Blue Buffalo: Είναι το καλύτερο εμπορικό σήμα για τα κατοικίδια μου;


Όταν πρόκειται να φροντίσουμε τα ευγενικά τετράποδα μωρά μας, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τους προσφέρουμε τη σωστή διατροφή για την υγεία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επιλέγουμε την καλύτερη μάρκα κατοικίδιων ζώων που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η σίτιση των κατοικίδιων ζώων σας είναι ένας τρόπος να δείξετε τη φροντίδα και την αγάπη σας γι 'αυτούς. Η προσεκτική εξέταση όταν επιλέγετε ποιο τρόφιμο είναι καλύτερο για τα κατοικίδια ζώα σας είναι ένας καλός τρόπος για να είστε ευτυχισμένοι και υγιείς.

Έτσι, μπορείτε να ρωτήσετε τώρα: "Ποια είναι η καλύτερη τροφή για τα κατοικίδια ζώα μου;" Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα τα κατοικίδια ζώα που μπορείτε να επιλέξετε, αλλά όχι όλα έχουν τα πλήρη θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που κάθε κατοικίδιο ζώο χρειάζεται. Μιλώντας για την καλύτερη μάρκα κατοικίδιων ζώων, το Blue Buffalo είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα όσον αφορά την παροχή πλήρους διατροφής στα κατοικίδια ζώα σας. Τι είναι το Blue Buffalo; Είναι αυτό το καλύτερο εμπορικό σήμα για τα κατοικίδια ζώα μου; Ας μάθουμε!

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι επίσης λάτρεις των σκύλων και των γατών και οι γονείς. Οι ιδιοκτήτες, η οικογένεια των επισκόπων, δεν αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια ζώα τους ως κάτι που κατέχουν αλλά ως μέρος της οικογένειάς τους. Ξεκίνησε όταν ένα από τα σκυλιά τους, Blue, αγωνίστηκε με καρκίνο. Εξέδωσαν την καριέρα τους για να δημιουργήσουν μια τροφή κατοικίδιων κατοικίδιων ζώων, η οποία γίνεται μόνο από τα καλύτερα συστατικά για να διατηρούν όλα τα κατοικίδια ζώα υγιή. Συνεργαζόμενοι με έναν πρωταρχικό ολιστικό γιατρό και διατροφολόγο, οι Επισκόποι έφτιαξαν επιτυχώς το BLUE Life Protection Formula για γάτες και σκύλους. Το Blue Buffalo είναι πλέον ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα για τα κατοικίδια ζώα της Αμερικής.

Το BLUE pet food έχει τα καλύτερα φυσικά συστατικά με τη σωστή ισορροπία της πλήρους διατροφής. Αυτά τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και καλής γεύσης αποτελούν τη βάση όλων των προϊόντων τους μαζί με τα πιο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Κάθε προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις φυλές γάτας και σκύλου, τις συνθήκες βάρους, την προτίμηση στις προτιμήσεις και την προσωπική επιλογή διατροφής. Τα κατοικίδια ζώα μας είναι υποχρεωμένα για μια καλά και ισορροπημένη διατροφή που έχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, μέταλλα, λίπη, βιταμίνες και νερό. Αυτές υποστηρίζουν τις γάτες και τα σκυλιά για να καλύψουν την καθημερινή τους ανάγκη για ανάπτυξη, ενέργεια, αντοχή και γενική υγεία

Τι κάνει το Blue Buffalo το καλύτερο εμπορικό σήμα για το κατοικίδιο ζώο μου

τι χρειάζονται τα κατοικίδια ζώα σας. Στόχος τους είναι να μην παράγουν μόνο τα καλύτερα τρόφιμα κατοικίδιων ζώων που θα αγαπούν οι γάτες ή τα σκυλιά σας, αλλά και να τους κάνουν πιο υγιείς και ευτυχείς. Κάθε προϊόν τους έχει όλα αυτά τα υγιή συστατικά για να δώσει στα κατοικίδια ζώα σας την πλήρη διατροφή που χρειάζονται. Όσο πιο ευτυχισμένος το κατοικίδιο ζώο σας, τόσο πιο ευτυχισμένο είστε ως γονιός κατοικίδιων ζώων.

