Επιλογές ανακούφισης για το σκυλί σας


Κοιτάζοντας το κουτάβι σας μπορεί να είναι μια πραγματικά φορολόγηση, δυνητικά δαπανηρή και σίγουρα μη σταματήσει δουλειά. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι τα σκυλιά είναι σε μεγάλο βαθμό αυτάρκεις και δεν χρειάζονται ιδιαίτερα μεγάλη φροντίδα, υπάρχουν πραγματικά όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι ο φίλος σας ζει μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Μια από τις πιο συνηθισμένες πηγές δυσφορίας και δυστυχίας μεταξύ των σκύλων, ανεξάρτητα από το πόσο καλά φρόντισαν, είναι η φαγούρα

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η βλέψη του σκύλου σας φαγούρα μερικές φορές δεν είναι απαραίτητα αιτία για συναγερμό. Υγιή, άνετα σκυλιά φαγούρα ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας τους. Είναι φαγούρα με τον ίδιο τρόπο που εσείς και εγώ θα μπορούσαμε αν υπάρχει κάτι που πιάστηκε στις τρίχες τους που χτυπά το δέρμα και φαγούρα ως μέρος της τακτικής συντήρησής τους, στην ίδια αρένα όπως όταν γλείφουν και τρίβονται. Έτσι, μην πανικοβληθείτε όταν βλέπετε κάποια φαγούρα, κρατήστε το μάτι σας έξω.

Εάν ο κνησμός επιμένει με μια ενοχλητική, σχεδόν σταθερή έννοια, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε να παρέμβετε. Η παρέμβαση με την φαγούρα του σκύλου σας σημαίνει μερικά πράγματα, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν μια διάγνωση των ειδών. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι μερικά βήματα και ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να βοηθήσετε στην ανακούφιση του φαγούρα και του γρατσουνίσματος του σκύλου σας

Αναγνωρίστε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι για μια ολόκληρη σειρά λόγων

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα βήματα. Δεν θέλετε να φτάσετε αμέσως για μια λύση προτού να ξέρετε πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα. Και, απογοητευτικά, τα σκυλιά φαγούρα μπορεί να σημαίνουν ένα ολόκληρο φορτίο πραγμάτων, όλα με μια σειρά πιθανών επιπτώσεων. Είναι δυνατό και σίγουρα αρκετά κοινό ότι το σκυλί σας έχει ψύλλους. Αυτό θα οδηγούσε στη δική του λύση. Ίσως είναι ένα πρόβλημα με το παλτό του κουταβιού σας. Είναι πολύ λιπαρό; Πότε έκανες τελευταία φορά μπάνιο; Είναι πάρα πολύ ξηρό; Έχει αλλάξει ο καιρός πρόσφατα; Ίσως πρόκειται για αλλεργίες. τα σκυλιά είναι αλλεργικά σε ένα τεράστιο φάσμα πραγμάτων, με τον ίδιο τρόπο, οι άνθρωποι είναι, και πολλοί από αυτούς βρίσκονται στα πεδία που τρέχουν τα σκυλιά και παίζουν μέσα. Μπορεί επίσης να έχουν πάρει δαγκωμένος από κάτι ή έχουν αναπτύξει κάποιο είδος εξανθήματος.

Μια εξέταση της περιοχής στην οποία εστιάζουν την κνησμό τους θα σας αποκαλύψει πιθανώς όλη την ιστορία. Αλλά είναι ζωτικής σημασίας να εκτελέσετε αυτό το βήμα δεδομένου ότι θα σπαταλήσετε χρόνο και να βάλετε το σκυλί σας μέσω περισσότερης ενόχλησης αν πηδήσετε στα δικά σας συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει μόνος σας, τότε ίσως αρχίσετε να σκεφτόμαστε να πάρετε το σκυλί σας στον κτηνίατρο, μόνο για κάποια επαγγελματική καθοδήγηση

