10 συμβουλές για να κρατάτε τα κατοικίδια σας υγιή και ευτυχισμένα


Όπως κάθε γνωστός εραστής κατοικίδιων ζώων γνωρίζει, έχοντας ένα κατοικίδιο είναι μια τεράστια ευθύνη επειδή πρέπει να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να παρέχετε σε αυτό το κατοικίδιο ζώο έναν υγιή και ευτυχισμένο τρόπο ζωής. Οι παραβιάσεις, ειδικά τα σκυλιά και οι γάτες, μπορεί να είναι εξαιρετικά αγάπη και πιστή.

Φυσικά, μπορεί να είναι πολύ αναγκασμένοι, ειδικά όταν είναι πολύ νέοι και παλιές, είναι πολύ παρόμοιες με εμάς, τους ανθρώπους, Μιλήστε και σκεφτείτε τον τρόπο που κάνουμε.

Εν πάση περιπτώσει, τα κατοικίδια ζώα βάζουν όλη τους την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο. Σε αντάλλαγμα για να γεμίσουμε τη ζωή και τις καρδιές μας με χαρά και αγάπη, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε ότι ζουν μια μακρά, υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Το ερώτημα είναι, πώς ακριβώς θα το παρέχουμε τα αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα. Ποια είναι η τέλεια συνταγή για μια ευτυχισμένη ζωή των ζώων;

Βρήκαμε την απάντηση, και στη σημερινή θέση, την μοιραζόμαστε με όλους τους λάτρεις του κατοικίδιου ζώου σε όλο τον κόσμο. Επομένως, εδώ είναι οι κορυφαίες 10 συμβουλές μας για να διατηρήσετε τα κατοικίδια σας υγιή και ευτυχισμένα.

1. Παροχή θρεπτικών τροφίμων

Για τα κατοικίδια ζώα μας να ζήσουν μια μακρά, υγιή και ευτυχισμένη ζωή, πρέπει να παρέχουμε την κατάλληλη διατροφή για τις ανάγκες τους. Κάθε κατοικίδιο ζώο είναι διαφορετικό και μοναδικό με τον τρόπο του, ανεξάρτητα αν έχει τα χαρακτηριστικά μιας φυλής.

 σκύλος και γάτα επιλέγοντας κρέας έναντι λαχανικών και φρούτων

για να πάρετε μια συγκεκριμένη ποσότητα θρεπτικών ουσιών κάθε μέρα, και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα το πάρουν στο φαγητό τους. Τα κατοικίδια ζώα είναι παρόμοια με τον άνθρωπο με διάφορους τρόπους.

Μερικά κατοικίδια ζώα έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, μερικά πιο αδύναμα, άλλα έχουν γούνα που χρειάζεται ειδικά έλαια για να παραμείνουν υγιή, ενώ μερικά έχουν ευαίσθητο δέρμα ή στομάχι. Πρέπει να λάβουμε κάθε πτυχή της κατάστασης της υγείας τους για να προσφέρουμε το καλύτερο φαγητό στους φίλους μας.

2. Regular Checkups

Επειδή τα αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα δεν μπορούν να μας μιλήσουν και να μας πουν εάν κάτι δεν αισθάνεται καλό αλλά αρκετά κακό για να δείξει τη συμπεριφορά τους, το σοφό να κάνεις είναι να τα κάνεις checkup κάθε χρόνο

Για παράδειγμα, μια κανονική εξέταση ευεξίας είναι ο καλύτερος τρόπος που ένας κτηνίατρος μπορεί να πει εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι υγιές ή αν ανιχνεύσει κάποια κόκκινη σημαία μιας πιθανής ασθένειας. Επίσης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική βοήθεια στην Αυστραλία, τα κατοικίδια ζώα μας χρειάζονται οδοντιατρική περίθαλψη, διότι αν το παραμελήσουμε και χάνουν τα δόντια τους νωρίτερα από το φυσιολογικό, μπορούν να εμφανιστούν πολλά προβλήματα υγείας.

