Όλα τα φυσικά σκυλιά ΠλήρωςPets Blog


Επειδή οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να σκεφτούμε ότι τα τρόφιμα που δίνουμε στους καλύτερους καλύτερους φίλους μας είναι όλα καλά και δημιουργήθηκαν ίσα. Ωστόσο, με το ευρύ φάσμα επιλογών, που λένε ότι είναι τα "καλύτερα τρόφιμα σκυλιών στην αγορά." Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τα καλύτερα υγιεινά, προσιτά και ελκυστικά για το κατοικίδιο ζώο σας. Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε από τον Finn McLaren, ο οποίος είναι άπληστος κατοικίδιο ζώο και τεχνολόγος, και επίσης τρέχει το δικό του site "Gaming Geek Innovation" όπου ο ίδιος και η ομάδα του μιλάνε ολοκαίνουργια παιχνίδια και τεχνολογία "

Η πλειοψηφία των τροφών για σκύλους είναι κροτίδες ή βρεγμένα τρόφιμα. Και ενώ ορισμένα από αυτά τα επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να μην προσελκύσουν κάποιους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Αν και αυτά τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται είναι αυτά που χρειάζονται για να βοηθήσουν το σκυλί σας να παραμείνει υγιές. Τα τρόφιμα για ζώα συντροφιάς περνούν υπό καθεστώς ρύθμισης και έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές από κτηνιάτρους.

Ενώ το κρέας αποτελεί δίαιτα γάτας και σκύλων, μπορούν να παράγουν θρεπτικά συστατικά από σπόρους, φρούτα και λαχανικά. Και αυτά τα μη κρέατα τρόφιμα μπορούν να αποτελέσουν μια πολύτιμη πηγή βασικών βιταμινών, μετάλλων και ινών. Έτσι, για μια διατροφή ιδιοκτησίας για το κατοικίδιο ζώο σας πρέπει να περιέχει κρέας, λαχανικά, σπόρους και φρούτα. (19659005] Pet Nutrition

Έτσι το καλύτερο φαγητό για το κουτάβι κατοικίδιων ζώων σας πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε διατροφικές αξίες. Και όχι μόνο να εξετάσουμε τα εμπορικά σήματα τροφίμων σκυλιών, καθώς είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν έχει κάθε σκυλί τις ίδιες διατροφικές ανάγκες. Επίσης, τα σκυλιά χρειάζονται ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ποσοτήτων και διαφορετικών τύπων θρεπτικών ουσιών καθ 'όλη τη ζωή τους. Καθώς η προμήθεια τροφίμων τους θα είναι διαφορετική από το στάδιο του κουταβιού έως το στάδιο ενηλίκων. Έτσι, προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο φαγητό "όλα τα στάδια της ζωής" στο νεαρό σκυλί σας.

Επίσης, όταν αποφασίζετε για το σωστό φαγητό που θέλετε να δώσετε στο κατοικίδιο ζώο σας, είναι επιτακτικό να ελέγχετε τις πηγές σας, όπως υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με την σωστή διατροφή και την κατάλληλη τροφή για σκύλους στο διαδίκτυο. Συνεπώς, προτείνουμε πάντα να ελέγχετε τις πηγές σας και να βεβαιώνεστε ότι υποστηρίζονται με αξιόπιστες πηγές.

Επίσης, εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει κάποια αλλεργία στα δημητριακά, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αλλιώς μια δίαιτα χωρίς κόκκους, μια καλή πηγή ευεργετικών θρεπτικών ουσιών. Έτσι, για να επιλέξετε αυτά τα υγιεινά τρόφιμα, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε την ανάγνωση των ετικετών. Και κάποιες φορές αυτές οι ετικέτες μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστούν με αδέξια εκτύπωση και σχήματος τσάντες χειρισμού.

 • Ονομασία προϊόντος
 • Καθαρό βάρος του προϊόντος
 • Όνομα και διεύθυνση του κατασκευαστή
 • Εγγυημένη ανάλυση
 • Κατάλογος συστατικών
 • είδη
 • Δήλωση για τη θρεπτική επάρκεια
 • Οδηγίες διατροφής
 • Ονομασία προϊόντος

