Δέκα γαλαξιακά ονόματα Star Wars


Κάπου σε έναν γαλαξία που δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα, μακριά – οι γάτες των Star Wars ονόμασαν τους καλύτερους φίλους μας στα νοικοκυριά κοντά και μακριά. Με τη δημοτικότητα των ταινιών Star Wars που καλύπτουν δεκαετίες, δεν αποτελεί έκπληξη ότι εμπνεύστηκαν τα ονόματα των κατοικίδιων ζώων μας. Έψαξα μέσω της βάσης δεδομένων μας Trupanion για να δούμε ποια ονόματα έρχονταν περισσότερο προς τη χρήση της δύναμης ή ότι ήταν περίεργα από την "σκοτεινή πλευρά" και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε τις ανακαλύψεις μας. Είτε έχετε εκπαιδευτή Jedi είτε μια γάτα της πρώτης τάξης, έχουμε την σέσουλα σε δέκα γάτες Star Wars ονόματα που είναι βασικοί ομώνυμοι για κάθε νέο γατάκι ή γάτα στην οικογένειά σας.

Δέκα έξω -το γαλαξιακό γάτα Star Wars ονόματα να εξετάσει

1. Finn

Αν έχετε έναν πνευματικό περιπλανώμενο δρομέα του νοικοκυριού σας, μπορεί να έχετε έναν Φινλανδό. Ο Finn, ένας ανεξάρτητος και ελεύθερος στρατιώτης Storm Trooper, είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εκείνους της εταιρείας του. Για παράδειγμα, με περισσότερα από 2.776 ονόματα Finn στη βάση δεδομένων Trupanion, είναι σίγουρα μια έμπνευση για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων Trupanion.

2. Yoda

Εάν το γατάκι σας ζει σε ένα σπίτι κατοικίδιων ζώων, μπορεί να ληφθεί υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία ενός παλαιότερου και πιο σοφού κατοικίδιου ζώου. Ο Yoda λέει "Πάντα να μεταβιβάσεις όσα μάθασες" και το νέο σου γατάκι είναι έτοιμο να μάθει και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις. Με το κατοικίδιο 614 Trupanion που ονομάζεται Yoda, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο ηγέτης της δύναμης είναι ο ομώνυμος φίλος μας.

3. Chewbacca

Σίγουρα, ο Chewbacca (γνωστός και ως Chewie) είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες πλευρικής κλωτσιάς σε ολόκληρο το σύμπαν των Star Wars. Αξιοσημείωτο είναι ότι 440 κατοικίδια ζώα Trupanion απάντησαν στο όνομα Chewbacca, σίγουρα θα αγαπούσαμε Chewbacca από την πλευρά μας κάθε μέρα.

4. Rey

Ένας σαρωτής από τον Jakku έστρεψε τον πιθανό νέο Jedi, ο Rey είναι μια δύναμη απρόβλεπτη από την πρώτη τάξη. Αν έχετε έναν περίεργο και έξυπνο νέο καλύτερο φίλο να εξερευνήσετε το νοικοκυριό σας, ο Rey, ίσως είναι το τέλειο όνομα Star Wars για γάτες που πρέπει να εξετάσετε! Ομοίως, 250 κατοικίδια Trupanion απαντούν στο όνομα Rey και είμαστε ευτυχείς που γνωρίζουμε ότι είναι σύμμαχος των ανθρώπων τους.

5. Jedi

Ένας προστάτης της Δύναμης, όπως ο Jedi, βλέπει το φως και το καλό μέσα στο σύμπαν και ευαίσθητο σε εκείνους που αισθάνονται διαφορετικά. Με 144 κατοικίδια ζώα Trupanion που ονομάζονται Jedi προστατεύοντας τα σπίτια σε ολόκληρο τον γαλαξία, σίγουρα πιστεύουμε ότι η Jedi θα κάνει ένα μεγάλο ομώνυμο για οποιοδήποτε γούνινο προστάτη.