 Κτηνίατρος, κτηνίατρος,

Επομένως, για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας παραμένει σε υγιές σχήμα και για να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια, θα πρέπει να πάρετε το κατοικίδιο σας σε ετήσια εξέταση ευεξίας και οδοντιατρικό ραντεβού για να αφαιρέσετε την πέτρα και την πλάκα. Άσκηση

Κανένα κατοικίδιο ζώο δεν μπορεί να ζήσει μια υγιή, ευτυχισμένη ζωή αν μόλις μετακινήσουν τα πόδια τους. Απλά δείτε το κατοικίδιό σας που βρίσκεται όλη την ημέρα χωρίς να καίει όλες τις θερμίδες που έτρωγε – τελικά θα πάρει λίπος και τα προβλήματα υγείας θα κλωτσήσουν.

Τα σκυλιά, οι γάτες, τα κουνέλια και τα χάμστερ σε ειδική ανάγκη άσκησης καθημερινά για να διατηρήσουν την υγεία τους υπό έλεγχο, συμβουλές από τους εμπειρογνώμονες από τις υπηρεσίες δοκίμιου και την υπηρεσία γραπτής συγγραφής. Η άσκηση για αυτούς τρέχει ή κυνηγάει άλλα κατοικίδια ζώα ή αντικείμενα. Απλά πρέπει να παίρνετε μια ώρα της ζωής σας καθημερινά για να βεβαιωθείτε ότι ασκεί το κατοικίδιο ζώο σας.

Διαφορετικά, όχι μόνο ότι θα νοιώθει τελικά άρρωστος, αλλά θα βαρεθεί και θα δυσκολευτεί. Δεν είναι σαν τα ζώα να ξαπλώνουν κάθε μέρα – αν δεν υπήρχε πολιτισμός θα έπαιζαν, έτρεχαν και κυνηγούσαν κάθε μέρα και βρισκόταν μόνο για να χαλαρώνουν, να κοιμούνται και να τρώνε

4. Προληπτικά μέτρα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα επισκέπτεστε τον κτηνίατρό σας τόσο συχνά. Τα προληπτικά μέτρα συμβαδίζουν με τους τακτικούς ελέγχους. Αλλά τι ακριβώς είναι τα προληπτικά μέτρα;

Πρώτα απ 'όλα, εξαρτάται από την εποχή και τη συμπεριφορά του κατοικίδιου ζώου σας. Για παράδειγμα, όταν η φύση ξαναγεννιέται την άνοιξη, θα πρέπει να αποτρέψετε ήδη το κατοικίδιο ζώο σας να έχει τσιμπούρια, σκυλάκια και άλλα ανεπιθύμητα έντομα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του κατοικίδιου σας.

Επίσης, η τακτική αποτρίχωση αποτελεί επίσης προληπτικό μέτρο καθώς κρατάτε πολλά προβλήματα υγείας μακριά από αυτόν τον τρόπο. Κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου, μπορείτε να δώσετε στο κατοικίδιο ζώο σας μερικές βιταμίνες που συνιστώνται από τον κτηνίατρό σας για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Τέλος, αλλά και αν μη τι άλλο, το βούρτσισμα των δοντιών του κατοικίδιου σας είναι επίσης ένα προληπτικό μέτρο. σε σοβαρές ασθένειες

Όπως θα ρωτούσατε τους συγγραφείς των εμπειρογνωμόνων και την υπηρεσία δοκίμων για να αποτρέψετε το παιδί σας από το να παίρνει κακές βαθμολογίες, το ίδιο θα πρέπει να αγοράσετε προληπτικά φάρμακα για να κρατάτε το κατοικίδιο ζώο σας υγιές. Κοινωνικοποίηση

Σκεφτείτε μόνο – αν δεν ήταν για μας οι άνθρωποι να εξελιχθούν σε τέτοια μεγάλη κλίμακα και να δημιουργήσουν τη σημερινή κοινωνία, τα περισσότερα από τα κατοικίδια ζώα μας όχι μόνο δεν θα υπήρχαν, αλλά δεν θα ζούσαν σε ένα κλουβί / διαμέρισμα, που σχετίζονται με τους ειδικούς από το assignmentmasters.org και τους επαγγελματίες συγγραφείς δοκίμιου. Θα ήταν ελεύθεροι να ανέβουν στους λόφους και τα δέντρα. Θα ήθελα να έχω μια οικογένεια, πακέτο και να κοινωνικοποιήσω με άλλα ζώα σε αρμονία.

