Ασφάλεια για την άνοιξη για σκυλιά


Ενώ είστε έξω απολαμβάνοντας όλα όσα η σεζόν έχει να προσφέρει με τους γούνιους φίλους σας, η ασφάλεια την άνοιξη θα πρέπει να είναι στην κορυφή του νου ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Ομοίως, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να αυξάνονται, η πρωταρχική ανησυχία για την ασφάλεια είναι η επίδραση που μπορεί να έχει η ασθένεια του heartworm στην υγεία του κατοικίδιου ζώου μας. Επιπλέον, heartworm στα σκυλιά φαίνεται να συνδέονται μέσω ενός δαγκώματος κουνουπιών. Ομοίως, αυτή η πολύ σοβαρή, μερικές φορές θανατηφόρα ασθένεια μπορεί να επηρεάσει όλα τα κατοικίδια ζώα, συμπεριλαμβανομένων των γατών, και δεν είναι μόνο σχετική με τα κατοικίδια ζώα που περνούν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους. Κάθισαμε με τον κτηνίατρο της περιοχής Trupanion, Dr. Caroline Wilde, για να συζητήσουμε περαιτέρω την άνοιξη για την ασθένεια heartworm σε σκύλους και τις βέλτιστες πρακτικές για να διατηρήσετε το κατοικίδιο σας ασφαλή όλο το χρόνο.

Heartworm σε σκύλους: τι πρέπει να ξέρετε

 Τι πρέπει να γνωρίζετε για heartworm σε σκύλους, όπως είναι η ασθένεια heartworm.

Τι είναι η ασθένεια του heartworm;

Η ασθένεια του Heartworm μπορεί να επηρεάσει όλα τα κατοικίδια ζώα, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή το φύλο τους.

Ο κτηνίατρος του Trupanion στο σπίτι, ο Δρ Γουάιλντ ζυγίζει για τις βασικές λεπτομέρειες της ασθένειας του heartworm

"Οι καρδιακοί σκώληκες μπαίνουν στο σκύλο ή στο σώμα της γάτας όταν δαγκωθούν από ένα κουνούπι. Οι ανώριμες μορφές ταξιδεύουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και έπειτα ωριμάζουν στην καρδιά και στα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία της καρδιάς και των πνευμόνων. Η νόσος του Heartworm είναι τα κλινικά συμπτώματα που βλέπουμε δευτερεύοντα από τα σκουλήκια που ζουν στην καρδιά και τα συνδεδεμένα αιμοφόρα αγγεία. "

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έρχεται σε επαφή με ένα κουνούπι, υπάρχει πιθανότητα να μολυνθεί από ασθένεια heartworm. Εάν έχετε κάποια ανησυχία, ζητήστε ιατρική βοήθεια και απευθυνθείτε στον κτηνίατρό σας. Για παράδειγμα, ο κτηνίατρός σας μπορεί να εκτελέσει εξετάσεις για την ασθένεια και να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα θεραπείας.

Σημάδια ασθένειας heartworm

Ουσιαστικά, heartworm σε σκύλους και heartworm ασθένεια για όλα τα κατοικίδια ζώα όσο μπορεί να είναι μια δύσκολη ασθένεια για να ανιχνεύσει ως ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων. Ωστόσο, βοηθά να γνωρίζουμε τα σημάδια. Περαιτέρω, εάν ανησυχείτε, ο γάτα σας έχει συνάψει ασθένεια heartworm, σκεφτείτε ότι οι γάτες μπορεί να μην παρουσιάζουν κανένα σημάδι ασθένειας πριν από την εμφάνιση της ασθένειας.

Εάν αισθάνεστε ότι το κουτάβι σας εμφανίζει σημάδια ασθένειας του heartworm, σκεφτείτε τα εξής:

 • Ο βήχας
 • Τα αναπνευστικά προβλήματα

Κάθε κατοικίδιο ζώο είναι διαφορετικό και μπορεί να αντιδρά διαφορετικά σε ένα κουνιστό δάγκωμα. Εν τω μεταξύ, εάν υποψιάζεστε ότι το κατοικίδιο ζώο σας έχει δαγκωθεί, σημειώστε την υγεία και τη συμπεριφορά του κατοικίδιου ζώου σας. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας εάν βλέπετε κάτι μη συνηθισμένο ή δείτε τυχόν αλλαγές με το κατοικίδιο ζώο σας.

