Λύσεις για άγχος πυροτεχνημάτων για σκύλους


Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του τόνους ευκαιριών για εσάς και το σκυλί σας να περνούν το χρόνο τους μαζί: μακρύτεροι περίπατοι, πικ-νικ, ακόμα και παίζοντας φέουδο στο κατώφλι. Είναι επίσης μια πιο πολυάσχολη στιγμή με τις διακοπές και τους γάμους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δίνετε στον γούνινο φίλο σας αρκετή προσοχή και η αγάπη είναι το κλειδί.

Ένα από τα μεγαλύτερα μέρη του καλοκαιριού γιορτάζει στις 4 Ιουλίου, το οποίο έρχεται με τα ελαφρά πυροτεχνήματα, αλλά δυστυχώς, έρχεται και με πολλά φοβισμένα κατοικίδια ζώα. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας αισθάνεται εξίσου πολύ αγάπη σε αυτή τη δυνητικά τρομακτική ημέρα όπως το υπόλοιπο του έτους.

Μια μελέτη του 2015 που δημοσιεύτηκε στην Applied Animal Behavior Science διαπίστωσε ότι τα σκυλιά ήταν πιο φοβισμένα από τα πυροτεχνήματα από τις καταιγίδες ακόμα και πυροβολισμοί. Ως εκ τούτου, τα καταφύγια των ζώων αναφέρουν ότι η μέρα μετά τις 4 Ιουλίου είναι η πιο πολυσύχναστη μέρα του έτους με δραπέτες

Εδώ είναι ένας κατάλογος τρόπων για να διασφαλιστεί ότι το σκυλί σας δεν θα χαθεί και θα γίνει ένας από αυτούς τους άστεγους pooches. Τα πυροτεχνήματα μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτικά για τον σκύλο σας εάν μένουν μόνοι τους στο σπίτι, όπως είναι οι περισσότεροι. Επιπλέον, εάν το σκυλί σας είναι συνήθως πάνω από το μέσο όρο στο άγχος, πρέπει να λάβετε περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι το σκυλί σας δεν είναι άθλια.

Ο φόβος των δυνατών θορύβων προέρχεται από το άγχος του σκύλου σας και δεν γνωρίζει ποια είναι η πηγή. Κατανοώντας την αιτία της συμπεριφοράς του σκύλου σας είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάστασή του.

Τι είναι το Άγχος του Κυνουπιού

Ενώ το σκυλί σας φαίνεται να μην κοιτάζει τα άγχη του ανθρώπινου κόσμου, πολλά από αυτά που μας προκαλούν να ανησυχούμε μπορούν να επηρεάσουν τους επίσης. Οι ειδικοί λένε ότι οι κύριες πηγές είναι ο διαχωρισμός, η γήρανση και ο φόβος, με το φόβο να είναι το πιο κοινό.

Παρόμοιο με τον άνθρωπο, ο φόβος του άγνωστου μπορεί να προκαλέσει άγχος στα κατοικίδια ζώα. Αν υπάρχουν άγνωστοι άνθρωποι ή ζώα γύρω, αυτό μπορεί να προκαλέσει άσχημο άγχος στο κατοικίδιο ζώο σας. Οι δυνατοί θόρυβοι είναι επίσης η κύρια αιτία ανησυχίας για τα κατοικίδια ζώα.

Πολλά κατοικίδια δεν δουλεύουν καλά σε άγνωστα περιβάλλοντα. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τα κατοικίδια ζώα τείνουν να αγχώνονται όταν ταξιδεύουν. Μερικά σκυλιά επίσης δεν κάνουν καλά όταν πρόκειται να πετάξουν ή να οδηγήσουν σε αυτοκίνητα. Κρατώντας τον κατακτητή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους αποσπάσετε και να διοχετεύσετε το άγχος τους. Για παράδειγμα, αυτά τα γουρουνάκια τσίμπημα μασούν μεγάλο μέρος της περιοχής για να γεμίσει το χρόνο και ακόμη και να τους δώσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Αυτές οι ασκήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποφλοίωση, βόλτα, άλματα και γενική σποραδική συμπεριφορά

. καθορίζοντας τι κάνει το φλοιό του σκύλου σας. Πρέπει να θυμάστε ότι ο πρωταρχικός τρόπος επικοινωνίας του σκύλου σας με το γάμο σας είναι η αποφλοίωση. Τα σκυλιά μπορούν να φλοιώσουν για διάφορους λόγους και να είναι σε θέση να τα αναγνωρίσουν είναι ένα βασικό κομμάτι του να είναι ένας ιδιοκτήτης προσεκτικού κατοικίδιου.

