Πώς να διατηρήσετε το σκυλί σας ασφαλή γύρω από την πισίνα σας


Με το καλοκαίρι σε πλήρη εξέλιξη, είναι φυσικό για τους λάτρεις των σκύλων και τα σκυλιά τους να μεταφέρουν στις πισίνες νερού. Σύμφωνα με τη Stephanie M. Colman της Caninestein Dog Training, "Μια βουτιά στην πισίνα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους τετράποδους φίλους μας να νικήσουμε τη θερμότητα αυτό το καλοκαίρι! Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να τα εξοπλίσουμε με πτερύγια νερού, είναι σημαντικό να διδάξουμε σκυλιά ασφαλή τρόπους πισίνα για να κρατήσει όλοι ευχαριστημένοι και υγιείς όλο το καλοκαίρι. "Αλλά για όλη τη διασκέδαση η πισίνα προσφέρει εσάς και το σκυλί σας, είναι σημαντικό να κάνετε πισίνα την ασφάλεια των σκύλων. Με λίγες προετοιμασίες, είναι εύκολο να κρατήσετε το σκυλί σας ασφαλές γύρω από την πισίνα σας και απολαύστε μια βουτιά με τον καλύτερο φίλο σας!

Κίνδυνος κάλυψης της πισίνας

Πολλοί ιδιοκτήτες πισίνας κρατούν την πισίνα τους καλυμμένη για να κρατήσουν τα φύλλα και τα συντρίμμια το νερό … ή χρησιμοποιούν ηλιακό κάλυμμα για να ζεσταίνουν το νερό σε ημέρες που δεν είναι τόσο ζεστές. Αυτά τα καλύμματα, για όλο το καλό που μπορούν να κάνουν, μπορεί να σημαίνουν μεγάλο πρόβλημα για τα σκυλιά.

"Αν το κάλυμμα της πισίνας δεν είναι συμπαγές και αρκετά ισχυρό για να στηρίξει το βάρος σας, μην το αφήνετε όταν το σκυλί σας είναι αφύλακτο κοντά πισίνα. Τα σκυλιά της Countess, ακόμη και κατακτημένοι κολυμβητές, έχασαν τη ζωή τους μετά από μια απροσδόκητη ανατροπή σε μια κλειστή πισίνα. Μόλις βρεθούν, το κάλυμμα είναι αποπροσανατολιστικό, ο σκύλος κολλάει κάτω από αυτό και είναι σχεδόν πάντα αδύνατο για ένα σκυλί να βρει το δρόμο του.

Εάν πρέπει να αφήσετε ένα κάλυμμα πισίνας στην πισίνα σας, βεβαιωθείτε ότι επενδύστε σε έναν φραγμό πισίνα για να αποτρέψετε την πρόσβαση στην πισίνα από το σκυλί σας όταν δεν παρακολουθείτε. Ένα φράχτη πισίνας θα σας προσφέρει την ειρήνη του μυαλού (και θα καταστήσει την πισίνα ασφαλέστερη για τα παιδιά της γειτονιάς που μπορούν να περιπλανηθούν και στην αυλή σας.)

A εξαιρετικό εργαλείο για την ηχητική ειδοποίηση αν η κίνηση εντοπίζεται στο νερό. Δεν θα βοηθήσει το σκυλί σας εάν εργάζεστε ή αλλιώς φύγετε, αλλά θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σκυλί σας ασφαλέστερο όσο βρίσκεστε στο σπίτι

Βήματα της πισίνας και ράμπες της πισίνας για τα σκυλιά

Ενώ ο σκύλος σας μπορεί να πηδήσει ευτυχώς (19659004) Σύμφωνα με τον Colman, " Διδάξτε το σκυλί σας μόνο για να μπείτε και να βγείτε από την πισίνα μέσω των βημάτων Αυτό βοηθά στην παρεμπόδιση των επισκεπτών της πισίνας από απροσδόκητα να γίνουν θύματα ενός κυνηγετικού πυροβολημένου σκύλου, καθώς ο σκύλος ξεκινάει από την πλευρά της πισίνας. Το πιο σημαντικό είναι ότι τσιμπάει την ιδέα των βημάτων στο κεφάλι του σκύλου, που βοηθάει να τον περιηγηθείτε εκεί για να βγούμε με ασφάλεια από την πισίνα. Δυστυχώς, πολλά σκυλιά, ακόμη και κατακτημένοι κολυμβητές, έχουν πνιγεί προσπαθώντας ανεπιτυχώς να απομακρύνουν το δρόμο τους από την άκρη της πισίνας. "

