Πολύτιμο μέλος της οικογένειας με κάλυψη καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής


Τον Απρίλιο του 2014, η κόρη μου πήρε τη νέα της St. Ο Archie, στο Rose City Vet για την αρχική εξέταση "κουτάβι" όταν ήταν 3 μηνών. Ζυγίζοντας μόλις 42 κιλά, του δόθηκε καθαρός λογαριασμός υγείας.

Κατά την επίσκεψη, της δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το Trupanion που μου έδωσε. Ήταν μια προσφορά ημερήσιων εξετάσεων ασφαλιστικής κάλυψης χωρίς περιόδους αναμονής αν το ζώο ήταν εγγεγραμμένο εντός 24 ωρών. Συνήθως, δεν παρακολουθώ τέτοιες προσφορές αλλά αυτή τη φορά το έκανα.

Και, αγόρι, είμαστε ευτυχείς που κάναμε .

Εντός 3 ημερών, ο Archie άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις οι οποίες απαιτούσαν αρκετές νοσηλείες, εκτεταμένες εξετάσεις και συνεχή φαρμακευτική αγωγή. Το Trupanion κατέβαλε περίπου $ 7.400 για το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας του Archie.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ο Archie διαγνώστηκε με εκτόνωση
επιγονατίδα (και στις δύο πλευρές), οι οποίες είναι πολύ ασυνήθιστες σε μεγάλα σκυλιά φυλών. Απαιτούσε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πολλές παρακολουθήσεις
επισκέψεις. Επιπλέον, τη δεξιά του πλευρά
απαιτούσαν εργασίες επισκευής το καλοκαίρι του 2018.
Μέχρι σήμερα, η Trupanion έχει πληρώσει περίπου 14.350 δολάρια για αυτά τα θέματα.

Ο Archie έχει επίσης συνεχιζόμενες αλλεργίες που απαιτούν φαρμακευτική αγωγή που θα κοστίζει κοντά στα 145 δολάρια το μήνα, αν δεν είχαμε Trupanion. Μετά τη συνάντησή μας, καλύπτουν το 90% αυτού του κόστους.

Ο τελευταίος μου σύζυγος ήταν ο υποστηρικτής του Αγίου Βερνάρδου της οικογένειάς μας και ενστάλαξε αυτή την αγάπη στην κόρη μας. Ο Archie παρείχε πολλές ώρες συντροφιάς στον Παπά πριν από το πέρασμα του τον Οκτώβριο του 2016. Ο Archie εξακολουθεί να είναι άνεση και φίλος για την υπόλοιπη οικογένειά του, ειδικά για τον εγγονό μου. Αν δεν ήταν για το Trupanion, δεν θα είχαμε σήμερα τον Archie.

Σας ευχαριστούμε, Trupanion για να μας βοηθήσουν να φροντίσουμε για ένα τόσο σημαντικό μέλος της οικογένειας

Monica, Laura and Sila

Archie

Portland, Oregon

: Απρίλιος 2014

Προϋποθέσεις: Αλλεργίες, ασθένειες, επιληπτικές κρίσεις

Η πολιτική του Trupanion καταβλήθηκε: 25.745,57 δολάρια

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link