Ορισμένα σκυλιά θα φλοιώσουν όταν υποστούν άγχος ή υπερδιέγερση. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει άγχος, μπορεί να ξεκινήσει να γαβγίζει με εκπληκτικούς θορύβους. Ένας άλλος συνηθισμένος λόγος φλοιός σκυλιών είναι επειδή θέλουν να προστατεύσουν το «έδαφος» τους και το «πακέτο» τους, το οποίο είναι το σπίτι και η οικογένειά σας

Εάν υπάρχουν άλλα σκυλιά στη γειτονιά και ο σκύλος σας ακούει να γαβγίζει, απάντηση. Αντίθετα, μερικοί σκύλοι γαβγίζουν όταν γίνονται ενθουσιασμένοι.

Εκπαιδεύστε το σκυλί σας

Υπάρχουν αρκετοί πόροι για την προπόνηση του κουταβιού σας και η κατανάλωση τουλάχιστον 30 λεπτών την ημέρα μαζί του είναι κάτι που μπορούμε όλοι να κάνουμε χρόνο Για. Ανεξάρτητα από την ηλικία του σκύλου σας. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε την κατάρτιση. Εάν αυτό φαίνεται να είναι πολύ αποθαρρυντικό για μια εργασία, η πρόσληψη ενός εκπαιδευτή είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αυτό είναι σημαντικό, ώστε όταν αισθάνονται ανήσυχοι, μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο και να έχετε την αμέριστη προσοχή σας σε σας. (19659005) Αποτελεσματικές Μέθοδοι Κατάρτισης

Το ανθρώπινο ένστικτο είναι να φωνάζεις στα ζώα αν είναι δυνατά, αλλά ερμηνεύουν αυτόν τον θόρυβο διαφορετικά από ό, τι κάνουμε. δεν είναι σε θέση να διακρίνουν αν είστε τρελοί τους ή αναστατωμένοι με τον ήχο. Το σκυλί σας μπορεί ακόμη και να σκεφτεί ότι συμμετέχετε μαζί τους και "γαβγίζετε" σε ό, τι τους διεγείρει.

Η προσέγγιση αυτή προκαλεί σύγχυση σε αυτούς, καθώς θα μπορούσαν να την ερμηνεύσουν ως θετική επιβεβαίωση. (19459010)

Μια άλλη μέθοδος που μπορεί να περιλαμβάνει τη θετική ενίσχυση για την αποφλοίωση, αν και αυτή η μέθοδος απαιτεί λίγο περισσότερη στρατηγική. Ξεκινήστε βάζοντας ένα επίπεδο θορύβου που δεν αντιδρούν και στη συνέχεια επιβραβεύουν το σκυλί, είτε με μια απόλαυση ή προφορικό έπαινο. Καθώς αυξάνετε τα επίπεδα θορύβου, μπορείτε να τα ανταμείψετε όταν σιωπούν, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα τα ανταμείψετε όταν φλοιώσουν.

Ορισμένα σκυλιά μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα στους ήχους από εμάς επειδή προκαλούν πόνο. Αυτό τους επιτρέπει να ακούσουν ήχους που ίσως δεν μπορείτε να εντοπίσετε. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να γαυγίζει, αλλά καταλαβαίνοντας τι βοσκούν και γιατί είναι το πρώτο βήμα προς την επίλυση του προβλήματος.

Κάθε κουτάβι είναι διαφορετικό και διαφορετικά σκυλιά θα έχουν τη δική τους μοναδική απάντηση σε αγχωτικές καταστάσεις. Μόλις μπορέσετε να εντοπίσετε την αιτία του άγχους του κατοικίδιου ζώου σας, μπορείτε να βοηθήσετε στη μείωση ή την εξάλειψή του. Μιλώντας με τον κτηνίατρό σας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, και θα είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις για να βοηθήσουν να θέσει το κατοικίδιο ζώο σας άνετα. Επίσης, ακολουθώντας αυτές τις απλές μεθόδους ανακούφισης άγχους θα πρέπει να σας εξοπλίσει με όλα όσα χρειάζεστε για να ηρεμήσετε το άγχος του σκύλου σας σε χρόνο μηδέν!

Keeping Cool

Έχετε έρθει ποτέ στο σπίτι ενθουσιασμένος ή jazzed για κάτι; Το σκυλί σας βλέπει αυτό ως λόγο για να είναι ευτυχισμένος πάρα πολύ και μπορεί να γίνει εξίσου ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος όπως είστε! Το θέμα όμως μπορεί να προκύψει αν ο σκύλος δεν ηρεμήσει τόσο γρήγορα όσο εσύ

Από την άλλη πλευρά, αν γυρίσεις σπίτι στριφογυρισμένη και κάτω, ο σκύλος σου μπορεί να πάρει και αυτό και προσπαθεί να παρηγορήσει εσείς ή να γίνει λυπημένος ο ίδιος. Η κατώτατη γραμμή είναι αυτή: οι σκύλοι παρακολουθούν στενά τη συμπεριφορά των κυρίων τους.