Τι γίνεται αν το σκυλί σας δεν έχει βήματα στην πισίνα; Πάνω από τις πισίνες του εδάφους χρησιμοποιήστε σκάλες -όπως μια ράμπα πισίνας ή βαθμιδωτά βήματα πισίνας για σκύλους μπορεί να είναι η απάντηση:

Διδάξτε το σκυλί σας να κολυμπήσει

Πιστεύετε ότι το σκυλί σας μπορεί να κολυμπήσει; Αλλά πόσο καλά χειρίζεται την πισίνα – και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα μικρό μάθημα κολύμβησης; " Πολλά σκυλιά επωφελούνται από ένα μάθημα κολύμβησης ή δύο. Ενώ όλα τα σκυλιά ξέρουν να βουτήξουν ενστικτωδώς όταν βυθίζονται στο νερό, η αρχική τους τεχνική σπάνια τους κερδίζει ένα σημείο στην Ολυμπιακή κολυμβητική ομάδα Canine! "

" Οι άπειροι κολυμβητές συχνά επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στη χρήση των μπροστινών ποδιών ξεχνώντας την εκκίνηση του πίσω μέρους! Η κολύμβηση μπροστά μόνο είναι αναποτελεσματική και χρησιμοποιεί μια τεράστια ποσότητα ενέργειας. Αποτέλεσμα είναι ο σκύλος να είναι σχεδόν κατακόρυφος στο νερό, με πολλές εκτοξεύσεις. "

Ο ιδρυτής της Caninestein Dog Training εξηγεί πώς να διδάξει το σκυλί σας να κολυμπήσει αποτελεσματικά στην πισίνα:" Να πάρει στην πισίνα με το σκυλί και υποστηρίζοντας το πίσω άκρο του καθώς κολυμπά σε μικρή απόσταση είναι συχνά ένας πολύ καλός τρόπος για να τον προτρέψει να αρχίσει να κάνει περισσότερα με τα πίσω πόδια του. Καθώς ο σκύλος παίρνει το κρέμασμα χρησιμοποιώντας τα εμπρός και πίσω άκρα του σε ενιαία, το σώμα εξισορροπεί και το πιτσίλισμα εξαφανίζεται. Οι πιο αποτελεσματικοί κολυμβητές μπορούν να μπουν στην πισίνα και να κολυμπήσουν σε έναν γύρο χωρίς να πάρουν ποτέ την κορυφή της πλάτης τους υγρή! "

Δεν είναι κάθε σκύλος καλός κολυμβητής … και μερικές φυλές, όπως τα αγγλικά μπουλντόγκ, συνήθως δεν μπορούν να κολυμπήσουν μεγάλες κεφαλές σε σύγκριση με το μέγεθος του σώματός τους. Και ακόμη και οι καλύτεροι σκύλοι κολυμβητές, όπως και οι καλύτεροι κολυμβητές, πρέπει ακόμα να φορούν συσκευές επίπλευσης όταν βγαίνουν στο νερό γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χτυπήσουν το κεφάλι σας ή να γίνουν υπερβολικά εξαντλημένοι για να κολυμπήσουν

