Η έμπνευση των σκύλων θεραπείας


Τα ζώα έχουν την απίστευτη ικανότητα να αγαπούν άνευ όρων και να θεραπεύονται με την ατέλειωτη άνεση και υποστήριξη τους. Οι άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα μπορούν να επωφεληθούν από την έμπνευση των σκύλων θεραπείας. Το να είσαι απλώς παρουσία ενός βαρετού ζώου μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση ευημερίας και ειρήνης. Κάθισαμε με την ομάδα προγραμματιστών Trupanion για να συζητήσουμε τη σημασία που μπορεί να διαδραματίσει ένας σκύλος θεραπείας στις ζωές των ανθρώπων και η ευεργετική θεραπεία που μπορεί να προσφέρει ο καλύτερος σύντροφός σας όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στους γύρω σας για τα επόμενα χρόνια.

Η έμπνευση των σκύλων θεραπείας: η ευτυχία και η επούλωση

Η αξία που τα σκυλιά θεραπείας παίζουν στη ζωή των ανθρώπων

Τα σκυλιά θεραπείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ποικιλία τρόπων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους με ασθένεια, χρόνιο πόνο, εκείνων που ζούσαν υπό τη συνδρομή. Ουσιαστικά, ο ρόλος του θεραπευτικού ζώου είναι να ωφελήσει μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ένα σκυλί θεραπείας αλληλεπιδρά με ηλικιωμένους σε βοηθητική εγκατάσταση διαβίωσης σε παιδιά σε νοσοκομείο. Σίγουρα, δεν υπάρχει όριο στην ευτυχία που αποπνέουν τα κατοικίδια ζώα και στην ικανότητά τους να παρουσιάζουν ευγένεια .

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία του να είσαι κοντά σε σκύλους θεραπείας;

Φυσικά, υπάρχουν οφέλη από τη συναισθηματική, σωματική και ψυχική υγεία του να είσαι κοντά σε σκύλους θεραπείας. Οι παρακάτω είναι τρόποι που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την υποστήριξη και τη συντροφικότητα ενός σκύλου θεραπείας, θεωρήστε τα εξής –

  • Αύξηση της αρτηριακής πίεσης
  • Αυξήστε την αυτοεκτίμησή σας
  • Απελευθερώνει ενδορφίνες με χάιδεμα για μια ηρεμιστική δράση
  • με επίκεντρο και αλληλεπίδραση στις αίθουσες διδασκαλίας
  • Βοήθεια με χρόνιο πόνο
  • Ανακούφιση από άγχος
  • Ελαφρά άγχος

Επιπλέον, δεν υπάρχει υποκατάστατο για ζώο . Φυσικά, είναι πάντα εκεί, έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν φιλία. Επιπλέον, τα σκυλιά θεραπείας χρησιμοποιούνται σε ευπροσάρμοστους χώρους όπως σχολεία, νοσοκομεία, κοινοτικά κέντρα, βοηθητικές εγκαταστάσεις διαβίωσης και χώρους εργασίας.

Πώς μπορούν τα σκυλιά θεραπείας να βοηθήσουν τον εργασιακό χώρο;

Ο χώρος εργασίας είναι ένας χώρος για να εργαστείτε ώστε να συνεργαστείτε για να επιτύχετε τους ίδιους στόχους για τον οργανισμό σας. Φανταστείτε ένα χώρο εργασίας που ενθάρρυνε τα σκυλιά θεραπείας ως εργαλείο για να διευκολύνει τους άγχους εργασίας. Βεβαίως, η αξία των σκύλων θεραπείας στο χώρο εργασίας θα βοηθούσε στην ικανοποίηση από την εργασία και στη βοήθεια στη ροή εργασίας. Οργανώσεις όπως Pet Partners, φέρνουν αυτό το είδος της έννοιας στο φως –

Spotlight on Pet Partners

Αν είστε περίεργος για την ευκαιρία να είστε χειριστής για ένα σκυλί θεραπείας ή απλά θέλετε να μάθετε εάν το κατοικίδιο ζώο σας θα έκανε καλό σκυλί θεραπείας, σκεφτείτε να μάθετε περισσότερα για τους Pet Partners. Το Pet Partners είναι ένας οργανισμός που καταγράφει τα ζώα θεραπείας και πιστεύει στη δύναμη του δεσμού ανθρώπου-κατοικίδιων ζώων. Ιδρύθηκαν πριν από 40 χρόνια, έχουν 13.000 εθνικές ομάδες σε εθνικό επίπεδο που πηγαίνουν σε σχολεία, νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης. Επιπλέον, έχουν καταγραφεί πάνω από εννέα είδη, που κυμαίνονται από ινδικά χοιρίδια μέχρι λάμα.

Η έμπνευση των σκύλων θεραπείας: η δύναμη της θεραπείας για όλα τα κόμματα

Τα κατοικίδια είναι πηγή ευτυχίας . Εάν το κατοικίδιο ζώο σας δίνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορούσαν να εμπνεύσουν και να αλλάξουν τη ζωή ενός ξένου επίσης. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Pet Partners για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποστολή τους.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link