6. Princess Leia

Υπάρχει πάντα μια πριγκίπισσα στο πακέτο. Φυσικά, ένας από τους πιο αφοσιωμένους, έντιμους και ατρόμητους ηγέτες της ανταρτικής συμμαχίας είναι ο μοναδικός, η πριγκίπισσα Λεία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι 106 κατοικίδια ζώα Trupanion φέρουν το όνομα Princess Leia, 29 από τα οποία είναι αιλουροειδή. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το όνομα για την επόμενη γάτα που ενώνει την οικογενειακή συμμαχία .

7. Han Solo

Ένας γενναίος πιλότος του Χιλιετούς Falcon, ένας ήρωας και ηγέτης της Δύναμης, και ένας άνθρωπος που είναι γνωστός για το πνεύμα και το γούστο του για περιπέτεια. Εάν έχετε μια περιπέτεια που αναζητά γούνινο φίλο στο νοικοκυριό σας, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τον Han Solo. Με 45 κατοικίδια Trupanion που απαντούν στο όνομα Han Solo, είστε σίγουροι για μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μέρα!

8. Jabba the Hutt

Σίγουρα, αν έχετε έναν γούνινο φίλο που είναι ακριβώς στη μέση του προβλήματος, οι πιθανότητες είναι ο ομώνυμος συντάκτης του να είναι Jabba the Hutt. Ένας εγκληματίας στο γαλαξία της Tatooine, Jabba, φαίνεται να γνωρίζει όλα τα μυστικά του, του γαλαξία και του σκοτεινότερου. Με τα 43 κατοικίδια ζώα Trupanion που ονομάζονται Jabba, κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για κακό στο σπίτι σας!

9. Luke Skywalker

Ένας ηρωικός ηγέτης και ένας από τους μεγαλύτερους κυρίους των Τζέντι της εποχής του, ο Λουκά Σκίγουαλκερ, εξακολουθεί να είναι ένας χαρακτήρας μυστηρίου, ίντριγκας και ηρωισμού μέσα στο σύμπαν των Αστέρων. Με 28 κατοικίδια ζώα Trupanion που χρησιμοποιούν τη δύναμη για να ασκούν περισσότερη αγάπη και αγκαλιά από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τις οικογένειες, ένας Luke Skywalker θα ήταν σίγουρα μια ευπρόσδεκτη νέα προσθήκη σε οποιοδήποτε νοικοκυριό.

10. Darth Vader

Τέλος, έχουμε τον Darth Vader, έναν προηγούμενο Jedi, ο οποίος γύρισε στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και έγινε γνωστός ως ένας από τους πιο ισχυρούς κακοποιούς γαλαξιών. Μια κληρονομιά σε όλους τους γαλαξίες, Darth Vader dons το όνομα των 26 Trupanion κατοικίδια ζώα. Επιπλέον, τα κατοικίδια Darth Vader 46,2% είναι γάτες, που κυμαίνονται από εγχώριες Shorthairs έως μικτές φυλές. Σίγουρα, ο Darth Vader είναι ένας ξεχωριστός ομιλητής που πρέπει να εξετάσει για τον ισχυρό φίλο της γάτας στο σπίτι σας.

 Αυτά τα γατάκια είναι εκτός αυτού του κόσμου ευτυχισμένα για τα ονόματα των πόλεων των πόλεων τους.

Cat Star Wars ονόματα: ένα αξιομνημόνευτο ομώνυμο για όλους τους φίλους του γούρι

Αν επιλέξετε να δώσετε στη γάτα σας ένα όνομα Star Wars, σίγουρα θα βγει από αυτόν τον κόσμο. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος διασκέδασης για την εξατομίκευση των ετικετών, των εργαλείων και των αντικειμένων φροντίδας γάτας της γάτας σας. Μια αξιόλογη αναφορά σβήνει ο καπετάν Φασμά, το μοναδικό μέλος του Τρουπανίου με ένα γαλαξιακό όνομα. Είτε έχετε επαναστάτη, ηγέτη, άστοχη πλευρική κλωτσιά, ή πιστό σύντροφο, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από ένα όνομα Star Wars εμπνευσμένο κατοικίδιο ζώο. Μετά από όλα, ποιος δεν θέλει να περάσει Caturday με την πριγκίπισσα Leia;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας όνομα Cat Star Wars;

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link