Και ο Colman θυμάται ιδιοκτήτες σκύλων ότι δεν είναι όλοι οι σκύλοι εξίσου καλά κολυμβητές. "Λάβετε υπόψη ότι οι έντονα μυώδεις φυλές είναι λιγότερο έντονες σε σύγκριση με τους μέσους φίλους της οικοδόμησης. Οι φυλές Bully ιδιαίτερα έρχονται στο μυαλό. Για αυτές τις φυλές, θεωρήστε τους απευαισθητοποιώντας τους σε ένα σωσίβιο σωσίβιο για να δώσετε ένα επιπλέον στρώμα ασφάλειας πισίνας για σκύλους κατά τη διάρκεια των περιπέτειών τους δίπλα στην πισίνα. Επίσης, δεν θα αρέσει σε όλες τις φυλές το νερό. Τα παγιδευτά είναι γνωστά για την περιφρόνησή τους για κάτι υγρό. Μην πιέζετε ποτέ το σκυλί σας στο νερό όταν εμφανίζει μια ακραία αντίδραση. Το σκυλί σας πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί. "

Εξετάστε ένα σακάκι ζωής σκυλιών

Ένα σκυλί σωσίβιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τα σκυλιά και ιδιαίτερα χρήσιμο για σκύλους που δεν είναι ακόμα σίγουροι κολυμβητές, σκυλιά με αρθρίτιδα, και τα σκυλιά που κουράζουν εύκολα

Η άσκηση του σκύλου σας στην πισίνα

Θέλετε να βοηθήσετε το σκυλί σας να πάρει το σχήμα και να παραμείνει δροσερό ταυτόχρονα; Το κολύμπι μπορεί να είναι η απάντηση – αλλά, όπως και όλα τα προγράμματα άσκησης, αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε αργά, ειδικά αν έχετε ένα σκυλί με υπέρβαρο βάρος. "Το κολύμπι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα σκυλιά να καίγονται από την υπερβολική ενέργεια, να παραμένουν σε φόρμα και ακόμη και να ρίχνουν λίγα ανεπιθύμητα κιλά! Όταν κολυμπάτε ένα σκύλο υπέρβαρο, φροντίστε πρώτα να το ελέγξετε με τον κτηνίατρο και προσέξτε να μην το παρακάνετε. Το πιο υπερβολικό βάρος του σκύλου, τόσο πιο γρήγορα θα κουράσει "

" Ξεκινήστε σιγά-σιγά και σταδιακά αυξήστε το χρόνο που ο σκύλος σας κολυμπάει. Ομοίως, όταν ασχολείσαι με σκύλους που οδηγούν παραδοσιακά καθιστική ζωή, αποφύγετε το σύνδρομο Warrior Weekend πάρα πολύ καλό. Τα σκυλιά, όπως και οι άνθρωποι, έχουν πονάκια και δυσκαμψία στους μύες και υπολογίζουν σε εμάς να επιδιώκουμε το καλύτερο συμφέρον τους. "

Ποτέ μην αφήνετε το σκυλί σας στην πισίνα χωρίς επιτήρηση

Δεν έχει σημασία πόσο καλά το σκυλί σας κολυμπά, τον χωρίς επιτήρηση στην πισίνα. Ένα σκυλί μπορεί να αγωνιστεί ξαφνικά με εξάντληση και μπορεί να εισπνεύσει ενώ αγωνίζεται. Αυτό το εισπνεόμενο νερό μπορεί να προκαλέσει πνευμονικό οίδημα (ρευστό στους πνεύμονες που μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστική δυσχέρεια ή καρδιακή ανακοπή). Ξηρό πνιγμό μπορεί να συμβεί ώρες ή ακόμη και ημέρες μετά από ένα σχεδόν πνιγμό και μπορεί να είναι θανατηφόρο

Πώς να πει εάν το σκυλί σας είναι κουρασμένος στην πισίνα

δεν θέλετε το σκυλί σας να παρακάνετε τον χρόνο κολύμβησης, επίσης, δεν θέλετε να παρακάνετε τον συνολικό χρόνο μπιλιάρδου για το σκυλί σας. Τα σκυλιά και οι πισίνες μπορούν να είναι ένας θαυμάσιος καλοκαιρινός συνδυασμός, ιδανικός για άσκηση, ψύξη και διασκέδαση. Αλλά η ασφάλεια της πισίνας για τα σκυλιά έρχεται πρώτη. Τα σκυλιά, όπως τα μικρά παιδιά, δεν αναγνωρίζουν πότε κουραστούν στην πισίνα. Ο Colman σημειώνει, "Οι αφιερωμένοι κολυμβητές συχνά ξεχνούν ότι είναι σκυλιά, όχι πάπιες! Κοιτάξτε προσεκτικά το σκυλί σας και φροντίστε να τον βγείτε έξω από την πισίνα για ένα διάλειμμα αμέσως μόλις δείτε τα σημάδια σωματικής κόπωσης ή υπερδιέγερσης ».

