Εργασία για τους λάτρεις των σκύλων: Διάφορες Ευκαιρίες Καριέρας


Ο ίδιος ο Kopper του Trupanion στο Trupanion HQ.

Εάν είστε κατοικίδιο ζώο-πάθος και είστε στην αγορά για μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας, δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Το Trupanion έχει μερικές βασικές θέσεις εργασίας για τους λάτρεις του σκύλου. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εφαρμόσετε την εξυπηρέτηση πελατών και τις δίγλωσσες γλωσσικές δεξιότητές σας και να φτάσετε σε νέα ύψη σταδιοδρομίας.

Έτοιμοι να ενταχθούν στην αυξανόμενη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων; Το Trupanion έχει νέες ευκαιρίες είτε επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα φιλικό προς τα κατοικίδια γραφείο είτε προτιμάτε να εργάζεστε απομακρυσμένα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τις θέσεις εργασίας για τους λάτρεις των σκύλων στο Trupanion. Επιπλέον, πώς μπορείτε να κάνετε έναν αντίκτυπο βοηθώντας τα κατοικίδια ζώα σε ολόκληρο τον Καναδά, το Πουέρτο Ρίκο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ψάχνουμε για συμπονετικά μέλη της ομάδας που θα είναι το πρώτο σημείο επαφής για τα μέλη, εδώ για να δανείσουν ένα χέρι και να απαντήσουν η κλήση. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Trupanion είναι εδώ 24/7. Είναι εδώ για να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, από την υποβολή αιτημάτων και τη μετάβαση στις λεπτομέρειες της πολιτικής για τα κατοικίδια ζώα Trupanion. Φυσικά, η ομάδα μας είναι στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσει τα μέλη μας με τους φίλους τους. Παρέχουμε υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο όταν τα κατοικίδια ζώα μέλη αναζητούν κτηνιατρική φροντίδα ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σίγουρα, τα υποδειγματικά μέλη της ομάδας είναι ευτυχείς να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την ιατρική ασφάλιση κατοικίδιων ζώων σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

"Η εργασία στο Trupanion άλλαξε το όραμά μου για τα κέντρα επαφής. Οι άνθρωποι εδώ είναι παθιασμένοι με το τι κάνουν, ενδιαφέρονται τόσο για την υγεία των κατοικίδιων ζώων και την ποιότητα της ιατρικής περίθαλψης στην οποία έχουν πρόσβαση και αντανακλά τις αλληλεπιδράσεις όλων με τα μέλη "

Soukaina, Δίγλωσση Εμπειρία Μέλη Εμπειρίας

κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου που καλεί

Τα μέλη της ομάδας Truapanion είναι επίσης άνθρωποι κατοικίδιων ζώων, γνωρίζοντας τι αισθάνεται να έχει ένα κατοικίδιο ζώο σε ανάγκη ή άρρωστο, ειδικά σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Φυσικά, θέλουμε τα μέλη της ομάδας να είναι στη διάθεσή μας για να βοηθήσουν και να βοηθήσουν τα μέλη της ομάδας μας και τα κατοικίδια ζώα τους μέσα από το ταξίδι ζωής τους. Βεβαίως, το άγχος της ακρόασης από τα μέλη σχετικά με τα άρρωστα κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ αυτή είναι η δουλειά για σένα, σκεφτείτε πώς θα χρησιμοποιήσετε την ενσυναίσθηση και την συναισθηματική ανθεκτικότητα για να βοηθήσετε τα κατοικίδια ζώα κάθε μέρα.

Δίγλωστος εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών

Επί του παρόντος, η Trupanion διαθέτει διάφορες ευκαιρίες απασχόλησης στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Για παράδειγμα, αν έχετε άπταιστα γαλλικά ή ισπανικά, έχουμε ευκαιρίες εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς και μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία για μια νέα και συναρπαστική σταδιοδρομία. Φυσικά, ακολουθώντας το πάθος σας για να βοηθήσετε τα κατοικίδια ζώα με το συνδυασμό της ευπροσάρμοστης ικανότητας και της δίγλωσσας εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών, μπορεί να ανοίξει κάποιες ευκαιρίες ανάπτυξης σε διάφορα τμήματα σε ολόκληρο το Trupanion.

