Διαδραστικό γράφημα: Κορυφαίοι οδηγοί κτηνιατρικού κόστους από φυλή και ηλικία σκύλου


Πώς μοιάζει η ζωή ενός σκυλιού;

Πιθανό κάτι σύμφωνα με τις γραμμές του τριχωτού της κοιλιάς, παίζοντας με παιχνίδια, μακριές βόλτες, τακτικές επισκέψεις στον κτηνίατρο και ύπνο ειρηνικά δίπλα σε ανθρώπινους συντρόφους. Πετάξτε στο περίεργο φαγητό-κάτι-που-δεν θα έπρεπε και έχετε μια αρκετά καλή απεικόνιση.

Αυτός είναι ένας τρόπος – στην πραγματικότητα, ο αγαπημένος μας τρόπος – να δούμε τη ζωή ενός σκύλου. Αλλά υπάρχουν περισσότερα στρώματα. Τι σημαίνει η ζωή ενός σκυλιού σαν οικονομικά; Τι γίνεται με το ιατρικό; Είστε ο εμπειρογνώμονας εκεί, αλλά με τα δεδομένα των απαιτήσεών μας, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η αξίωση των δεδομένων λέει μια ιστορία.

Η Trupanion έχει μια ολόκληρη ομάδα αφιερωμένη στην ανάλυση και κατανόηση των δεδομένων των απαιτήσεών μας. Είναι φωτεινοί, παθιασμένοι και αιώνια περίεργοι. Καθώς περνούν σε δύο δεκαετίες δεδομένων απαιτήσεων, βλέπουν τάσεις, μοτίβα και ιστορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν τους κτηνιάτρους να θέσουν συγκεκριμένους αριθμούς σε έμπειρους γονατισμούς και σκληρά στοιχεία πίσω από αξιόπιστες συστάσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, δημιούργησαν αυτό το διαδραστικό γράφημα που δείχνει τους κορυφαίους οδηγούς του κτηνιατρικού κόστους ανά ηλικία για διάφορες φυλές σκύλων. Δείτε πώς λειτουργεί:

  • Επιλέξτε μια φυλή από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη θέση του σώματος για να δείτε τις συνθήκες που ισχύουν συνήθως για τη φυλή.
  • Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στα χρωματικά οικόπεδα για να δείτε την πιθανότητα της φυλής να διεκδικήσει μια κατάσταση σε αυτή την τοποθεσία του σώματος.
  • Το μέγεθος και το σχήμα των χρωματικών ορόφων υποδηλώνουν τη μεταβολή του μέσου κόστους των συνθηκών σε αυτή τη θέση του σώματος κατά τη διάρκεια της ζωής της φυλής

Ας δούμε ένα παράδειγμα.

Τι γίνεται με ένα dachshund, το μεγαλύτερο σκυλάκι.

1. Επιλέξτε "Dachshund" από το αναπτυσσόμενο μενού

2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη θέση του σώματος για να δείτε τις συνθήκες που συνήθως δηλώνει ο dachshund.

Εντός του μυοσκελετικού συστήματος, δεν εκπλήσσουμε με μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι οι πιο συχνά υποστηριζόμενες καταστάσεις είναι η διαστρεβλωτική διαταραχή του δίσκου, ο πόνος στην πλάτη και η ασθένεια και η κάκωση.

3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα χρωματικά οικόπεδα για να δείτε την πιθανότητα ενός dachshund να απαιτήσει μια κατάσταση σε αυτή την τοποθεσία του σώματος.

Ως κουτάβι, είναι 30% λιγότερο πιθανό από ό, τι ο μέσος σκύλος να διεκδικήσει τις συνθήκες του μυοσκελετικού συστήματος. Στην ενήλικη ζωή, αυτό αλλάζει σε 5% περισσότερο από το μέσο σκυλί. Και τελικά, ως ανώτερο, είναι 20% λιγότερο πιθανό από το μέσο σκυλί.

4. Το μέγεθος και το σχήμα των χρωματικών ορόφων υποδεικνύουν τη μεταβολή του μέσου κόστους των συνθηκών σε αυτή τη θέση του σώματος κατά τη διάρκεια της ζωής του dachshund

Στο μυοσκελετικό σύστημα, οι σχετικές συνθήκες είναι σημαντικά ακριβότερες στην ηλικία των ενηλίκων από ό, τι όταν είναι τα κουτάβια και έπειτα μειώνεται και πάλι στο κόστος όταν ένα dachshund φτάσει στα μεγαλύτερα χρόνια

Περιμένετε τι γίνεται με τις γάτες;

Αγαπάμε τις γάτες, αλλά, δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμα αρκετά στοιχεία για να δείξουμε αξιόπιστα τις τάσεις των ισχυρισμών για συγκεκριμένες φυλές γάτας. Μέχρι να το κάνουμε, έχουμε γενικά δεδομένα γάτας που είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να μοιραστούμε!

Αγαπήστε το γράφημα, αλλά θέλετε κάτι απτό

Έχουμε μόνο το πράγμα! Εκτός από το διαδραστικό γράφημα, έχουμε ξεχωριστά φύλλα φυλών που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε εδώ ! Αυτά έχουν τις ίδιες πληροφορίες με το γράφημα και είναι περιουσιακά στοιχεία που μπορείτε να κρατήσετε σε αίθουσες εξετάσεων.

Προσπαθούμε συνεχώς να προσθέτουμε φυλές στη συλλογή γραφημάτων και εκτυπώσεων, επομένως ελέγξτε συχνά και ενημερώστε μας αν έχετε συγκεκριμένες φυλές που θα θέλατε να δείτε από το κάνοντας τη δημοσκόπηση ή μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [19659025]!

Mairi B

Η Mairi φέρνει το σκύλο της Nox στο Τρουπάνι κάθε μέρα, όπου εργάζεται στην ομάδα μάρκετινγκ και Nox εποπτεύει μεταξύ του χρόνου παιχνιδιού. Είναι ένας ανεμιστήρας ταινιών υπερήρωων και πρέπει να πάει σε κάθε βιβλιοπωλείο που διασχίζει το μονοπάτι της. Στον ελεύθερο χρόνο της μπορείς να την πιάσεις, να ξεφύγεις από τον Nox, να σχεδιάσεις το επόμενο ταξίδι της ή να φτιάξεις μια νέα εκπομπήSource link