Η ίδια αρχή ισχύει και για το άγχος. Εάν είστε ανήσυχοι – γίνονται ανήσυχοι, και αν φοβούνται και αντιδρούν με έναν πολύ συναισθηματικό τρόπο, γίνονται πιο ανήσυχοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας ώστε το κουτάβι σας να μπορεί να παραμείνει υπό τον έλεγχό του.

Crate Training

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την κατάρτιση κλουβιών που σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σκύλου μυαλό το χρησιμοποιεί ως ένα εργαλείο. Όταν ένα σκυλί αισθάνεται άγχος, παρέχοντας ένα ασφαλές μέρος για να εγκατασταθεί είναι το κλειδί. Τοποθέτηση του κιβωτίου σε μια γωνία με μια κουβέρτα πάνω του για να αποκλείσετε το φως θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της διέγερσης.

Η σύνδεση του κιβωτίου με την ασφάλεια και το ηρεμιστικό σκοτάδι το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα ανήσυχο σκυλί να πάει. Τοποθετώντας μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο κλουβί, κάνετε το χώρο να είναι οικείο και τα παιχνίδια βοηθούν να τα αποσπάσετε.

Σταματήστε να ανταμείβετε κακή συμπεριφορά

Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων πιθανώς το έχουν κάνει κάποια στιγμή. Το σκυλί σας γαβγίζει σε ένα σκίουρο που απλά δεν θα πάει μακριά, και θα τους δώσετε τη θεραπεία για να σταματήσουν. Ίσως ήταν να γαβγίζουν σε βροντές, και εσείς σκύψατε στο κατοικίδιο ζώο και τους παρηγορούσατε.

Ενώ μπορεί να είναι βολικό ή ανακουφιστικό για μας να έχουμε αυτές τις γρήγορες διορθώσεις, διδάσκει τα κατοικίδια ζώα μας ότι εγκρίνουμε τη συμπεριφορά τους και πηγαίνουμε για να το ανταμείψει. Ωστόσο, αποφεύγοντας τη θετική ενίσχυση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσετε τη συμπεριφορά

Φυσικές θεραπείες

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα στην άμβλυνση του άγχους του σκύλου σας, τότε η συμβουλή του κτηνιάτρου σας για άλλες θεραπείες μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Οι λύσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν τα φάρμακα Benadryl, CBD και συνταγογραφούμενα φάρμακα κατά του άγχους. Παρόλο που αυτά τα διορθωτικά μέτρα είναι σίγουρα τα πιο εύκολα, μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους, μερικοί από τους οποίους δεν καταλαβαίνουμε πλήρως. Το Benadryl, για παράδειγμα, έχει τη δυνατότητα υπερβολικής δόσης και έχει παρενέργειες.

Το έλαιο CBD, ωστόσο, δεν έχει γνωστό δυναμικό υπερδοσολογίας, αλλά τα αποτελέσματά του σε σκύλους δεν έχουν μελετηθεί πλήρως. Τέλος, τα φάρμακα κατά του άγχους έρχονται συχνά με ανεπιθύμητες παρενέργειες – για να μην αναφέρουμε ότι τα περισσότερα φάρμακα κατά του άγχους έχουν υψηλό δυναμικό εθισμού.

Αυξάνονται

Αν ανησυχούν γύρω από άλλα σκυλιά, η κοινωνικοποίηση είναι το φάρμακο. Φέρτε το σκυλί σας σε playdates σκυλάκι και σιγά-σιγά εργάζονται προς την κατεύθυνση της μετάβασης στο πάρκο σκυλιών. Η οδήγηση στα αυτοκίνητα είναι συντριπτική; Εύκολα τις παίρνετε σε σύντομες βόλτες με αυτοκίνητο και τις ανταμείβετε συχνά με απολαύσεις και προφορικές επαίνους, σιγά-σιγά να εργάζεστε σε μεγαλύτερες διαδρομές. Η ιδέα είναι αρκετά απλή: βρείτε αυτό που προκαλεί το άγχος του σκύλου σας και εξοικειωθείτε με αυτές τις καταστάσεις μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθεί.


Συμπέρασμα

Όλες αυτές οι μέθοδοι είναι αποτελεσματικοί τρόποι για να διατηρήσετε την σκυλιά σας ήρεμη κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων, αλλά είναι επίσης μια μεγάλη πηγή για να έχουν για τη θεραπεία γενικό άγχος σκυλιών. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας απολαμβάνει την παράσταση όσο και εσείς!Source link