MightyVet: Η αλλαγή μιας βιομηχανίας – Το blog Trupanion


Όταν ξεκινάτε στον κόσμο της κτηνιατρικής, εάν είστε κτηνίατρος ή μέλος κτηνιατρικής ομάδας, μπορεί να είναι μια απίστευτα επωφελής εμπειρία γνωρίζοντας ότι είστε σε θέση να βοηθήσετε όλα τα κατοικίδια ζώα να λάβουν την καλύτερη δυνατή κτηνιατρική φροντίδα. Αναμφισβήτητα, ενώ η ευκαιρία να βοηθήσουμε τα κατοικίδια ζώα είναι τελικά ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το επάγγελμα, υπάρχουν πραγματικότητα της βιομηχανίας από τις οποίες ορισμένοι κτηνίατροι δεν γνωρίζουν πλήρως.

Προς τιμήν της Κτηνιατρικής Εκτιμητικής Ημέρας TM, που γιορτάστηκε στις 18 Ιουνίου, θέλαμε να δείξουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας για όλους τους κτηνιάτρους και μέλη της κτηνιατρικής ομάδας και να τους ευχαριστήσουμε για την καθημερινή δουλειά τους με τα κατοικίδια ζώα μας. Φυσικά, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ότι έχετε ένα σύστημα υποστήριξης είτε είστε έμπειρος κτηνίατρος είτε ένας νέος κτηνίατρος. Επιπλέον, είναι απαραίτητη μια υποστηρικτική κοινότητα για τους κτηνιάτρους και τις ομάδες τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενταχθούν για να λάβουν εκπαίδευση και καθοδήγηση και να ακουστούν στην επαγγελματική τους κοινότητα.

Κάθισαμε με τον διευθυντή του προγράμματος MightyVet Heather Kalinowski, για να συζητήσουμε τη σημασία της κοινότητας στον κτηνιατρικό τομέα και τις προσπάθειες να ξεκινήσουμε μια θετική αλλαγή.

MightyVet: παροχή υποστήριξης στην κτηνιατρική κοινότητα

Η αίσθηση της κοινότητας και η αίσθηση αποδοχής και υποστήριξης είναι μια εξαιρετικά σημαντική συνιστώσα κάθε επιχείρησης, οργάνωσης ή εργασιακής κουλτούρας. Ευτυχώς, το MightyVet ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία αυτού του τύπου κοινόχρηστου χώρου στη βιομηχανία υγείας κατοικίδιων ζώων. Ομοίως, αρχίζει με την ευκαιρία για μια συνομιλία.

Τι είναι το MightyVet;

Το MightyVet είναι ένας οργανισμός σε ολόκληρο τον κλάδο, αφιερωμένος στη γεφύρωση του χάσματος στην κτηνιατρική, ώστε οι κτηνίατροι και οι κτηνιατρικές ομάδες να γνωρίζουν και να προετοιμάζονται για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στην πράξη », λέει ο διευθυντής του προγράμματος MightyVet Heather Kalinowski. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία όπως η κτηνιατρική, είναι σίγουρα χρήσιμο να διαθέτετε πόρους για εσάς.

Ο σκοπός πίσω από το MightyVet

Κάθε οργάνωση έχει σκοπό. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια αποστολή που προσπαθούν να εκπληρώσουν, μια επίπτωση που προσπαθούν να κάνουν ή μια κοινότητα που προσπαθούν να υποστηρίξουν. Συγκεκριμένα, το MightyVet δεν αποτελεί εξαίρεση, και σίγουρα με σκοπό είναι μια στροφή προς τη σωστή κατεύθυνση. [19659903] Ο Kalinowski ζυγίζει για το λόγο πίσω από το γιατί –

