασικό συστατικό ενός ισορροπημένου κατοικίδιου ζώου. Βεβαίως, τα αδέλφια των κατοικίδιων ζώων μπορούν να βοηθήσουν να εκπαιδεύσουν ο ένας τον άλλον για να πάρουν τα κοινωνικά συναισθήματα και να εξοικειωθούν με διαφορετικά περιβάλλοντα. Για παράδειγμα, "η κοινωνικοποίηση μπορεί να τους διδάξει τι είναι αποδεκτό και τι δεν είναι για το είδος τους", λέει ο Barrios. Σκεφτείτε να ξεκινήσετε την κοινωνικοποίηση σε νεαρή ηλικία αν είναι δυνατόν. Παρομοίως, εισάγετε σιγά-σιγά διαφορετικά είδη, όπως τα σκυλιά και τις γάτες. Περαιτέρω, αυτό μπορεί να επιτρέψει στο να γνωρίσουν το ένα το άλλο με τον δικό τους ρυθμό.

Συσκευασία νοοτροπία

Ο καθένας θέλει να αισθάνεται ότι συμπεριλαμβάνονται και οι γούνινοι φίλοι μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Ομοίως, τα κατοικίδια ζώα μας είναι πιο ευτυχισμένα όταν είναι μαζί μας και αποτελούν μέρος του πακέτου.

Ο Barrios καταστρέφει την ισορροπία της νοοτροπίας των πακέτων –

Ουσιαστικά, "τα ζώα συσκευασίας δημιουργούν στενό δεσμό και βασίζονται μεταξύ τους, εμπιστεύονται το ένα το άλλο." Φυσικά, η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για ένα ισχυρό πακέτο. Ομοίως, βρίσκεται στον πυρήνα του μοναδικού δεσμού των αδελφών κατοικίδιων ζώων και ενσωματώνει αυτό που η οικογενειακή δυναμική είναι όλο.

Ο αντίκτυπος της ευεξίας στη φιλία των ζώων με την πάροδο του χρόνου

Όλοι θέλουμε να μάθουμε ότι έχουμε έναν φίλο από την πλευρά μας. Πράγματι, τα αδέλφια κατοικίδιων ζώων έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να μεγαλώσουν και να εξερευνήσουν με τους καλύτερους φίλους τους από την πλευρά τους. Στην πραγματικότητα, τα κατοικίδια ζώα είναι ευτυχισμένα όταν περιβάλλονται από αυτά που αγαπούν και αυτό περιλαμβάνει τους γούνιους ομολόγους τους. Στην ουσία, καταλαβαίνουν αληθινά το ένα το άλλο. Φυσικά, κατά τη διάρκεια μιας ζωής ενός κατοικίδιου ζώου, ένας συνεργάτης μπορεί να συμβάλει σε συναισθηματικά, σωματικά και συναισθηματικά οφέλη. Σκεφτείτε έναν συνεχή συνοδό ζώων, ο οποίος είναι έτοιμος να παίξει, που σας βοηθά να μάθετε και να μεγαλώνετε; Βεβαίως, ένα όφελος για ολόκληρη την οικογένεια .

 Οι μοναδικοί δεσμοί των αδελφών κατοικίδιων ζώων είναι μια ζωή διασκεδαστικής και για πάντα αγάπης.
Ο Harvey και ο Shenzi της Trupanion ξεκινούν μια συνάντηση.

Μοναδικός δεσμός αδερφών κατοικίδιων ζώων: περιπέτειες για μια ζωή

Ο μοναδικός δεσμός των αδελφών κατοικίδιων ζώων είναι εξίσου σημαντικός με τους ανθρώπους που έχουν έναν συνοδό ζωής. Επιπλέον, η ανάπτυξη δεξιοτήτων που επιτρέπουν τη μάθηση και την ανάπτυξη, όπως η επικοινωνία και η κοινωνικοποίηση, ο δεσμός είναι ανυπολόγιστος. Επιπλέον, ένα πολυκατοικία επιτρέπει στα ατελείωτες ευκαιρίες και περιπέτειες με έναν καλύτερο φίλο από την πλευρά τους. Εάν ο γούνινος φίλος σας είναι μόνος, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα γούνινο μέλος της οικογένειας στο πακέτο σας, σίγουρα, είναι ένα όφελος για όλη την οικογένεια.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link