Κερδίστε UroMAXX για σκύλους και γάτες


Αυτό το giveaway σας φέρνει το UroMAXX ™ για γάτες και σκύλους.

Πάνω στο blog του CatTipper σας παρουσιάσαμε το UroMAXX ™, ένα συμπλήρωμα ούρων από τα Animal Nutritional Products ® . Η υγεία του ουροποιητικού συστήματος είναι ένα τεράστιο ζήτημα για πολλές γάτες, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι πολλοί σκύλοι αγωνίζονται επίσης για την υγεία της ουροδόχου κύστης και του ουροποιητικού συστήματος.

Προηγουμένως διαθέσιμη μόνο στους κτηνιάτρους Το UroMAXX είναι τώρα που διατίθενται απευθείας στους καταναλωτές (είναι ένα μπεστ σέλερ του Αμαζονίου με 800+ θετικές κριτικές) και τα Animal Nutritional Products θα ήθελαν τρία μέλη της κοινότητας μας για να το δοκιμάσουν!

Σας φιλοξενούμε ένα δώρο στο blog του CatTipper και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην ανάρτηση του CatTipper. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, το UroMAXX είναι διαθέσιμο για αγορά στο www.anppet.com και Amazon.com δωρεάν διήμερη αποστολή για μέλη της Amazon Prime). Το Animal Nutritional Products είναι ηγέτης της βιομηχανίας στην ανάπτυξη διατροφικών συμπληρωμάτων σκύλου και αιλουροειδών. Ιδρύθηκε το 2001 προσφέροντας το πρώτο υγρό συμπλήρωμα συμπλήρωμα για τα κατοικίδια ζώα, τα Animal Nutritional Products έχουν μια διευρυμένη σειρά καινοτόμων συμπληρωμάτων. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικίδιων ζώων και περιλαμβάνουν υποστήριξη ουροποιητικού, νεφρού και ουροδόχου κύστης, καρδιαγγειακή υποστήριξη, στήριξη του στομάχου / ανοσοποιητικού συστήματος και άγχοςSource link