Οι μπλε συνταγές είναι πάντα οργανωμένες με τις καλύτερες πρωτεΐνες όπως τα ψάρια, το κοτόπουλο χωρίς κόκαλο και το αρνί. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, η Blue δεν κόβει τις γωνίες με τη χρήση πρωτεϊνών από γεύματα πουλερικών, σόγιας, γλουτένης αραβοσίτου ή σόγιας. Χρησιμοποιούν μόνο πηγές λίπους υψηλής ποιότητας από καθαρά φυτικά έλαια από κράμβη, ηλίανθο, λιναρόσπορο και τα καλύτερα ψάρια από σολομό και ρέγγα. Κοτόπουλο λίπος είναι επίσης το κύριο συστατικό στα περισσότερα από τα προϊόντα τους. Μόλις αλλάξετε τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων Blue Buffalo, μια από τις πιο αισθητές αλλαγές είναι στην υφή του δέρματος και τη γούνα τους. Η υφή γίνεται πιο μαλακή και shiner, αυτό οφείλεται στο υψηλής ποιότητας και ισορροπημένο μείγμα των λιπών, των πρωτεϊνών, και των φυσικών ελαίων που χρησιμοποιούνται μπλε

  • Υδατάνθρακες, λαχανικά και φρούτα

 Φυσικό, βιολογικά τρόφιμα σκύλου σε ένα μπολ με συστατικά κολοκυθάκια, καρότο, αυγά και ωμό κρέας

Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια αιτία της ενέργειας του κατοικίδιου ζώου σας. Είναι απαραίτητο επειδή τους βοηθά να γίνουν πιο σωματικά δραστήριοι και υγιείς. Ολόκληροι κόκκοι όπως η βρώμη, το καστανό ρύζι και το κριθάρι είναι εξαιρετικά εύπεπτες σύνθετες υδατάνθρακες. Ολόκληροι κόκκοι είναι επίσης γεμάτοι από διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες που είναι απαραίτητες για υγιή εντερική απόδοση

Τα λαχανικά και τα φρούτα δίνουν επίσης απαραίτητα ένζυμα, φυτοθρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά. Έχουν επίσης φυσικά μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και ίνες που υποστηρίζουν τα κατοικίδια ζώα σας συνολικά την υγεία και την ευεξία. Ένα σκυλί ή γάτα εξαιρετικής ποιότητας πρέπει να έχει θρεπτικά φρούτα και λαχανικά. Μερικά παραδείγματα είναι τα καρότα, τα μπιζέλια και οι πατάτες που είναι γεμάτες με βιταμίνη Α, ενώ τα βακκίνια είναι μεγάλα για τη βιταμίνη C.

Αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά συνεργάζονται για τα ενσωματωμένα ένζυμα του κατοικίδιου ζώου σας. να βοηθήσει με την αναπαραγωγή, την πέψη, και την ανάπτυξη των μυών και των οστών. Τα ορυκτά και οι βιταμίνες είναι επίσης σημαντικά για την υγιή παλτό και το δέρμα και υποστηρίζουν επίσης το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Το μεγαλύτερο μέρος των τροφών για κατοικίδια ζώα περιέχει ήδη συμπληρώματα βιταμινών, αλλά όχι όλα έχουν ορυκτά που έχει το Blue Buffalo. Τα προϊόντα τους έχουν ορυκτά όπως σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο, φώσφορο, χαλκό και κάλιο. Είναι απαραίτητο τα τρόφιμά τους να συμπληρωθούν με μέταλλα που είναι χηλιωμένα. Τα χηλικοποιημένα μέταλλα, όπως αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Blue Buffalo, απορροφώνται εύκολα στο αίμα του κατοικίδιου ζώου σας. Τα χηλικοποιημένα ορυκτά της Blue είναι 4 φορές εύκολα απορροφημένα από αυτά που χρησιμοποιούν κανονικά ανόργανα ανόργανα, εγγυώνται ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά

