Συνταγή παγωτού Doggie παγωτό


Παρόλο που δεν έχουμε πληρώσει ακόμη τριπλά ψηφία, ο καιρός είναι πολύ γρήγορα θέρμανση εδώ. Η Tiki είχε το πρώτο της κούρεμα το καλοκαίρι και τα δύο σκυλιά αγαπούν το κολύμπι στον κολπίσκο δύο φορές την ημέρα.

Αυτή τη στιγμή η συγκομιδή του φθινοπώρου φαίνεται πολύ στο μέλλον, αλλά μόλις χθες βρήκα ένα φυτό κολοκύθας που ανθίζει στο δάσος. Ήταν μια πλήρη έκπληξη γιατί δεν το είχαμε φυτεύσει. Στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου, καταστρέψαμε μια παλιά κολοκύθα στο δάσος για να απολαύσετε τα ελάφια. Πρέπει να έχουμε επιλέξει ένα καλό σημείο, επειδή το φυτό φαίνεται να είναι ακμάζουσα:

Ίσως εμείς (19659002] Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την εποχή της κολοκύθας για να απολαύσετε αυτή την εύκολη συνταγή για τη Παγωτό Doggie Ice Cream, αν και μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πουρέ κολοκύθας ή να αγοράσετε κονσέρβα κολοκύθας (19659007) Συστατικά

Συσκευασία

1
φλιτζάνι ζαχαροπλαστικής [19659010] κολοκύθα
 • 1
  κύπελλο
  απλό γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
 • ½ [196(19659017)
 • Οδηγίες

  Οδηγίες

  Συνδυάστε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και στη συνέχεια ρίξτε σε δίσκους πάγου πάγου

 • για περισσότερες συνταγές; Κατεβάστε ένα βιβλίο μαγειρικής από το μαγαζί μας !

  Και από το κατάστημά μας

  Cooks: Μη χάσετε πάνω από 100 συνταγές συνταγών σκύλου από τους εκδότες, τους αναγνώστες και τους οπαδούς του DogTipper! Το βιβλίο αυτό είναι διαθέσιμο στο κατάστημα δώρων μας PawZaar!

  Pin It To Remember It

  Αυτή η θέση δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2016. • Source link