Θεραπεία για τη ζωή – Το Blog Trupanion


Το 2012, το οκτώ εβδομάδες Μικρό Αυστραλό Ποιμενικό κουτάβι μου ένωσε την πολυγονεϊκή οικογένειά μας.

Ο Indy μεγάλωσε υγιής, χαρούμενος
και αγάπησε.

Στην ηλικία των 3 ετών, έγινε ξαφνικά πολύ επιλεκτικός για τα τρόφιμα. Θεωρήθηκε ότι υποστήριζε για «τρόφιμα ανθρώπων». Αλλά ανησυχούσα, και όταν ο κτηνίατρος αναφέρθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, τον άφησα να πάρει αίμα.

Γύρω από αυτό το διάστημα, χωρίς να το ξέρεις
όπου ήρθε αυτό, έρχομαι σε επαφή με το Trupanion.

Σίγουρα, ήμουν συγκλονισμένος που έμαθα ότι οι δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας του Indy ήταν εξαιρετικά ανώμαλες.

Λόγω της νεαρής ηλικίας του και της γενικής καλής υγείας του, ελπίζαμε ότι κάποια στήριξη του ήπατος και ο χρόνος θα εξομαλύνουν αυτό, ειδικά αφού ο υπερηχογράφος ήταν αξιοσημείωτος. Ο Indy απέτυχε να βελτιωθεί και η όρεξή του ήταν πολύ φτωχή.

Έτσι, αφού αντιστάθηκα στην ιδέα μιας βιοψίας ήπατος, τελικά συμφωνούσα ότι ήταν απαραίτητο.

Μου είπαν ότι η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να εγκριθεί καλύτερα από το Trupanion εξαιτίας του κόστους. Αλλά από τώρα ήμουν απογοητευμένος για να το πετύχω αυτό. Ζήτησα να κάνω την βιοψία και, αν χρειαζόταν, θα πληρώσω με κάποιο τρόπο. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος διάγνωσης

Το Trupanion πλήρωσε το 90% της χειρουργικής βιοψίας ήπατος

Το αποτέλεσμα της βιοψίας ήταν
καταστροφικές …

Την ημέρα που τραβήχτηκαν τα ράμματα του φτωχού κουταβιού, είδαμε ότι ο κτηνίατρος που μου είπε ότι η νόσος του Indy προκλήθηκε από άγνωστους παράγοντες, δεν θα μπορούσε να θεραπευθεί, αλλά κατάφερε. Αυτό περιλαμβάνει τακτικές εξετάσεις αίματος, φάρμακα και ειδικά τρόφιμα για το υπόλοιπο της ζωής του . Ο Indy ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία μέχρι στιγμής.

Το πιο σημαντικό από όλα, το Trupanion ήταν τόσο καλό όσο ο λόγος τους, πληρώνοντας το 90% όλων των εξετάσεων αίματος και όλων των φαρμάκων για σχεδόν τρία χρόνια. Πληρώνω για διαβουλεύσεις και ειδικά τρόφιμα. [19659904] Όταν ανέφερα στον ειδικό της Indy, πόσο τυχερός αισθάνομαι ότι αγόρασα ασφάλιστρα για κατοικίδια, είπε «μη τυχερός, έξυπνος!»

Indy

Τορόντο, Οντάριο

Ημερομηνία εγγραφής:

Όροι και Προϋποθέσεις: Ηπατοπάθεια

Η Πολιτική Trupanion Πληρωμή: $ 15,465.61

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link