Πέντε τρόποι εμπλουτισμού του σπιτιού σας για το σκυλί σας


Αν είστε σαν πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, το σκυλί σας ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι. Μείνουν στο σπίτι ενώ εργάζεστε. Παραμένουν στο σπίτι ενώ εκτελείτε δουλειές. Επειδή τα σκυλιά σας ξοδεύουν πολύ χρόνο στο σπίτι, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων αναζητούν τρόπους εμπλουτισμού των σπιτιών τους για την απόλαυση, την ικανοποίηση και την άνεση του σκυλιού τους.

Έχετε κοιτάξει ποτέ στο σπίτι σας και αναρωτήθηκε, "Είναι το σκυλί μου ευτυχισμένο και άνετο εδώ, ενώ είμαι μακριά;" Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πέντε τρόπους για να εμπλουτίσουν το σπίτι σας για το σκυλί σας.
είναι οι πέντε από τους αγαπημένους μας τρόπους να εμπλουτίσουμε το σπίτι σας για το σκυλί σας:

Μια άνετη θερμοκρασία

Το χειμώνα, κρατήστε το σπίτι σας ζεστό ώστε το σκυλί σας να κοιμάται άνετα. Το καλοκαίρι, κρατήστε το σπίτι αρκετά δροσερό ώστε να μην πάρει υπερθερμανθεί. Εκτελέστε το κλιματιστικό ή ενεργοποιήστε έναν ανεμιστήρα για να διατηρήσετε τον αέρα που κυκλοφορεί. αυτό θα δροσίσει το δωμάτιο και θα βοηθήσει επίσης να παρέχει θόρυβο φόντου για το σκυλί σας. Αν το σκυλί σας είναι σε ένα κλουβί ενώ βρίσκεστε μακριά, βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεται σε ένα σημείο που είναι πολύ ηλιόλουστο και επίσης βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής κυκλοφορία αέρα για να κρατήσει τους δροσερούς.

Ένας χώρος για να καλέσετε το δικό τους

Είτε το σκυλί σας κοιμάται στον καναπέ, σε ένα κλουβί ή σε ένα χαλί μπροστά από την πόρτα, θα πρέπει να έχουν ένα μέρος για να καλέσουν το δικό τους. Το κρεβάτι είναι ένας χώρος άνεσης. Είναι ένας χώρος που θα πάει όταν είναι άγχος, ανήσυχος ή εάν απλά θέλει να ξαπλώσει και να χαλαρώσει και να περιμένει την επιστροφή σας.

Κρατήστε την εταιρεία σκυλιών σας

Όταν το σκυλί σας είναι μόνο στο σπίτι, μην το αφήσετε σε ένα σιωπηλό περιβάλλον. Αν βρίσκονται σε ένα σπίτι όπου δεν υπάρχει θόρυβος, κάθε εξωτερικός ήχος θα φαίνεται ενισχυμένος – αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σκυλιά που υποφέρουν από το άγχος του χωρισμού. Ενεργοποιήστε το DOGTV και το μοναδικό, επιστημονικά αναπτυγμένο προγραμματισμό του. Ο προγραμματισμός στο DOGTV έχει σχεδιαστεί για να χαλαρώνει το σκυλί σας και να διατηρεί την εταιρία ενώ βρίσκεστε μακριά. Στην πραγματικότητα, ορισμένα αξιοθέατα και ήχοι μπορούν να εμπλουτίσουν το περιβάλλον του σκύλου σας στο σπίτι.

Εύκολη πρόσβαση σε γλυκό νερό

Δεν έχει σημασία αν είστε σπίτι ή μακριά, το σκυλί σας θα πρέπει πάντα να έχει εύκολη πρόσβαση σε ένα φρέσκο ​​μπολ με νερό. Είτε χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο μπολ είτε ένα τροφοδότη νερού βρύσης, θα πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμο για εκείνες τις φορές που το σκυλί σας χρειάζεται ποτό. Τα σκυλιά μας δεν καταναλώνουν πάντα αρκετό νερό και αυτός είναι ένας ακόμα πιο σημαντικός λόγος για να υπάρχει πάντα εύκολα και εύκολα.

Toys, Toys, Toys

Τι σκυλί δεν αγαπά να παίζει με τα παιχνίδια; Από τα γεμιστά παιχνίδια με τα πιτσιλίσματα για να μασάτε τα παιχνίδια για να κρατήσετε ακόμα και τους ισχυρότερους καστανιές που κατέχονται, τα παιχνίδια μπορεί να κρατήσουν το κουτάβι σας από το να μασάει τα αγαπημένα σας παπούτσια! Συγκεντρώστε τα παιχνίδια του σκύλου σας σε μια περιοχή και τα βάζετε σε ένα δοχείο που μπορεί να φτάσει και να βγάλει το αγαπημένο του παιχνίδι. Ίσως θελήσετε ακόμη και να εξετάσετε την εναλλαγή παιχνιδιών περιστασιακά? ακριβώς όπως τα παιδιά βαρεθούν από ορισμένα παιχνίδια, τόσο πολύ θα το σκυλί σας. Εάν θέλετε πραγματικά να εμπλουτίσουν τη ζωή του σκυλιού σας, δώστε τους ένα χαλάκι χαλάρωσης ή ένα παγωτό παιχνίδι τροφίμων για να τους κρατήσουν κατεχόμενα και να παρέχουν κάποια σνακ, ενώ είστε μακριά.

Εμπλουτίστε το σπίτι σας για το σκυλί σας: απαραίτητη για κατοικίδια ζώα

Τα σκυλιά μας είναι οικογένεια και θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι ευτυχισμένοι στο σπίτι. Ο εμπλουτισμός του περιβάλλοντος με μικρές αλλαγές μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά! [19659903] Τι έκανες για να εμπλουτίσεις το σπίτι σου προς όφελος του σκύλου σου;

 Εμπλουτίστε το σπίτι σας για σκύλο - Ετοιμαστείτε, αγαπάτε και άνετα το σκυλί σας με το DOGTV.

Διασκεδάστε, αγαπήστε και ανεφοδιάστε το σκυλί σας με το DOGTV – επιστημονικά σχεδιασμένη τηλεόραση για το σκυλί σας! Μειώστε το άγχος, εμπλουτίστε τη ζωή του σκύλου σας με τα αξιοθέατα και τους ήχους που αγαπούν τα σκυλιά.Source link