Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο? Πάρτε αυτό το κουίζ.


Είναι μια μέση μέρα. Πηγαίνετε στη δουλειά, ίσως σηκώστε έναν καφέ στο δρόμο. Μπορείτε να εγκατασταθούν, να ελέγξετε τη λίστα υποχρεώσεων και να χαιρετήσετε τον πρώτο πελάτη σας. Μετά από ένα πολυάσχολο ξόρκι βλέπετε το ρολόι που περιμένει να είναι 30 λεπτά αργότερα και συνειδητοποιήστε ότι είναι επτά ώρες, παρακάμπτεστε το γεύμα και δεν θυμάστε την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε το μπάνιο.

Ήχος γνωστός;

Ο χρόνος φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερο και όμως δεν υπάρχει ποτέ αρκετό. Δεν υπάρχει τρόπος να επιβραδυνθεί ή να κολλήσει στις ώρες μέχρι την ημέρα, αλλά υπάρχει ένας τρόπος να κερδίσετε χρόνο πίσω. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό.

Πόσα λεπτά μπορείτε να κερδίσετε πίσω στην ημέρα σας; Πάρτε αυτό το κουίζ και μάθετε

Ο χρόνος είναι το σπουδαίο εμπόρευμα, αλλά αυτό το κουίζ, το οποίο συνεργαστήκαμε στενά με τους κτηνιάτρους για να αναπτύξουμε, κάνει περισσότερο από ό, τι σας λέει πόσο χρόνο-κάτω στο λεπτό-μπορείτε να κερδίσετε πίσω. Σας λέει πόσες καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο σας θα μπορούσαν να προστεθούν σε μια εβδομάδα. Σας παρέχει εκτιμώμενη εξοικονόμηση για τα τέλη πιστωτικών καρτών. Από μερικές ερωτήσεις, έχετε μια εξατομικευμένη αναφορά που δείχνει πώς η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές του Trupanion μπορεί να βοηθήσει συγκεκριμένα το νοσοκομείο .

Εξετάζοντας τη μεγάλη εικόνα, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προστίθενται μέχρι:

  • Καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς σας
  • Περισσότερη προβλεψιμότητα στην ημέρα σας
  • Μεγαλύτερη αφοσίωση του πελάτη στο νοσοκομείο σας.

Όλα με τη βοήθεια μιας απλής εφαρμογής επιφάνειας εργασίας. Και αναφέραμε ότι είναι δωρεάν;

Πάρτε το κουίζ εδώ.

Τι θα κάνατε με όλο αυτό το επιπλέον χρόνο;

Mairi BSource link