Πώς μπορείτε να πείτε εάν το σκυλί σας κουράζεται Πισίνα

"Παρακολουθήστε το πίσω μέρος. Το πιο χαμηλό πίσω σε έναν κολυμβητή, το πιο κουρασμένο είναι "

Πώς να κρατήσει το σκυλί σας ήρεμο γύρω από την πισίνα

Το κολύμπι είναι μια συναρπαστική στιγμή για τα σκυλιά-πραγματικά, πραγματικά συναρπαστικό για πλέον! Η παραμονή σας ήρεμη γύρω από την πισίνα είναι απαραίτητη για να απολαύσετε την πισίνα με ασφάλεια – και για όλους να χαλαρώσετε. "Είναι σημαντικό να διδάξετε το σκυλί σας να παραμείνει ήρεμο όταν άλλοι κολυμπούν και πρέπει να μείνει πίσω στην καμπάνα. Πολλά σκυλιά θέλουν να τρέξουν ενθουσιασμένα γύρω από το εξωτερικό της πισίνας, γαβγίζοντας τρελά παρακολουθώντας τους αγαπημένους τους ανθρώπους να βουτήξουν », λέει ο Colman. "Είναι δύσκολο για τα σκυλιά να μην είναι σωστά χαστούκια στη μέση όλης της διασκέδασης!"

"Αν δεν τον θέλετε να αγωνίζεται γύρω από την πισίνα σε λειτουργία φλοιού-φεστιβάλ, προσπαθήστε να μην τον αφήσετε να ασκηθεί ποτέ. Όταν θέλετε να έχετε ελεύθερο χρόνο για σκύλους, σκεφτείτε να περιορίσετε το σκυλί σας σε κλειστούς χώρους όπου δεν μπορεί να δει την δραστηριότητα της πισίνας και βεβαιωθείτε ότι θα του δώσετε κάτι υπέροχο σαν αγαπημένο μασώμενο κόκαλο ή άλλο βραβείο παρηγοριάς

. , να οργανώσουν εκπαιδευτικές συναντήσεις όπου ένα άτομο δουλεύει το σκυλί (λυγισμένο, με υπέροχες απολαύσεις στο χέρι) ενώ άλλο απολαμβάνει απλά την πισίνα. "

Ενώ το σκυλί σας μπορεί να περιβάλλεται από νερό στην πισίνα, βεβαιωθείτε ότι πίνει το σωστό νερό. "Το νερό της πισίνας ανήκει στις πισίνες, όχι στα σκυλιά! Αποφύγετε να αφήσετε το σκυλί σας να πίνει υπερβολικά από την πισίνα στην πίσω αυλή », λέει ο Colman. "Το ίδιο ισχύει για τα ποτάμια, τις λίμνες, τις λίμνες και τον ωκεανό. Να θυμάστε ότι το σκυλί σας κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσει κατά λάθος μεγαλύτερες από τις κανονικές ποσότητες νερού ενώ κολυμπάει. Να είστε βέβαιος να του δώσει πολλές ευκαιρίες για να ανακουφιστεί όταν η διασκέδαση έχει τελειώσει (και περιμένετε να "πάει" περισσότερο από το κανονικό) για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα στο σπίτι

Βρείτε μια φιλική προς τα σκυλιά πισίνα κοντά σας για Doggie Splash Day

Γνωρίζατε ότι, καθώς η καλοκαιρινή εποχή της πισίνας πλησιάζει, πολλές δημόσιες πισίνες ολοκληρώνουν το καλοκαίρι με Doggie Splash Day; Αυτά τα γεγονότα, γενικά προγραμματισμένα για τα τέλη Αυγούστου, ανοίγουν την πισίνα για να απολαμβάνουν τα σκυλιά!