Το θέμα μου είναι ότι δεν είναι στη φύση τους να ζουν σε ένα μέρος χωρίς συνάντηση και αλληλεπίδραση με άλλα ζώα . (19659002) Επομένως, ακόμη και αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κοινωνοποιούνται με άλλα κατοικίδια ζώα για να εξασφαλίσουν μια ευτυχισμένη ζωή τους. Πρέπει να κάνετε τους να κοινωνικοποιηθούν από πολύ μικρή ηλικία, και το καλύτερο θα ήταν να έχουν τουλάχιστον δύο κατοικίδια ζώα και όχι ένα για να διατηρήσουν η μία την άλλη εταιρεία

6. Περιποίηση

Δεν είναι όλα σχετικά με το να κάνεις το κατοικίδιο ζώο σου να φαίνεται καλό. αλλά η περιποίηση είναι επίσης για τη διατήρηση του κατοικίδιου ζώου σας υγιές. Ναι, η φροντίδα περιλαμβάνει το βούρτσισμα τακούντας τακτικά, κόβοντας τη γούνα αν χρειαστεί, τα κανονικά λουτρά, κόβοντας τα καρφιά, καθαρίζοντας τα μάτια και τα αυτιά

Όλα αυτά τα καλλωπιστικά πράγματα εξασφαλίζουν μια πιο υγιή ζωή και ακόμη πιο ευτυχισμένη ζωή – χωρίς μακρά καρφιά και βρώμικο και μακρύ γούνα για να ενοχλεί το κατοικίδιο ζώο σας, μπορεί να απολαύσει τη ζωή του διαφορετικά, καλύτερα.

Επίσης, ενώ τον περιποιείται, μπορείτε να δείτε τυχόν αλλαγές στο δέρμα και τη γούνα του και μπορείτε ανίχνευση των προβλημάτων πολύ εύκολα. Έτσι, η περιποίηση είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευτυχία του κατοικίδιου ζώου σας.

7. Αποστείρωση

Αυτό μπορεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα που πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν αισθάνονται άνετα να συζητούν, αλλά έρχεται με πολλά οφέλη για την υγεία και την ευτυχία του κατοικίδιου ζώου σας. Η αποστείρωση του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής του κατοικίδιου ζώου σας, συσχετίζοντας την ομάδα εμπειρογνωμόνων από μια από τις καλύτερες υπηρεσίες γραπτής δοκίμησης.

Ίσως αυτό δεν είναι η πιο ηθική απόφαση, αλλά σκεφτείτε μόνο το γεγονός ότι τα σκυλιά και οι γάτες δεν έχουν ζωή που συνήθιζαν. Ζουν σε διαμερίσματα, βγαίνουν σε λουριά, και οι περισσότερες γάτες δεν ζουν ποτέ στο διαμέρισμα.

Η ζωή τους δεν είναι πια ό, τι ήταν, τα διαμερίσματα γάτες δεν ξέρουν καν πώς να κυνηγούν ποντίκια και τα πουλιά. Για να μην αναφέρουμε ότι δεν τους αφήνουμε να τους αναπαράγουν, αλλά τις κάνουμε να υποφέρουν από το να το απομακρύνουν.

Η τοποθέτηση τους σε φάρμακα για να αποφευχθεί η περίοδος τους δεν είναι μια υγιεινή επιλογή επειδή πολλά κατοικίδια ζώα πέθαναν εξαιτίας αυτών [19659002] Εν πάση περιπτώσει, η αποστείρωση δεν έχει ένα μόνο αρνητικό αποτέλεσμα. Έχει μόνο καλές. Για παράδειγμα, τα αρσενικά σκυλιά και οι γάτες δεν αγωνίζονται μέχρι το θάνατο πάνω από ένα θηλυκό και δεν ψεκάζουν τα άσπρα ούρα σε όλο το σπίτι σας.

