Τι Γάτες μας διδάσκουν για τη Φιλία


Όλες οι γάτες είναι μοναδικές και σίγουρα ξέρουν πώς να δείξουν την ατομικότητά τους. Σίγουρα σας ενημερώνουν όταν χρειάζονται χώρο, αλλά σίγουρα δεν σας πειράζει να αγκαλιάζετε αυτές τις βροχερές μέρες. Επομένως, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτά. Ο δεσμός μεταξύ ενός ζώου και του ιδιοκτήτη του κατοικίδιου ζώου είναι αναμφισβήτητος και μιλάει πραγματικά με τη δύναμη του δεσμού ανθρώπου-κατοικίδιων ζώων. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλία σας με τον φίλο σας και για ποιες γάτες μπορεί πραγματικά να μας διδάξει.

Φιλία: ποιες γάτες μπορούν να μας διδάξουν

 Είναι εκπληκτικό τι μπορούν να μας διδάξουν οι γάτες για τη φιλία.

Πώς να είστε ανεξάρτητοι

Οι περισσότερες γάτες δεν τους αρέσει να τους λένε τι πρέπει να κάνουν, πού να πάνε και να πάνε πραγματικά για δική τους επιχείρηση όποτε τους αρέσει. Φυσικά, έχουν τη δική τους ατζέντα, και σίγουρα υπάρχει κανένα κατοικίδιο ζώο σαν γάτα . Αν και δεν είναι όλες οι γάτες είναι ίδιες, οι περισσότερες γάτες είναι έντονα ανεξάρτητες. Ουσιαστικά, οι τολμηρές καθημερινές επιλογές μας διδάσκουν να βρούμε την ανεξαρτησία μας.

Πώς να είστε πιστός

Η αφοσίωση της γάτας είναι έντονη. Εάν είχατε την ευκαιρία να καλωσορίσετε μια γάτα στο σπίτι σας πιθανότατα έχετε έναν φίλο για τη ζωή. Ας ελπίσουμε ότι από τη στιγμή που θα συναντήσετε πρώτα τη γάτα σας, έχουν αποφασίσει να είναι ο πιστός καλύτερος φίλος σας.

Πώς να είστε υπομονετικοί

Οι γάτες σας περιμένουν στην πόρτα όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Βέβαια, ίσως περιμένουν να τρέφονται, αλλά γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ψάχνουν για μαλακίες. Παρόλο που θα μπορούσαν να πετύχουν προσοχή, έχουν σίγουρα υπομονή όταν πρόκειται να περιμένουν τη σειρά τους. Οι γάτες μας διδάσκουν υπομονή πραγματικά είναι μια αρετή.

Πώς να υποστηρίξετε

Αν χρειάζεστε έναν φίλο για να στηρίξετε την υποστήριξη, τα κατοικίδια ζώα σας είναι σίγουρα πάντα εκεί για να δώσουν ένα πόδι. Στην ουσία, τα κατοικίδια ζώα είναι η οικογένειά μας και όταν τα χρειαζόμαστε τα περισσότερα είναι εδώ για εμάς. Είτε κάθονται μαζί μας είτε βιώνουν αυτές τις μεγάλες στιγμές ζωής, είναι πάντα δίπλα μας.

 Τι διδάσκουν οι γάτες μας για τη ζωή και τις καθημερινές στιγμές.

Τι μας διδάσκουν οι γάτες για τη φιλία, τη ζωή και τις καθημερινές στιγμές

Οι γάτες μας μας διδάσκουν ότι ο ύπατος φίλος και σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός που θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε. Προφανώς, οι φίλοι μας για πάντα αιλουροειδείς έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Μετά από όλα, έχουν τη δική τους ημέρα της εβδομάδας – Caturday !

Τι σας διδάσκει η γάτα σας;

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link