Attack Of The Fleas

λίστα πιθανών εξηγήσεων για την κνησμό στο σκυλί σας. "Δεν αποτελεί καθόλου ένδειξη παραμέλησης ή ειδικής βρωμιάς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για αυτό. Οι φυσαλίδες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και πολύ πονηρές, με μια αξιοσημείωτη ικανότητα να μεταβούν από το host σε φιλοξενούν, ώστε το σκυλί σας να μπορεί να τους έχει πιάσει ακόμα και από τους συναδέλφους τους στο πάρκο », υποδηλώνει η Maria Wilson, blogger της Lifestyle στο StateOfWriting και BoomEssays. Το κρίσιμο είναι να εντοπίζουμε και να αντιμετωπίζουμε. Οι ψύλλοι δεν είναι διασκεδαστικοί για έναν σκύλο, ο οποίος θα χαράξει ατέλειωτα χωρίς να τους αφαιρέσει. Θα χρειαστεί να πάρετε την πραγματική φαρμακευτική αγωγή που εμπλέκονται, αν είναι ψύλλοι που βρίσκεστε να πολεμάτε με. Συνήθως θα συνταγογραφηθεί κάποιο είδος τοπικής αλοιφής ή ημερήσιας ταμπλέτας για να απαλλαγεί το φτωχό σκυλί σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες του. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ψύλλους πριν προχωρήσετε με τη θεραπεία.

Bathe Regularly

Ένα πλήρες φορτίο των πιθανών αιτιών της κνησμό στο σκυλί σας μπορεί να αντιμετωπιστεί, να ανακουφιστεί ή να μειωθεί στην πιθανότητα ότι εμφανίζονται με το μπάνιο σας τακτικά το σκυλί σας. Ο χρόνος μπάνιου μπορεί να είναι δύσκολος, τουλάχιστον, και απαιτεί να έχετε ένα εξαιρετικό μικρό σταθμό λουτρού, αν δεν θέλετε να μοιραστείτε το λουτρό της οικογένειας με τον σκύλο σας φίλο. Επιπλέον, απαιτεί κάποια υπομονή, καθώς τα σκυλιά μπορεί να είναι μια χούφτα στο μπάνιο. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε στην καλύτερη σας Κυριακή. Ένα κατάλληλο πρόγραμμα κολύμβησης θα σταματήσει τα πράγματα όπως η λιπαρότητα στο παλτό τους, το ξηρό δέρμα και μπορεί ακόμη να βοηθήσει στην προστασία από τους ψύλλους και άλλους εχθρικούς εισβολείς

Ωστόσο, μια γρήγορη προειδοποίηση. Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα που λούζει το σκυλί σας πάρα πολύ. "Αν βάζεις το σκυλί σου στο μπάνιο κάθε μέρα, κάνεις πραγματικά τον εαυτό σου και το σκυλί σου δεν ευνοεί. Τα σκυλιά δεν είναι σαν τους ανθρώπους, δεν θα αναπτύξουν οσμές από το να μην πλένουν με τον ίδιο τρόπο. Και στην πραγματικότητα, πάνω από αυτό θα αρνείστε στο σκυλί σας μερικά πραγματικά πολύτιμα έλαια που κρατούν το παλτό τους υγιές », λέει η Lucy Hale, συγγραφέας στο UkWritings και στο EssayRoo. Αλλά, σε γενικές γραμμές, είναι πάντα καλή ιδέα να εφαρμόσετε τακτικά πλύσεις. Θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι βοηθά πραγματικά το σκυλί σας να σταματήσει τον κνησμό

Προσέξτε για τις αλλαγές στη διατροφή

Οι αλλεργίες είναι μια πολύ κοινή αιτία κνησμού. Συχνά πρόκειται για περιβαλλοντικές αλλεργίες, αφού το σκυλί σας είναι πολύ πιθανό να βουρτσίζει το σώμα και τα πόδια του κατά μήκος δέντρων και γρασιδιού καθώς τρέχει γύρω στο πάρκο. Αυτό το είδος επαφής μπορεί να προκαλέσει εντοπισμένες αλλεργικές αντιδράσεις πολύ γρήγορα. Ωστόσο, εάν δεν έχετε αλλάξει τις ρουτίνες τους και δεν υπάρχει προφανής άλλος παραβάτης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι αλλεργίες πρέπει να αποκλειστούν με βεβαιότητα. Οι αλλεργίες μπορούν εύκολα να προέρχονται από τα τρόφιμα.

 Το καλύτερο σκυλί μεταχειρίζεται Προτεινόμενη Εικόνα

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τι το σκυλί σας τρώει όσο πιο κοντά μπορείτε. Μπορεί να είναι μια πρόκληση, αφού τα σκυλιά τρώνε συχνά κάτι που βρίσκουν στα ταξίδια τους. Ωστόσο, παρατηρώντας μια αλλαγή στη διατροφή θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε εύκολα την αιτία μιας ολόκληρης σειράς προβλημάτων, από τα προβλήματα του στομάχου μέχρι την κνησμό. Οι τροφικές αλλεργίες μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν, αλλά θα μπορούσαν εύκολα να προκαλέσουν φαγούρα. Επιπλέον, ορισμένα τρόφιμα δεν δίνουν στο σκυλί σας τα σωστά έλαια και λίπη για να διατηρήσουν ένα υγιές παλτό που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μεγάλη κνησμό. Γενικά, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη διατροφή και να την αναφέρετε εάν δεν μπορείτε να βρείτε άλλες εξηγήσεις για την κνησμό του σκύλου σας.

