10 φυτά για να αφαιρέσετε από την αυλή του σκυλιού σας


Πρέπει να παραδεχτώ ότι λατρεύω παλάμες σαγκό. Λατρεύω το βλέμμα τους και το τροπικό αισθάνονται ότι δίνουν μια αυλή

Αλλά δεν έχουμε μια φοίνικα σαγώ – και δεν θα έχουμε ποτέ μια παλάμη σάγκο – γιατί είναι θανατηφόρα για σκύλους. Ένα από τα πολλά τοξικά φυτά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ASPCA, είναι μόνο ένα από τα κορυφαία 10 φυτά που θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας δεν έχει πρόσβαση στην αυλή σας ή στις βόλτες σας:

Αζαλέες (Rhododendron): Αυτές οι ομορφιές είναι πολύ δημοφιλείς στο Ανατολικό Τέξας και ολόκληροι δίσκοι είναι αφιερωμένοι στο να βλέπουν τις ανθοφορία τους την άνοιξη. Ωστόσο, το Azalea ή το Rhododendron είναι εξαιρετικά τοξικό για τα κατοικίδια ζώα, προκαλώντας προβλήματα που περιλαμβάνουν βλάβες στους σκελετικούς μυς, τους καρδιακούς μυς και τις νευρικές λειτουργίες. Αυτό που ξεκινάει από τα πεπτικά προβλήματα μπορεί να προχωρήσει σε απώλεια συντονισμού, στολισμό, αδύναμο κτύπο της καρδιάς, παράλυση ποδιών, ακόμη και θάνατο. Castor Bean: Ricin – ναι, ότι το ricin – είναι φτιαγμένο από φασόλια καστορέλλων. Η κατανάλωση μόνο μιας ουγγιάς από τους σπόρους μπορεί να προκαλέσει υπερβολική δίψα καθώς και τρόμο, απώλεια συντονισμού, αναπνευστικές δυσκολίες, κώμα, και θάνατο.

Νάρκιστο: είναι το πιο τοξικό μέρος του φυτού. Η κατανάλωση λαμπτήρων daffodil μπορεί να προκαλέσει καρδιακή αρρυθμία, τρόμο, σπασμούς και χαμηλή αρτηριακή πίεση. Αγγλικά Ivy: Αυτός ο κισσός είναι τόσο κοινός γύρω από πολλά σπίτια και μπορεί να οδηγήσει σε μια μακρά λίστα πεπτικών θεμάτων όπως (19650019) Lantana: Έχουμε λανθάνον στην αυλή μας, αλλά βρίσκεται έξω από την περιφραγμένη περιοχή, οπότε τα σκυλιά δεν είναι ποτέ κοντά σε αυτό, εκτός αν στο λουρί. Εάν το σκυλί σας τρώει λαντανά, μπορεί να προκαλέσει πεπτικές αναταραχές και ακόμη και δυσκολία στην αναπνοή. Κρίσταλ: Όλο το μέρος του κρίνος είναι τοξικό αλλά ιδιαίτερα οι βολβοί. να παρακολουθήσετε χαμηλή αρτηριακή πίεση, τρόμο και καρδιακή αρρυθμία εάν καταπιείτε. Τα κρίνια είναι εξαιρετικά τοξικά για τις γάτες, επομένως κρατάτε όλα τα μέρη των φυτών μακριά από τα αιλουροειδή μέλη της οικογένειάς σας.

Morning Glory: Όλοι αγαπάμε τις πρωινές δόξες, έτσι; Λοιπόν, όχι τόσο πολύ αν είσαι σκύλος. η κατάποση αυτού του φυτού αναρρίχησης μπορεί να οδηγήσει σε οτιδήποτε, από τρόμο έως ανορεξία σε ψευδαισθήσεις. Oleander: Πρέπει πραγματικά να παρακολουθήσουμε τα σκυλιά μας γύρω από τα φυτά των ολεκανδών που ευδοκιμούν στις ακτές του Τέξας. Κάθε μέρος αυτών των ανθοφόρων φυτών είναι τοξικό για σκύλους (και άλλα ζώα). Sago Palm: Ναι, είμαστε πίσω σε αυτό γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι απλά δεν συνειδητοποιούν πόσο θανατηφόρα είναι τα συμπτώματα της καρδιακής ανεπάρκειας. σπόροι αυτού του φυτού είναι. Η κατάποση του μόνο ένας σπόρος μπορεί να είναι θανατηφόρος. Τουλίπα: Και πάλι οι βολβοί αυτού του φυτού είναι οι ταραχοποιούς. (19659005) Αν νομίζετε ότι το σκυλί σας μπορεί να έχει φάει ένα από αυτά τα φυτά ή άλλο δηλητηριώδες φυτό, καλέστε τον κτηνίατρό σας ή καλέστε το 24ωρο της ASPCA επείγουσα τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης στο 1-888-426-4435 (υπάρχει συμβουλευτικό τέλος για τους καλούντες)Source link