Κερδίστε μια Pin Awareness Print Pin! #Χαρίζω


Δώστε την υποστήριξή σας για κατοικίδια ζώα με μια καρφίτσα Lapel Awareness Paw Ribbon από το κατάστημα δώρων της PawZaar!

Αυτή η καρφίτσα με ασημένια κορδέλα, με χρυσή εκτύπωση πατού, κάνει μια σημαντική δήλωση είτε το προσθέτετε στο αγαπημένο σας σακάκι, τσάντα ή σακίδιο. Θα εισέλθετε στο παρακάτω γραφικό στοιχείο (και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού SUBSCRIBER για να εξοικονομήσετε 15% για την παραγγελία σας από οποιοδήποτε προϊόν PawZaar.)

Have You Met Ryder? ] Η κοινότητα μας PawZaar χρηματοδοτεί τώρα το ρείθρο Ryder στο League of Animal Defense. αυτό το δυο ετών κουτί βρέθηκε ως αδέσποτο και δοκιμάστηκε θετικά για heartworms. Τώρα έχει υποβληθεί σε θεραπεία και είναι έτοιμη για υιοθεσία. Παρακαλώ μοιραστείτε την λίστα του Ryder, και ας βοηθήσει να τον βρείτε για πάντα σπίτι! Κάθε αγορά που κάνετε βοηθάει να χρηματοδοτήσετε ένα νέο σκύλο ή γάτα καταφυγίου και βοηθάει να κάνετε τον κόσμο της διαφοράς για αυτά τα γλυκά καθώς περιμένουν τα παλιά σπίτια τους!

Εισάγετε για να κερδίσετε

Θα μπείτε για να κερδίσετε τον Πινακίδα Lapel Pin για την ευαισθητοποίηση του Paw Print στο παρακάτω γραφικό στοιχείο. όπως πάντα, μπορείτε να επιστρέψετε στο widget giveaway οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του giveaway για περισσότερες καταχωρήσεις. Καλή τύχη!

Αλληλεπιδράσεις Reader

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μάθετε πώς επεξεργάζονται τα δεδομένα σχολίων σαςSource link