Επίσης, η αποστείρωση αποτρέπει πολλές σοβαρές ασθένειες για το αγαπημένο μας παράσιτο. θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά μια μικρή παρέμβαση που ανακάμπτει εξαιρετικά γρήγορα για μια μεγαλύτερη, πιο υγιή, ασφαλέστερη και πιο ευτυχισμένη ζωή

8. Affection

Όπως ήδη ανέφερα παραπάνω, τα κατοικίδια ζώα μας δεν είναι τόσο διαφορετικά από εμάς αν προσέχετε τη συμπεριφορά τους. Ξεκινώντας από αυτή τη δήλωση, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι τα κατοικίδια ζώα μας χρειάζονται την αγάπη και την αγάπη μας. Αγαπούν να είναι petted και αγαπημένοι από τον άνθρωπο τους.

Στην πραγματικότητα, χρειάζονται την αγάπη μας για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή. Ένας σκύλος χωρίς άνθρωπο δεν ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Επίσης, δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των δύο σας και θα είναι πολύ πιο εύκολο να εκπαιδεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας. Ο δεσμός μπορεί να είναι τόσο ισχυρός ώστε να μπορεί να ταιριάζει με τον δεσμό που έχετε με το μωρό σας, και μπορείτε ακόμη και να αισθανθείτε όταν κάτι συμβαίνει με το κατοικίδιο ζώο σας

9. Μέτρα Ασφαλείας

Για να είστε σε θέση να κρατάτε το κατοικίδιο ζώο σας υγιές και ευτυχισμένο, πρέπει πρώτα να τον κρατήσετε ασφαλές. για να τον κρατήσει δίπλα σου όλη τη ζωή του. Αλλά τα ατυχή γεγονότα συμβαίνουν, όπως και η απώλεια του σκυλιού σας ενώ κυνηγάει ένα ελάφι στο δάσος. Γι 'αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις πιο απροσδόκητες καταστάσεις. Υπάρχουν διάφορα χρήσιμα μέτρα ασφαλείας όπως το μικροτσίπ για το κατοικίδιο ζώο σας και η τοποθέτηση μιας ετικέτας id στο κολάρο. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν ακόμα συσκευές GPS που μπορείτε να συνδέσετε με το κολάρο

Επίσης, μπορείτε πάντα να εκπαιδεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας για να μην τρώτε από τους ξένους και να μην τρώτε από το έδαφος. Γνώση Συμπεριφοράς

Η γνώση της συμπεριφοράς του κατοικίδιου σας είναι πολύ απαραίτητη. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Η ασυνήθιστη συμπεριφορά είναι μια κόκκινη σημαία για ένα πιθανό πρόβλημα υγείας. Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας ζει μια μακρύτερη, πιο υγιεινή ζωή, πρέπει να ξέρετε ποια συμπεριφορά είναι φυσιολογική για το σκυλί σας και τι δεν είναι οριστικά.Όταν παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο στη συμπεριφορά του σκυλιού σας, Μην διστάσετε να καλέσετε τον κτηνίατρό σας

Συμπέρασμα

Εάν είστε οργανωμένος άνθρωπος, η εφαρμογή των παραπάνω συμβουλών στη ζωή σας και στο κατοικίδιο ζώο σας θα πρέπει να απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ήδη μερικές συμβουλές αν έχετε ή έχετε ένα κατοικίδιο ζώο. Αν τους γνωρίζατε όλα, τότε σημαίνει ότι είστε ο τέλειος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων. Αν όχι, τώρα ξέρετε τι χρειάζεται για να είναι ένα.


Συντάκτης Bio:
Ο Sharon είναι ειδικός μάρκετινγκ και blogger από το Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν έχει ένα λεπτό, αγαπά να μοιραστεί μερικές από τις σκέψεις της σχετικά με το μάρκετινγκ, το γράψιμο και το blogging μαζί σας. Επί του παρόντος, εργάζεται ως έμπορος στην υπηρεσία γραπτώς δοκίμιο. Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τον Sharon στο FacebookSource link