Πέντε τρόποι εμπνεύσεως για να απομνημονεύσει ένα κατοικίδιο ζώο


Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν πώς αισθάνεστε μετά την απώλεια του κατοικίδιου ζώου σας. Ενώ το κατοικίδιο ζώο σας είναι ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας, η διαδικασία θλίψης είναι περίπλοκη και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε πώς να τιμάτε το κατοικίδιο ζώο σας. Προφανώς, το να λέει αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο. Ομοίως, μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσετε το κατοικίδιο ζώο σας είναι να βρείτε έναν μοναδικό τρόπο για να θυμηθείτε. Για παράδειγμα, η χρήση της δημιουργικότητας ως ειδικού τρόπου για να μνημονεύσει ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να είναι ένας τρόπος για εσάς και ολόκληρη την οικογένεια να βρεί το κλείσιμο. Εξετάστε αυτούς τους πέντε εμπνευσμένους τρόπους για να θυμηθείτε το κατοικίδιο ζώο σας.

Πέντε μοναδικοί τρόποι να μνημονεύσουν ένα κατοικίδιο

 Εξετάστε αυτούς τους πέντε μοναδικούς τρόπους για να μνημονεύσετε ένα κατοικίδιο ζώο.

1. Επιτροπή μια ζωγραφική

Στην εποχή των ψηφιακών όρων, σκεφτείτε να τραβήξετε μια από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να έχετε την εικόνα του κατοικίδιου σας ως την έμπνευση πίσω από ένα έργο τέχνης. Ευτυχώς, αυτός είναι μόνο ένας από τους μοναδικούς τρόπους για να μνημονεύσει ένα κατοικίδιο ζώο. Για παράδειγμα, ολόκληρη η οικογένεια θα μπορούσε να ζωγραφίσει τις αγαπημένες μνήμες του γούνιου φίλου σας για εμφάνιση για τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, τα έργα τέχνης όπως οι πίνακες ζωγραφικής είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να θυμηθείτε τον καλύτερο φίλο σας. Και σίγουρα, δίνουν την ευκαιρία σε ολόκληρη την οικογένεια να δημιουργήσει τις δικές της αποδόσεις του αγαπημένου σας κατοικίδιου ζώου.

2. Δημιουργήστε ένα ροκ κήπο μνήμης

Εάν ο γούνινος φίλος σας απολάμβανε να ξοδεύει χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, σκεφτείτε τη δημιουργία μνήμης που μπορεί να ζήσει για πάντα. Για παράδειγμα, ένας κήπος μνήμης ροκ είναι ένας όμορφος τρόπος για να μνημονεύσει ένα κατοικίδιο ζώο με διαφορετικούς χρωματικούς βράχους που εμφανίζουν λέξεις, μηνύματα ή εικόνες. Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε την οικογένεια να χρωματίσει με το χέρι τους βράχους και να εργαστεί στο έργο μαζί. Επίσης, αυτό το καλλιτεχνικό οικογενειακό έργο σας επιτρέπει να εκφράσετε τη θλίψη σας μέσω της δημιουργικότητας και να εργαστείτε μαζί ως οικογένεια.

3. Σχεδιασμός εξατομικευμένου κοσμήματος

Όταν χάνετε το κατοικίδιο ζώο σας, απλά θέλετε να βρείτε έναν τρόπο να είστε κοντά σε αυτόν ξανά. Για παράδειγμα, ένα αντικείμενο αναμνηστικών όπως το κόσμημα είναι ένας τρόπος για να μείνετε κοντά και να φοράτε μια μνήμη του καλύτερου φίλου σας. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες προσαρμόσιμες επιλογές κοσμημάτων που περιλαμβάνουν προσωπικά εφέ όπως όνομα και φωτογραφία. Ενώ δεν μπορούν πλέον να βρίσκονται εδώ σε ζωική μορφή, είναι πάντα μαζί σας στο πνεύμα.

4. Δημιουργήστε έναν τοίχο γκαλερί για να τιμήσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο

Τίποτα δεν λέει οικογένεια όπως τη δημιουργία ενός χώρου στο σπίτι σας για να τιμήσει τον γούνινο φίλο σας. Φυσικά, τα κατοικίδια ζώα είναι οικογένεια ώστε να συμπεριλάβετε όλες τις αγαπημένες σας μνήμες από τον καλύτερο φίλο σας στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιπλέον, προσθέτοντας έναν τοίχο από τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες θα σας επιτρέψει να αγαπάτε και να θυμάστε τις καλές εποχές που είχατε μαζί.

5. Κάντε μια δωρεά προς τιμήν ή το κατοικίδιό σας

Τα κατοικίδια είναι η καρδιά και η ψυχή της οικογένειας. Φυσικά, οι επιπτώσεις που έχουν στη ζωή μας είναι ανυπολόγιστες. Εξαιτίας αυτού, σκεφτείτε να κάνετε μια φιλανθρωπική δωρεά στον αγαπημένο σας οργανισμό για την καλή διαβίωση των ζώων στο όνομα του κατοικίδιου ζώου σας. Επιπλέον, αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψετε και να βοηθήσετε ένα άλλο κατοικίδιο ζώο σε ανάγκη . Σίγουρα, αυτός είναι ένας συγκινητικός τρόπος για να θυμηθείτε το κατοικίδιο ζώο σας, ώστε η κληρονομιά του να εμπνεύσει τους άλλους για τα επόμενα χρόνια. ” class=”wp-image-42407″ srcset=”https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3-1024×683.jpg 1024w, https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3-300×200.jpg 300w, https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3-768×512.jpg 768w, https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3.jpg 1200w” sizes=”(max-width: 1024px) 100vw, 1024px”/>

Εξερευνήστε έναν έμπνευση ή μοναδικό τρόπο για να θυμηθείτε το κατοικίδιό σας, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γιορτάσει τη ζωή του. ” class=”wp-image-42407″ srcset=”https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3-1024×683.jpg 1024w, https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3-300×200.jpg 300w, https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3-768×512.jpg 768w, https://trupanion.com/blog/wp-content/uploads/2019/06/FiveInspiringWaystoMemorializeaPet3.jpg 1200w” sizes=”(max-width: 1024px) 100vw, 1024px”/>

Όμορφοι τρόποι να θυμηθείτε ένα κατοικίδιο ζώο: αγαπάτε πάντα τις μνήμες

Η απώλεια του φίλου σας για πάντα μπορεί να οδηγήσει σε μια απίστευτη δύσκολη ώρα. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει τίποτα σαν την απώλεια ενός κατοικίδιου ζώου και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ανακάμψει από αυτή την απώλεια. Με αυτό που είπατε, σκεφτείτε να βρείτε έναν εμπνευσμένο ή μοναδικό τρόπο για να θυμηθείτε το κατοικίδιο ζώο σας, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γιορτάσουν τη ζωή τους.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link