Η σημασία και γιατί χρειάζεστε


Κρατώντας την γάτα σας ασφαλής αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς. Η σημασία ενός μικροτσίπ γάτας – μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το γατάκι σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, φυσικής καταστροφής, ή αν το απροσδόκητο λαμβάνει χώρα. Σίγουρα, κανένας ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων δεν θέλει να δοκιμάσει το άγχος ενός εκτοπισμένου κατοικίδιου ζώου. Φυσικά, η εμπειρία ενός χαμένου κατοικίδιου είναι αγχωτική για όλη την οικογένεια. Ένα μικροτσίπ γάτας. μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της γάτας σας εάν παρουσιαστεί το απροσδόκητο. Κάθισαμε με τον κτηνίατρο, Δρ. Caroline Wilde, για να συζητήσουμε περαιτέρω τη σημασία του μικροτσίπ γάτας και του οφέλους για τον φίλο της γάτας σας.

Microchip για γάτες: ό, τι πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων

 Ο μικροτσίπ γάτας μπορεί να σας βοηθήσει να επανενωθείτε με το κατοικίδιο ζώο σας εάν χάνονται.

Τι είναι ο μικροτσίπ γάτα;

Οι μικροτσίπ συσχετίζονται συνήθως με τα σκυλιά, αλλά παρέχουν ακριβώς την ίδια ασφάλεια και ασφάλεια για τους φίλους μας. Για το περιβάλλον, ο επί τόπου κτηνίατρος Trupanion, η Dr. Caroline Wilde περνάει λεπτομερέστερα στη διαδικασία των μικροτσίπ.

"Η μικροκατασκευή είναι όταν ένα εμφύτευμα που περιέχει ένα μικροτσίπ (περίπου το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού) εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα της γάτας από τον κτηνίατρο (ή το κτηνιατρικό προσωπικό) χρησιμοποιώντας μια σύριγγα και μια βελόνα. Αυτός ο μικροτσίπ έχει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης. Ο ιδιοκτήτης καταχωρεί στη συνέχεια το μικροτσίπ με την εταιρεία, και η εταιρεία αυτή έχει στη συνέχεια τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη και πληροφορίες επικοινωνίας. Ουσιαστικά, εάν το κατοικίδιο ζώο έλειπε ποτέ να βρεθεί, οι κλινικές και τα καταφύγια μπορούν να σαρώσουν το κατοικίδιο ζώο για να δουν αν υπάρχει μικροτσίπ, έπειτα επικοινωνήστε με την εταιρεία και μάθετε ποιος είναι εγγεγραμμένος στη γάτα για να μπορέσει να επανενωθεί. "[19659010] Επιπλέον, με την μικροτσίπ της γάτας σας, προσθέτετε ένα επίπεδο ασφάλειας που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε επανένωση για την οικογένειά σας. Φυσικά, αυτό είναι όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που θα μπορούσαν να ελπίζουν σε αυτή την κατάσταση.

Γιατί θα έπρεπε να μικροσκοπήσετε τη γάτα σας

Η διαδικασία μικροτσίπ για τη γάτα σας είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει στην τοπική κλινική κτηνιάτρου. Επίσης, εξετάστε τις παρακάτω συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία μικροτσίπ από τον Δρ. Wilde –

  • Η διαδικασία μικροτσίπ είναι γρήγορη και σχετικά ανώδυνη
  • Μόλις εμφυτευτεί, θα πρέπει να παραμείνει στη θέση της για ζωή
  • Η μικροκατασκευή της γάτας σας αυξάνει τις πιθανότητες εάν που χάνουν ή λείπουν ποτέ, ότι ο ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων μπορεί να βρει τη γάτα τους

Τα οφέλη της μικροσκοπικής γάτας

Τα καταφύγια των ζώων και οι κτηνιατρικές κλινικές είναι πολύ εξοικειωμένοι με τη χρήση μικροτσίπ. Επιπλέον, είναι ένας από τους πρώτους πόρους που χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση της γάτας. "Τα περισσότερα καταφύγια και κλινικές θα σαρώσουν ένα αδέσποτο κατοικίδιο ζώο όταν αυτό εισάγεται και εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει ένα μικροτσίπ, οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες ώστε να επανασυνδεθείτε με το κατοικίδιο ζώο σας", επισημαίνει ο Wilde.

Επίσης, σε περίπτωση φυσικής καταστροφής, υπάρχει πιθανότητα να χαθεί το κολάρο της γάτας σας. Επιπλέον, ένας μικροτσίπ είναι ένας άλλος τρόπος για να εντοπίσετε τη γάτα σας. "Ακόμη και οι εσωτερικές γάτες μπορούν να βγουν κατά λάθος, και αν η γάτα σου βγει ή λείψει, έχοντας ένα μικροτσίπ αυξάνει τις πιθανότητες ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να βρει τη γάτα", προσθέτει ο Wilde.

Διατήρηση των πληροφοριών μικροτσίπ σας

Dr. Ο Wilde ζυγίζει τη σημασία ενός ενημερωμένου μικροτσίπ

"Κρατήστε τις πληροφορίες σας σε ισχύ με την εταιρεία, έτσι ώστε αν η γάτα σας απουσιάζει ποτέ, η εταιρεία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο κτηνίατρος σας γνωρίζει ότι το κατοικίδιο ζώο σας διαθέτει ένα μικροτσίπ, ώστε να μπορεί να κρατήσει τον αριθμό στον φάκελο », λέει ο Wilde.

Πώς να πάρετε ένα μικροτσίπ για τη γάτα σας

Η λήψη ενός μικροτσίπ για τη γάτα σας είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό.

Για παράδειγμα, όταν υιοθετήσετε μια γάτα από ένα καταφύγιο ζώων ή μια οργάνωση καλής διαβίωσης των ζώων, ένα μικροτσίπ μερικές φορές συμπεριλαμβάνεται στη διαδικασία υιοθεσίας. [19659000]

Επιπλέον, εάν η γάτα σας δεν έχει μικροτσίπ, μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον κτηνίατρό σας για τη διαχείριση του μικροτσίπ κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ευεξίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία μικροτσίπ ή για να μάθετε αν είναι κατάλληλη για τη γάτα σας, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας σχετικά με την καλύτερη πορεία δράσης για τη γάτα σας.

 Ένα μικροτσίπ γάτας είναι ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας για την προστασία του κατοικίδιου ζώου σας και την επανένωση της οικογένειάς σας.

Microchip για γάτες: ασφάλεια για τον φίλο της γάτας σας

Ένα μικροτσίπ γάτας παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας εάν η γάτα σας χαθεί. Όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τα κατοικίδια ζώα μας ασφαλή, και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να τα παρέχουμε στα αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα. Φυσικά, η [196599032] ειρήνη του μυαλού πρόσθετης προστασίας για τις γάτες σας είναι ανεκτίμητη.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link