Heartworm σε σκύλους: η σημασία ενός σχεδίου θεραπείας

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας συμβάλλει στην ασθένεια του heartworm, υπάρχει αξία στην έγκαιρη ανίχνευση. Ο αξιόπιστος κτηνίατρος σας παρέχει ένα πρόγραμμα θεραπείας, καθώς είναι απαραίτητο για την ασθένεια του heartworm του κατοικίδιου ζώου σας. Επιπλέον, ο κτηνίατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει ένα σχέδιο θεραπείας για διάφορα στάδια ασθένειας του heartworm σε σκύλους και γάτες . Επιπλέον, με το κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας και την καθοδήγηση του κτηνιάτρου σας, η ασθένεια μπορεί να είναι σε ύφεση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσετε το κατοικίδιο ζώο σας στο σχέδιο για να πετύχει.

 • Εξετάστε τα εξής:

  • Περιορίστε τη δραστηριότητα του κουταβιού σας όπως η χαμηλή δραστηριότητα και η ανάπαυση στο κρεβάτι
  • κτηνίατρος μέχρι και τις αλλαγές στην υγεία του σκύλου σας

  Οι επιδράσεις της ασθένειας του heartworm στα εσωτερικά και εξωτερικά κατοικίδια ζώα

  . Με τις αυξανόμενες θερμοκρασίες καθ 'όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων συχνά μένουν για να κρατούν τα παράθυρα ανοιχτά για να διατηρούν το σπίτι δροσερό Για παράδειγμα, τα κατοικίδια ζώα δεν πρέπει να πηγαίνουν έξω για να διατρέχουν κίνδυνο για καρδιακά σκουλήκια, επειδή τα κουνούπια μπορούν επίσης να εισέλθουν στο εσωτερικό τους », δηλώνει ο Wilde. Εναλλακτικά, δώστε προτεραιότητα όταν ανοίγετε τα παράθυρα στο σπίτι και προσέξτε οποιεσδήποτε περιοχές του σπιτιού όπου τα παράσιτα, όπως τα κουνούπια, μπορούν να επωαστούν ή να εισέλθουν απαρατήρητα.

  Βέλτιστες πρακτικές για την αποτροπή του heartworm

  Η Heartworm είναι μια ασθένεια που μπορεί να προληφθεί. Η καλύτερη πορεία δράσης για την αποτροπή του heartworm σε σκύλους ή ασθένεια heartworm στα κατοικίδια ζώα είναι να μιλήσετε στον κτηνίατρό σας σχετικά με ένα σχέδιο πρόληψης των καρδιακών σκουληκιών που είναι κατάλληλο για το κατοικίδιο ζώο σας. Επιπλέον, ο Wilde καταργεί τη σημασία της προληπτικής φαρμακευτικής αγωγής

  "Θα ήθελα να συστήσω μια προληπτική θεραπεία καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, διότι δεν μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα όταν είναι εντάξει να σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακο και όταν πρέπει να ξεκινήσετε "Και για τους ανθρώπους που ξεχνούν, υπάρχει ένα εξαμήνιο ενέσιμο ώστε να μπορούν να ζητήσουν από τον κτηνίατρό τους." Συμπερασματικά, με ένα σωστό πρόγραμμα προληπτικής φαρμακευτικής αγωγής και check-in με τον κτηνίατρο του κατοικίδιου ζώου σας, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις επερχόμενες εποχές με τους γούνιους φίλους σας. "

   Η προληπτική φαρμακευτική αγωγή είναι απαραίτητη για την προστασία του heartworm σε σκύλους και η ασθένεια των heartworm σε γάτες.

  Heartworm σε σκύλους: η προστασία είναι απαραίτητη

  Heartworm σε σκύλους και γάτες είναι μια σοβαρή ασθένεια και μπορεί να είναι ένα τρομακτικό και απρόβλεπτο σενάριο για τους γούνιους φίλους μας. Με τη διαβούλευση με τον αξιόπιστο κτηνίατρό σας, μπορεί να θεραπευθεί και να προληφθεί. Σίγουρα, εάν το κατοικίδιο ζώο σας παίρνει ασθένεια heartworm, και ανιχνεύεται και αντιμετωπίζεται, οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά. Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να βιώσει ύφεση και πολλές περιπέτειες να έρθουν.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link