Η θεμελίωση όλων των Τα γαλάζια Buffalo προϊόντα γάτας και σκύλου βάζουν μόνο τα καλύτερα και πιο φυσικά συστατικά που θα ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό τα κατοικίδια ζώα σας. Υπάρχουν πολλά συστατικά που εξετάζονται ως ανθυγιεινά από τους κτηνιάτρους και τους γονείς των κατοικίδιων ζώων. Συγκλονιστικά, όταν διαβάζετε τις ετικέτες για τα κατοικίδια ζώα, θα δείτε με σαφήνεια ορισμένες από αυτές τις ουσίες σε πολλές γνωστές τροφές για κατοικίδια ζώα. Αυτό κάνει το Blue Buffalo διαφορετικό από αυτά τα εμπορικά σήματα. Δεν περιλαμβάνουν αυτές τις ανθυγιεινές ουσίες ή συστατικά στα προϊόντα τους. Αυτά τα ανθυγιεινά και λιγότερο επιθυμητά συστατικά είναι:

– Γεύματα παραπροϊόντων κοτόπουλου –

Σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανών Επιθεωρητών Ελέγχου Τροφίμων, το Γεύμα Πουλερικών Παραπροϊόντων αποτελείται από το σφάγιο των σφαγμένων κοτόπουλων ποδιών, έντερα και αυγά, και λαιμούς. Το Blue Buffalo χρησιμοποιεί μόνο Τουρκία ή γεύμα κοτόπουλου που παρασκευάζεται από ολόκληρο κρέας γαλοπούλας ή κοτόπουλου.

-γλουτένια

Αυτά περιλαμβάνουν το καλαμπόκι, τις πρωτεΐνες σόγιας και το σιτάρι. Όλα αυτά έχουν χαμηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης και είναι συνήθως αλλεργιογόνα στις γάτες ή τα σκυλιά σας. Αυτά δεν έχουν τα πλήρη προφίλ αμινοξέων ειδικά για γάτες ή σκύλους. Οι πρωτεΐνες κόκκων είναι επίσης δύσκολο να αφομοιώσουν, σε αντίθεση με τις πρωτεΐνες με βάση το κρέας. Πολλές επιχειρήσεις τροφίμων για κατοικίδια ζώα χρησιμοποιούν γλουτένες επειδή είναι λιγότερο δαπανηρές. Το Blue Buffalo χρησιμοποιεί κρέας, ψάρια ή πουλερικά για να δώσει στα κατοικίδια ζώα πλήρη οφέλη από τα αμινοξέα, ενώ αυξάνει τα επίπεδα πρωτεϊνών.

-Συντηρητικά, Τεχνητά Χρώματα και Γεύσεις-

Τέλος, η Blue Buffalo δεν χρησιμοποιεί αυτές τις ουσίες στο προϊόν τους αυτά θα κοστίσει ζημιά στα κατοικίδια ζώα σας. Υπάρχουν κάποιες επώνυμες τροφές για κατοικίδια ζώα που χρησιμοποιούν τεχνητές γεύσεις και χρώματα για να κάνουν τα τρόφιμα να γευτούν και να φαίνονται καλύτερα. Το Blue Buffalo δεν τα χρησιμοποιεί επειδή δεν έχει διατροφική αξία και έχει συνδεθεί με βιώσιμες παρενέργειες


Ελπίζω ότι όλες αυτές οι πληροφορίες σας βοήθησαν να μάθετε περισσότερα για το Blue Buffalo και γιατί είναι το καλύτερο εμπορικό σήμα για τα κατοικίδια ζώα . Υπάρχουν πολλά τρόφιμα για ζώα συντροφιάς των οποίων οι ιδέες και οι στόχοι είναι οι ίδιοι με το Blue Buffalo – παράγουν μόνο την καλύτερη ποιότητα τροφών για κατοικίδια ζώα που θα φέρουν την τροφή στο κατοικίδιο σας με πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο – αλλά η Blue Buffalo βρίσκεται στη βιομηχανία πολλά χρόνια και ήδη δημιούργησαν το δικό τους όνομα στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας για ζώα συντροφιάς. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι τρώμε στα κατοικίδια ζώα μας και να εξασφαλίσουμε ότι παίρνουν πραγματικά θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα για ζώα συντροφιάς.

Το Allpetsdirectory είναι ένα ιστολόγιο που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα, τις συμπεριφορές, τις συμβουλές, τα κόλπα και τις κριτικές σχετικά με τα κατοικίδια ζώα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.Source link