Τσιμπήματα, τσιμπήματα και κρότωνες

Με τον ίδιο τρόπο που οι ψύλλοι μπορούν να παρενοχλούν το σκυλί σας και προκαλώντας πραγματικά προβλήματα φαγούρας, υπάρχουν και άλλα ζώα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν προκαλέσει προβλήματα που κάνουν τώρα το σκυλί σας φαγούρα. Τα κρότωνες είναι σαν τους ψύλλους, αλλά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότερα προβλήματα αν παραμείνουν χωρίς προσοχή. Αυτά τα παράσιτα θα προκαλέσουν φαγούρα στο σκυλί σας, αλλά τα τσιμπούρια μπορούν να εκραγούν πολύ βαθιά. Τα κρότωνες προσκολλώνται στους ανθρώπους και τα σκυλιά, ιδιαίτερα μετά από περπάτημα από πεδία ή ψηλό χορτάρι. Εάν έχετε πάρει το σκυλί σας για μια βόλτα μέσα από τα χωράφια και να τους βρούμε φαγούρα ένα σημείο, αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι κάτι έχει κολλήσει επάνω.

Άλλες πιθανές αιτίες κνησμού μπορεί να περιλαμβάνουν τα δαγκώματα από τα μυρμήγκια, αράχνες και άλλα έντομα. Συνήθως θα υπάρξει ερύθημα και οίδημα οπουδήποτε στην πληγείσα περιοχή. Θα πρέπει να είναι αρκετά απλό για εσάς να εντοπίσετε εάν το σκυλί σας έχει επηρεαστεί από τέτοια θέματα. Η καλύτερη λύση για αυτά είναι συνήθως με τη μορφή κρεμών και αλοιφών που βοηθούν στην ανακούφιση του κνησμού. Εάν είναι ένα μεγάλο και προφανές τσιμπούρι, τότε θα πρέπει να μπορείτε να το βγάλετε με τσιμπιδάκια. Ωστόσο, μερικά κρότωνες, όσα έχουν τσιμπήσει θα πρέπει να αφαιρεθούν από έναν κτηνίατρο. Χρησιμοποιώντας ακριβή όργανα, ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, και καλό φωτισμό, για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε ότι ληφθεί μέριμνα επαγγελματικά.

 Η πρόληψη της σκύλου Heatworm Image

Λοιμώξεις δέρματος

για οποιοδήποτε είδος λοίμωξης. Ίσως είναι πιθανό να έχουν κάποιο είδος δερματικής λοίμωξης. Και πάλι, αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές. Μια από τις πιο κοινές λοιμώξεις, μια λοίμωξη που μπορεί να πάρει και ο άνθρωπος, είναι μια μόλυνση ζύμης. Όλα αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω συνταγογραφούμενου φαρμάκου, από κτηνίατρο. Αυτό θα απαλλαγεί από τη λοίμωξη ρίζας και όχι απλά να ασχολείται με τα αποτελέσματα της λοίμωξης. Μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες από κοινά εξανθήματα λοίμωξης για να δώσετε στον εαυτό σας μια καλύτερη ιδέα για το τι να αναζητήσετε.

Συμπέρασμα

Δεν είναι ποτέ ωραίο να βλέπετε το σκυλί σας σε ταλαιπωρία. Μπορεί να είναι ένα πολύ συγκεχυμένο πράγμα που τους φροντίζει όταν δεν είναι σε θέση να περιγράψουν φυσικά τι συμβαίνει. Μέχρι τώρα, θα πρέπει να μπορείτε να μάθετε τι συμβαίνει με το σκυλί σας όταν το βλέπετε φαγούρα. Να είστε προσεκτικοί και ποτέ να μην φοβάστε να πάτε σε έναν επαγγελματία για να πάρετε κάποιες συγκεκριμένες συμβουλές.


Συντάκτης Bio:

Το Chloe Bennet είναι ένας blogger lifestyle στις υπηρεσίες Australianhelp και Big Assignments. Είναι υπερήφανη ιδιοκτήτρια ενός μεγάλου δαντέλου που ονομάζεται Chip. Επίσης, η Chloe διδάσκει ακαδημαϊκά σε Eliteassignmenthelp.comSource link