Κερδίστε ένα Diffuser Αυτοκινήτου Αρωματοθεραπείας!


Μπορεί να μην αρχίσει επίσημα μέχρι αργότερα αυτό το μήνα, αλλά το καλοκαίρι είναι σίγουρα σε πλήρη εξέλιξη εδώ. Η εποχή των τυφώνων ξεκίνησε με την άφιξη ενός βροχερού τροπικού κύματος και, μόλις εξέρχεται από την περιοχή μας, οι θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσουν τους 100 βαθμούς.

Αυτές οι θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλές από τις ημερήσιες εκδρομές μας ταξιδεύουν για κολύμβηση για τη Tiki και το Barli, που δεν θα μπορούσαν να τους κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Σε αυτό το ζεστό καιρό, και τα δύο σκυλιά στεγνώνουν γρήγορα όταν επιστρέφουν στο αυτοκίνητο – αλλά δεν είναι τελείως ξηρά. Την επόμενη μέρα, μπορεί να υπάρξει η αδιαμφισβήτητη μυρωδιά υγρών σκύλων – αλλά χρησιμοποιούμε ένα διαχύτη εξαερισμού αυτοκινήτου αρωματοθεραπείας στην εξαέρωση AC μας για να προσθέσετε άρωμα στο αυτοκίνητό μας χωρίς να προσθέσετε επικίνδυνες αποσμητικές χημικές ουσίες!

Ο διαχύτης αερισμού αυτοκινήτου, ο οποίος έχει ένα μαγνητικό μέτωπο, έτσι ώστε να ανοίγει εύκολα, περιέχει ένα μαξιλάρι από πιλήματα που χρησιμοποιείτε για να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Μου αρέσει η λεβάντα. (Γνωρίζουμε επίσης ότι μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να προσθέσουν το Rescue Remedy στο μαξιλάρι αντί για τα αιθέρια έλαια.) Όταν ο AC συνεχίζει, ο αέρας φυσάει μέσα από το διαχύτη, το άρωμα του αυτοκινήτου

Οι διαχύτες εξαερισμού αυτοκινήτων PawZaar διατίθενται σε διάφορα στυλ για τους λάτρεις των σκύλων και των γατών, συμπεριλαμβανομένου του πιο δημοφιλούς στυλ μας, το Lone Paw:

… και πολλά άλλα στυλ που βρέθηκαν στη Συλλογή Vent Aromatherapy:

Τώρα ένα μέλος της τυχερής κοινότητας θα κερδίσει το diffuser της επιλογής τους!

Want One Now

Μην περιμένετε μέχρι να δείτε αν κερδίζετε το giveaway; Προχωρήστε στη Συλλογή Vent Aromatherapy, επιλέξτε το diffuser και θα λάβετε ακόμη πέντε επιπλέον τσόχες. Αλλάξτε τη μυρωδιά-ή το βλέμμα-μόνο με την αλλαγή του μαξιλαριού! Κάθε αγορά συμβάλλει στη χρηματοδότηση του σπιτιού ενός κατοικιδίου καταφυγίου. αυτή τη στιγμή η κοινότητα PawZaar χρηματοδοτεί το ρείθρο του Ryder στο League of Animal Defense του Σαν Αντόνιο:

Enter to Win

Θα μπείτε στο widget παρακάτω. όπως πάντα, να είστε βέβαιος να επιστρέψει στο widget giveaway σε όλη την περίοδο giveaway για περισσότερες καταχωρήσεις. Καλή τύχη!Source link