  Όσον αφορά τα ονόματα αντικειμένων γνωστά και ως όνομα προϊόντος. Υποτίθεται ότι ο όρος λέει "βόειο κρέας" που σημαίνει ότι το βόειο κρέας πρέπει να αποτελεί τουλάχιστον το 70 τοις εκατό του συνόλου του προϊόντος. Επίσης, στην παρούσα αγορά υπάρχουν άλλοι όροι, όπως "δείπνο βοείου κρέατος", "beef entrée" ή "πιατέλα βοείου κρέατος". Οι όροι αυτοί αποτελούνται μόνο από το 10% του συνόλου του προϊόντος. Και με άλλους που περιέχουν τον όρο "Με το βόειο κρέας" απαιτεί μόνο το 3% του συνολικού προϊόντος να είναι βόειο κρέας, και "γεύση βοείου κρέατος" απλά υπονοεί ότι υπάρχει αρκετό βοδινό κρέας στο προϊόν για να το γεύση (λιγότερο από 3%) [19659005] Inside Ingredients

  Δυστυχώς, ορισμένοι κατασκευαστές όταν παραθέτουν τα συστατικά μπορεί να μην σας πω την ποιότητα των συστατικών ή από πού προέρχονται. Ένα παράδειγμα αυτού, περιλαμβάνει τους διάφορους διαφορετικούς τύπους καλαμποκιού, όπως αραβοσίτου με αλεξίπτωτο, αλεσμένο καλαμπόκι ή σπασμένο καλαμπόκι, μπορεί να αναγράφεται χωριστά. Δεδομένου ότι αυτό μπορεί να μειώσει το συστατικό του καλαμποκιού, αν και η πραγματική περιεκτικότητα σε καλαμπόκι στα τρόφιμα είναι υψηλή

  Επιπλέον, ένα άλλο δύσκολο στοιχείο είναι το κρέας, όπως ολόκληρο το κρέας μπορεί να περιέχει μια μεγάλη ποσότητα νερού, το συνολικό ποσοστό κρέατος μετά τη μεταποίηση είναι χαμηλότερο από αυτό που εμφανίζεται. Αν και θα πρέπει να αναφερθεί ότι το γεύμα κρέατος. Στην πραγματικότητα περιέχει μια μεγαλύτερη ποσότητα "ολόκληρων κρεάτων", καθώς δεν υπάρχει βάρος νερού για να αποβάλει τον υπολογισμό.

  Επιπλέον, καθώς τα συστατικά που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος μπορεί να μην εξηγούν την πλήρη ιστορία της ποιότητας που βρίσκεται μέσα στο φαγητό. Εξακολουθεί να είναι σημαντικό για το κατοικίδιο ζώο σας ειδικές διαιτητικές ανάγκες ή αλλεργίες και είναι επίσης χρήσιμο για ιδιοκτήτες που επιθυμούν να ταΐσουν τα σκυλιά τους συγκεκριμένες πηγές ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων

  Επίσης, ένα από τα πρώτα που πρέπει να αναζητήσετε μέσα στην ετικέτα είναι η "πλήρης και ισορροπημένη" σφραγίδα. Δεδομένου ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαφήμιση. Αλλά έχει εγκριθεί από την Ένωση Αμερικανών Επιθεωρητών Ελέγχου Feed (AAFCO) έχει αυστηρές απαιτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι ένα προϊόν είναι πράγματι πλήρες και ισορροπημένο. Για αυτούς, οι "πλήρεις και ισορροπημένες" δίαιτες πρέπει να έχουν τα ελάχιστα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τα σκυλιά. Και αυτό πρέπει να έρχεται με μια εγγυημένη ανάλυση.

  Για την ανάλυση αυτή, το τρόφιμο πρέπει να περιέχει μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης πρωτεΐνης μαζί με το λίπος και στη συνέχεια να περιέχει μια μέγιστη ποσότητα νερού και ακατέργαστων ινών. Δυστυχώς όμως, η ανάλυση δεν παρέχει ένα ακριβές ποσό αντιστοίχισης αυτών των στοιχείων.

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μικρότερα και τα μεγαλύτερα σκυλιά χρειάζονται διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Με τις μεγαλύτερες φυλές μεγέθους να είναι πιο επιρρεπείς σε μυοσκελετικά προβλήματα, όπως και για τις μικρότερες φυλές χρειάζονται θρεπτικές τροφές που έχουν υψηλότερες ισορροπίες ορισμένων θρεπτικών συστατικών για την προώθηση της μυοσκελετικής υγείας, ειδικά ως κουτάβια. Σημειώστε ότι οι μικρές φυλές μπορούν επίσης να πνιγούν σε μεγάλα κουνάβια που οι μεγάλες φυλές σκύλων χρειάζονται για τις δικές τους διατροφικές απαιτήσεις

  Σκύλοι με Ειδικές Διατροφικές Ανάγκες

  Αν το σκυλί σας έχει Αλλεργίες, ευαίσθητα στομάχια και διαιτητικούς περιορισμούς. Δεδομένου ότι η σίτιση ενός σκύλου με ειδικές διαιτητικές ανάγκες μπορεί να είναι δύσκολη. Θα ήθελα να προτείνω το καλύτερο βήμα είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για συμβουλές και να βοηθήσετε με την κατάσταση των σκύλων σας.