Για να βρείτε μια ημέρα Splash Doggie στην περιοχή σας, καλέστε τα τοπικά πάρκα και το τμήμα αναψυχής ή αναζητήστε το όνομα της πόλης σας και το "σκυλάκι splash day "Ή" ημέρα πισίνας σκύλων ".
Μόλις εντοπίσετε μια ημέρα Splash Doggie στην περιοχή σας, ελέγξτε τους περιορισμούς. Σε γενικές γραμμές:

  • το σκυλί σας θα πρέπει να είναι τρέχουσα με εμβολιασμούς
  • το σκυλί σας θα πρέπει να λάβει άδεια
  • θα πρέπει να κρατήσετε το σκυλί σας σε ένα λουρί όταν δεν είναι στην πισίνα
  • (19659039) Θα χρειαστεί να καθαρίσετε μετά το σκυλί σας

Ορισμένες ημέρες αγριολούλουδα έχουν αγώνες μαγιό και αγώνες για τα σκυλιά
Αν παρευρεθείτε σε μια ημέρα σκύλων , καλα να περνατε! Θα κολυμπήσετε με το σκυλί σας μπορεί να είναι πάνω – αλλά έχετε ακόμα λίγα βήματα που πρέπει να ληφθούν για να εξασφαλίσετε ασφάλεια του σκύλου και καλή υγεία. "Οι λάτρεις της πισίνας Canine μπορούν να φορούν γρήγορα τα νύχια τους μέχρι το σημείο της αιμορραγίας καθώς αγωνίζονται με ενθουσιασμό για το εξωτερικό της πισίνας", λέει ο Colman. "Κρατήστε προσεκτικά τα μαξιλάρια των ποδιών τους Η επαναλαμβανόμενη εκτόξευση από τα βήματα της πισίνας μπορεί να σπάσει τα μαξιλάρια των ποδιών . ειδικά για τα σκυλιά που περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο γρασίδι. "

Η PetSmart ειδικός καλλωπισμός Linda Erickson συμβουλεύει:" Να ξεπλύνετε το κατοικίδιο σας μετά το κολύμπι για να αφαιρέσετε χημικά ή ερεθιστικά από το παλτό τους, καθώς αυτά μπορούν να στεγνώσουν το δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας. "

Και μην ξεχνάτε τα αυτιά! "Επίσης, προσπαθήστε να κρατήσετε τα αυτιά του σκύλου σας καθαρά και στεγνά μετά το μπάνιο. Βάλτε τα αυτιά τους με μια βαμβακερή σφαίρα και χρησιμοποιήστε ένα συνιστώμενο καθαριστικό για τα αυτιά για να απομακρύνετε τυχόν κηρώδη συσσώρευση ή νερό που έχει απομείνει. "

Ακόμη και όταν εκπλυθούν, η δουλειά σας δεν έχει τελειώσει. Colman προσθέτει, " Αποφύγετε να αφήσετε το σκυλί σας να καθίσει σε υγρό γιακά, καθώς μπορεί να αναπτυχθούν καυτά σημεία Να είστε προσεκτικοί σε άλλες περιοχές που μπορεί να παραμένουν υγρές για περισσότερο από το κανονικό: αυτιά, βουβωνική χώρα και μασχάλες, καθώς μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα ερεθισμούς ή μολύνσεις που προκαλούνται από την υγρασία. "

Ωστόσο, η απαιτούμενη επιπλέον προσπάθεια μετά από μια βουτιά στην πισίνα το. Θα κρατήσετε το σκυλί σας ασφαλή και υγιεινό – και ο χρόνος που θα κολυμπήσετε με το σκυλί σας θα κάνει τις μνήμες να διαρκέσουν μια ζωή.

Τμήματα αυτού του άρθρου δημοσιεύθηκαν αρχικά το 2009.Source link