"Κτηνίατροι απόφοιτοι του σχολείου με το υψηλότερο επίπεδο ιατρικής εμπειρογνωμοσύνης, έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση για να βοηθήσουν τα κατοικίδια ζώα να ζήσουν τη μακρύτερη, πιο υγιεινή ζωή. Δυστυχώς, συχνά από τη στιγμή που εντάσσονται σε μια πρακτική, είναι συγκλονισμένοι από την πραγματικότητα της κτηνιατρικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού επιπολασμού της περιττής ευθανασίας, των ενοχλητικών συνομιλιών με τους πελάτες και της γενικής έλλειψης επιχειρηματικών γνώσεων. Επιπλέον, τα δεδομένα έχουν δείξει ότι ο υψηλός επιπολασμός της εξάντλησης, της κόπωσης από συμπόνια και της αυτοκτονίας στη βιομηχανία μπορεί να αποδοθεί στην έλλειψη συνειδητοποίησης. Θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την τάση και να εξασφαλίσουμε ότι οι κτηνίατροι και τα μέλη της κτηνιατρικής ομάδας είναι προετοιμασμένοι για τις μη ιατρικές πτυχές της κτηνιατρικής, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στα θαυμάσια πράγματα που μπορεί να προσφέρει η κτηνιατρική … Για το σκοπό αυτό έχουμε συνεργαστεί με διάφορους εταίρους της βιομηχανίας να δημιουργήσει μια ψηφιακή κοινότητα που λειτουργεί ως ένα είδος "εγχειριδίου" για τη ζωή στον κτηνιατρικό κλάδο. "

Το πλεονέκτημα της σύνδεσης με το MightyVet

Χορηγείται, όταν έχετε τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζεστε στην καριέρα σας, εσείς είναι πιθανότερο να επιτύχουν. Βεβαίως, όταν διαθέτετε έναν πόρο στον κτηνιατρικό τομέα, λίγο προχωρά πολύ.

Εξετάστε τους ακόλουθους πόρους που διατίθενται με το MightyVet: συνεχιζόμενη κτηνιατρική

  • Ελεύθερη συνεχής εκπαίδευση κατά παραγγελία
  • Παγκόσμια ευκαιρίες καθοδήγησης
  • Ενημερωτικά άρθρα από τους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Kalinowski επισημαίνει: και όλοι οι πόροι μας είναι – και πάντα θα είναι – δωρεάν. Επιπλέον, αυτό δεν είναι μόνο για τους κτηνιάτρους! Ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη της κτηνιατρικής ομάδας – ρεσεψιονίστ, διευθυντές πρακτικής άσκησης, βοηθοί ρείθρων, τεχνικοί και όλοι οι άλλοι – να συμμετάσχουν καθώς γνωρίζουμε ότι η εξάντληση και η συμφορητική κούραση είναι ένα θέμα της ομάδας που δεν επηρεάζει μόνο τους κτηνιάτρους. "[19659007] Ο ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων και η σχέση κτηνιάτρου

Η σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων και του κτηνιάτρου είναι μια αξιόπιστη και ειδική σχέση. Επιπλέον, εμπιστευόμαστε τους κτηνιάτρους μας και βλέπουμε την εμπειρογνωμοσύνη και τη γνώση τους για να βοηθήσουν τα κατοικίδια ζώα μας Μπορούμε όλοι να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε μεταξύ μας.

"Επίσης, ενθαρρύνουμε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να συμμετάσχουν στο κίνημα. Νιώθουμε
ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και οι κτηνίατροι πρέπει να κατανοήσουν καλύτερα μεταξύ τους και από
ενώνοντας τις δυνάμεις, οι συνομιλίες θα είναι πιο θετικές. Φυσικά, θα δημιουργήσει
μια εταιρική σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων και κτηνιάτρου αντί για σύγκρουση », σημειώνει
έξω Kalinowski.

Ουσιαστικά, δουλεύετε μαζί ως ομάδα και η επικοινωνία είναι το κύριο συστατικό της συζήτησης. Εξετάστε τη δυνατότητα να ευχαριστήσετε τον κτηνίατρό σας και να κάνετε check-in μαζί τους.

 MightyVet: Δημιουργία κοινότητας με σκοπό

MightyVet: Δημιουργία κοινότητας με σκοπό

Πάνω απ 'όλα, το MightyVet είναι σε αποστολή να δημιουργήσει μια κοινότητα με σκοπό. Σημαντικά, παρέχουν υποστήριξη στην κτηνιατρική κοινότητα και παρέχουν πόρους και ευκαιρίες που πιθανόν να μην ήταν διαθέσιμες πριν. Φυσικά ξεκινάει μια συζήτηση. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε συμπόνια για να υποστηρίξετε εκείνους που χρειάζονται χέρι βοήθειας στον κτηνιατρικό τομέα. Επιπλέον, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες που διατίθενται στο MightyVet .

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link