"Το Nuestro equipo entiende que la mascotas son tesoros, y estamos listos para servirle cuando Usted y su mascota nos necessiten. Μεγάλο μέρος του οργανωμένου ταξιδιού μου είναι ένα ευχάριστο πελατολόγιο στην Ισπανική γλώσσα, το οποίο βρίσκεται στην πόλιση, σε συνδυασμό με τις υποψήφιες χώρες. – 19659012] -Carmen, Δίγλωστος Ειδικός Εμπειρίας Μέλους

Αυξήστε το ρόλο σας

Επιπλέον, η Truapnion παρέχει μια υποστηρικτική ομάδα ηγεσίας , για να σας καθοδηγήσει στην καριέρα σας. Επιπλέον, η κουλτούρα της εργασίας μας δίνει μεγάλη αξία στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας, η οποία παρέχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί μέσα στον ρόλο σας. Επίσης, εάν διαθέτετε κτηνιατρικό υπόβαθρο όπως είναι ο κτηνίατρος ή ο κτηνίατρος, έχουμε μια ευέλικτη επιλογή ρόλων που ταιριάζουν με τη σταδιοδρομία σας επισης.

Θέσεις εργασίας για τους λάτρεις του σκύλου: χώρος εργασίας φιλικό προς τα κατοικίδια

Επιπλέον, το γραφείο μας είναι για εραστές κατοικίδιων ζώων. Εξετάστε τις δυνατότητες να περιβάλλεται καθημερινά από σκύλους και γάτες, γεγονός που δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας γεμάτο διασκέδαση. Βέβαια, ένας χώρος εργασίας [19650010] είναι ένα καθορισμένο έργο ! ! , αναζητούν την ικανότητα να εργάζονται εξ αποστάσεως. Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας παρέχει την ικανότητα να εργάζεται εξ αποστάσεως μετά από εκπαίδευση στο γραφείο, κατά την επιβίβαση στο σκάφος και έχει πραγματοποιηθεί επανεξέταση απόδοσης.

 Οι θέσεις εργασίας για τους λάτρεις των σκύλων σας επιτρέπουν να βοηθήσετε τα κατοικίδια ζώα και να απολαύσετε το χρόνο σας με τα κουτάβια!

Εργασίες για τους λάτρεις των σκύλων: εξερευνήστε την ευκαιρία και την εργασία σας για το Trupanion

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Trupanion είναι εκεί για τα μέλη μας, από την πρώτη ημέρα που καταγράφουν τα κατοικίδια ζώα τους Σίγουρα, οι ειδικοί μας βρίσκονται εκεί από τη στιγμή που ένα νέο κατοικίδιο ζώο έρχεται στο σπίτι, μέσα από τους σκληρότερους χρόνους λήψης αποφάσεων.

Εάν έχετε μια τάση για εξυπηρέτηση πελατών και είστε παθιασμένοι με τα κατοικίδια ζώα

Ψάχνετε για ένα φιλικό προς τα κατοικίδια πακέτο για να συμμετάσχετε, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την επιλογή να εργαστείτε απομακρυσμένα; Σκεφθείτε να μεταφέρετε τις μοναδικές σας ικανότητες στην ομάδα του Trupanion. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, ελέγξτε τη διαφορετική επιλογή των θέσεων εργασίας για τους λάτρεις των σκύλων. Ουσιαστικά, αν αυτό ακούγεται σαν μια δουλειά ή εργασιακό όνειρο, μάθε πώς να ενταχθεί στην ομάδα που αγαπάει το κατοικίδιό μας εδώ .

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link