Εκπληκτική Ζωή για Havoc – Το Blog Trupanion


Ο Rottweiler μου, ο Havoc, είχε το δίκαιο μερίδιο της υγείας του
ζητήματα τα τελευταία χρόνια που έχουν καταστήσει τον Trupanion έναν σωτήριο τρόπο ζωής.

Πριν από χρόνια, είχα ένα Rottweiler που πέθανε λόγω του πρήξιμο του στομάχου. Δεν είχα ασφάλεια και οι λογαριασμοί ήταν εξαιρετικά υψηλοί. Δυστυχώς, τέσσερις μέρες μετά την επείγουσα χειρουργική επέμβαση, πέθανε. Είπα στον σύζυγό μου ότι όταν έχουμε ένα άλλο Rottweiler παίρνουμε ασφάλιση γι 'αυτόν.

Έχουμε ένα νέο Rottweiler το 2014 και τον εγγραψαμε στη δίκη τριάντα ημερών του Trupanion όταν ήταν κουτάβι. Όταν τελείωναν οι 30 μέρες, δεν δίσταζα να τον ασφαλίσουμε με τον Τρουπάνιο .

Είμαστε τόσο ευγνώμονες που κάναμε αυτή την επιλογή. Ο Havoc είχε δύο επισκευές σταυροειδούς και στα δύο πόδια με ένα χρόνο το ένα το άλλο. Αναπτύχθηκε που προκάλεσε καυτά σημεία, προβλήματα αυτιού και δερματικά προβλήματα . Μόλις πρόσφατα, ο Havoc έγινε πολύ άρρωστος και μεταφέρθηκε σε δύο κτηνιατρικά νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης. Τους πήρε μια εβδομάδα για να καταλάβω τι ήταν λάθος μαζί του κάνοντας διερευνητικές χειρουργικές επεμβάσεις και βιοψίες. Ήταν μια τέτοια ανακούφιση απλά να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην ευημερία του Havoc από τους υπερβολικούς λογαριασμούς κτηνιάτρων. Μόλις ήταν στο σπίτι, ανακαλύψαμε ότι ήταν διαβητικός . Βρίσκεται τώρα στην ινσουλίνη δύο φορές την ημέρα.

Το Trupanion ήταν μια καταπληκτική ασφαλιστική εταιρεία που ασχολήθηκε
με. Λαμβάνουν την ανησυχία για τη λήψη αποφάσεων με βάση το χρηματικό ποσό
της ασθένειας καλύπτοντας το 90% του κόστους.

Ο Havoc δεν είναι μόνο το κατοικίδιο μου ασφαλισμένο με Trupanion . Επίσης, έχω έναν άλλο Rottweiler και τον Περσικό ασφαλισμένο. Είμαι τόσο χαρούμενος που έκανα αυτή την απόφαση.

-Tracy VR

Havoc

Beamsville, Οντάριο

Εγγεγραμμένοι : Ιούλιος 2014

Η πολιτική του Trupanion πληρώθηκε: $ 20.151,35

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link