Γλυκό Scarlett: Ευτυχής για ιατρική περίθαλψη


Η γλυκιά μου Σκάρλετ ήταν μια παρορμητική απόφαση. Ήρθε μέσω της κτηνιατρικής κλινικής εργάζομαι σε έκτακτη ανάγκη, μετά από σοβαρή επίθεση σκύλου. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στο πρόσωπο του κουταβιού, γι 'αυτό πήρα τη φροντίδα της από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, καθώς το κόστος της φροντίδας της ήταν κάτι περισσότερο από ό, τι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά

Από την πρώτη μέρα η Scarlett ήταν ένα ακριβό κορίτσι.

Εγώ αμέσως την υπέγραψα για Trupanion και είμαι τόσο ευγνώμων έκανα!

Από τη στιγμή που η Scarlett εντάχθηκε στην οικογένεια, έχει πάει πολλές φορές στο νοσοκομείο για ξένα σώματα, πόνους στην πλάτη, καθώς και άλλα μικρά τραύματα και ασθένειες. Επίσης, η εργασία στον κτηνιατρικό κλάδο δεν με κάνει να είμαι ανοσοποιημένος με το δαπανηρό κόστος της κτηνιατρικής φροντίδας.

Θα ήθελα να συστήσω ασφάλεια σε όλους που γνωρίζω με βάση την προσωπική εμπειρία.
Είμαι αυτή η τρελή κυρία σκύλου και κλαίνω κάθε φορά που είναι άρρωστη αφού γνωρίζω όλα τα πράγματα που μπορεί να πάει στραβά. Το Trupanion δεν ήταν καθόλου εκπληκτικό για να με βοηθήσει να έχω την καλύτερη φροντίδα γι 'αυτήν και να μην ανησυχώ για τα χρήματα για να κάνω τις αποφάσεις μου.

Είμαι παρηγοριά για να ξέρω ότι όταν -αν και αν-συμβαίνει κάτι, μπορώ να πάρω άμεση χρέωση και απλά να επικεντρωθώ στην βελτίωση της.

Sherwood Park, Αλμπέρτα

Ημερομηνία εγγραφής: Μάρτιος 2013

Όροι και προϋποθέσεις: Σωματείο, πρήξιμο, ο πόνος στην πλάτη

Η Πολιτική Trupanion Πληρωμή: $ 3.649,35

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link