Πέντε λόγοι για να προωθήσει μια γάτα


Εάν θέλετε να δώσετε μια γάτα σε ένα αγαπημένο σπίτι αλλά δεν μπορείτε να τα καταστήσετε μόνιμο μέλος της οικογένειας σκεφτείτε την επιλογή να καλλιεργήσετε μια γάτα. Τόσες πολλές γάτες καταφυγίων ψάχνουν για το επόμενο σπίτι τους για πάντα, και βοηθώντας βοηθώντας τη συγκεκριμένη ανάγκη. Φυσικά, τα κατοικίδια ζώα είναι οικογένεια και κάθε γάτα αξίζει να έχει την ευκαιρία να έχει ένα σπίτι αγάπης. Ελέγξτε αυτούς τους πέντε λόγους για να προωθήσετε μια γάτα και να δώσετε στον φίλο της γάτας την ευκαιρία για ένα ευτυχισμένο σπίτι για τα επόμενα χρόνια.

Προωθήστε μια γάτα: πέντε λόγοι για να ανοίξετε το σπίτι σας σε έναν φίλο της γάτας

 Όταν καλλιεργείτε μια γάτα σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε έναν νέο καλύτερο φίλο.

1. Βοηθήστε μια γάτα να βρει την πατρίδα της για πάντα

Συχνά, όταν οι καταφύγια ζώων είναι σε θέση, οι αναδοχές γονείς καλούνται να βοηθήσουν με τις ευθύνες της φροντίδας για επιπλέον γάτες. Ευτυχώς, αυτά τα επιλεγμένα αιλουροειδή φτάνουν στην άνεση του σπιτιού σας και γίνονται ένα προσωρινό μέλος της οικογένειας. Επίσης, η γηγενή γάτα που μπορεί να φέρει στο σπίτι μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το φύλο, τη φυλή ή την ηλικία. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προωθήσετε και να φροντίσετε για ένα νέο γατάκι μία εβδομάδα και μια ανώτερη γάτα λίγες εβδομάδες αργότερα. Σίγουρα σας δίνει την ευκαιρία να βοηθήσετε πραγματικά ένα τεράστιο αριθμό φίλων!

2. Παροχή υποστήριξης σε άλλες γάτες που έχουν ανάγκη

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη να προωθήσετε μια γάτα – βοηθάτε επίσης, με τη σειρά της, να βοηθήσετε επιπλέον γάτες που χρειάζονται το χώρο στο καταφύγιο. Στην ουσία, περισσότερες γάτες είναι σε θέση να πάρουν ποιοτική φροντίδα όταν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προωθήσετε. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε αναδόχων, επικοινωνήστε με τους τοπικούς οργανισμούς προστασίας των ζώων σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε.

3. Κάνε ένα νέο καλύτερο φίλο

Όταν καλλιεργείς μια γάτα σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις έναν νέο καλύτερο φίλο. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να μάθετε, να μεγαλώνετε και να δοκιμάζετε νέες ευκαιρίες. Φυσικά, ο φίλος σας θα είναι δίπλα σας! Σίγουρα, η ευκαιρία να καλλιεργηθεί μια γάτα είναι απίστευτα ευεργετική τόσο για τα κατοικίδια ζώα όσο και για τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη φιλία ενός γούνινος φίλου .

4. Αλλάξτε μια ζωή

Όταν φέρετε μια γηγενή γάτα στο σπίτι σας, έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε μια ζωή. Επιπλέον, παρέχετε σε αυτό το κατοικίδιο ζώο ένα ασφαλές, ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι. "Νομίζω ότι όλες οι γάτες που καλλιεργούσα και είμαι τόσο χαρούμενος που θα μπορούσα να κάνω μια διαφορά σε όλη τη ζωή τους", λέει στο μέλος της ομάδας το μέλος της ομάδας Trupanion και ο γονιός γάτας Katy Thweatt.

5. Δώστε πίσω στις οργανώσεις για την καλή διαβίωση των ζώων και βοηθήστε την τοπική κοινότητα

Αποφασίζοντας να ενθαρρύνετε και να υποδεχθείτε μια γάτα στο σπίτι σας, αποδίδετε επίσης και βοηθώντας τον οργανισμό καλής διαβίωσης των ζώων στην κοινότητά σας. Ουσιαστικά, γίνεστε πολύτιμος πόρος για όλα τα κατοικίδια ζώα που χρειάζονται αγάπη σπίτια. Κάθε καταφύγιο ζώων είναι διαφορετικό, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι μια απλή διαδικασία εφαρμογής για να ξεκινήσετε.

 Όταν φέρετε μια γηγενή γάτα στο σπίτι σας, έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε μια ζωή.

Προωθήστε μια γάτα: προσφέρετε ένα αγαπημένο και ευτυχισμένο σπίτι

Όταν ανοίγετε το σπίτι σας σε μια γηγενή γάτα, καλείτε έναν γούνινο φίλο που ψάχνει για την επόμενη για πάντα οικογένεια. Με την παροχή αγάπης, άνεσης και φροντίδας αλλάζετε τη ζωή μιας γάτας για το μέλλον τους. Και δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να βρεις ότι ο φίλος σας είναι εκεί για να μείνει.

Πώς έχεις προωθήσει μια γάτα άλλαξε τη ζωή σου;

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link