  Αυτά τα "βρεγμένα τρόφιμα" ή "κονσερβοποιημένα τρόφιμα σκυλιών" είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για την ξηρή τροφή για σκύλους. Αυτά τείνουν να είναι περισσότερο στο υψηλό τέλος. Καθώς τα βρεγμένα τρόφιμα είναι πιο εύγευστα από τα εναλλακτικά ξηρά τρόφιμα και βοηθούν στην τόνωση της όρεξης του σκύλου για να απαλύνει τους πιο επιλεκτικούς τρώγοντες. Αν και το υγρό σκυλί περιέχει σχετικά σχεδόν τα ίδια συστατικά με την ξηρή τροφή για σκύλους. Αν και δεν βρίσκεται εντός της ίδιας ποσότητας, καθώς τα βρεγμένα τρόφιμα περιέχουν υψηλότερες ποσότητες νωπού κρέατος, πουλερικών, ψαριών και ζωικών υποπροϊόντων, μαζί με πρωτεΐνες που προέρχονται από κόκκους. Τώρα, σε κονσερβοποιημένα τρόφιμα για σκύλους, αυτά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο φαγητό και όταν είναι ανοιχτά, πρέπει να διατηρούνται σε ψυγείο. Έτσι, όταν επιλέγετε το βρεγμένο φαγητό για το σκυλί σας, εξαρτάται από το στάδιο της ζωής του σκύλου σας, τη φυλή και τις ειδικές διατροφικές ανάγκες ή τις αλλεργίες.

  Best Dry Dog Food

  Με το να είναι η πιο δημοφιλής και καλύτερη τιμή μεταξύ των ιδιοκτητών, το ξηρό φαγητό είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή. Δεδομένου ότι η ξηρή τροφή για σκύλους δεν απαιτεί ψύξη, είναι το κύριο πλεονέκτημα που έχει πάνω από τα υγρά τρόφιμα για σκύλους. Δεδομένου ότι περιέχει 90 έως 10 τοις εκατό ξηρό σε ύλη ύλη. Με αυτόν τον τρόπο το καθιστά εξαιρετικό για εύκολη αποθήκευση και ο τρόπος που δημιουργείται είναι το χτένισμα και το μαγείρεμα αυτών των συστατικών, όπως το κρέας και άλλοι κόκκοι. Και έπειτα φτιάχτηκε σε άμυλο στο φαγητό σε μια μορφή που αφομοιώνεται εύκολα, ενώ ταυτόχρονα καταστρέφει τις τοξίνες και αποστειρώνει τα συστατικά.

  Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες ξηρού σκύλου και, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων ζώων σας. Αν και μια καλύτερη ποιότητα ξηρών τροφών για σκύλους που περιέχει τα κατάλληλα συστατικά για τη ζωή και τη φυλή του σκύλου σας είναι η καλύτερη επιλογή.

  Συμπέρασμα

  Έτσι, επιλέγοντας τι είναι σωστό για το σκυλί σας, τελικά εξαρτάται από εσάς ως ιδιοκτήτης όπως είστε ξόδεψε τον περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιο ζώο σας. Έτσι, εάν το σκυλί σας παράγει στερεό, υγιές σκαμνί, είναι ενεργό και ταιριαστό, και έχει υγιή όρεξη, τότε η τροφή για τα σκυλιά σας ίσως λειτουργεί καλά. Και επίσης ο κτηνίατρος σας είναι ένας μεγάλος πόρος κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ξέρουν περισσότερα για τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων από ό, τι ο μέσος ιδιοκτήτης και έχουν επίσης πρόσβαση σε έρευνα και πόρους που οι ιδιοκτήτες δεν έχουν. Και να είστε προσεκτικοί για την υπερκατανάλωση, καθώς αυτές μπορεί να φέρουν το ανεπιθύμητο ζήτημα που σχετίζεται με την υγεία για το κατοικίδιο ζώο σας όσο μεγαλώνουν. Εδώ μια δημοσίευση σε ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή αυτού του "αργού τροφοδότη Bowl."  Source link