Ημέρα κτηνιατρικής εκτίμησης 2019: Γιορτάστε τους κτηνιάτρους μας


Ευτυχισμένη Κτηνιατρική Ημέρα Εκτίμησης tm 2019! Σήμερα γιορτάζουμε όλους τους κτηνιάτρους που εργάζονται τόσο σκληρά για να κρατήσουν τα ζώα ευτυχισμένα και υγιή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κτηνιάτρους γιατρούς, από τη ρεσεψιόν μέχρι την πόρτα της αίθουσας εξετάσεων, για όλα όσα κάνουν. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας ή να δείξετε τις ευχαριστίες σας σε αυτές τις κτηνιατρικές διακοπές.

Ημέρα κτηνιατρικής εκτίμησης tm 2019: στο κτηνιατρικό ιατρικό προσωπικό σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε

 Ημέρα κτηνιατρικής εκτίμησης 2019: Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις!

Μοιραστείτε μια ιστορία για το πώς η κτηνιατρική σας ομάδα έκανε τη διαφορά για εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας με την ετικέτα #VeterinaryLove. Για παράδειγμα, πώς η κτηνιατρική κλινική του κατοικίδιου ζώου σας έχει αντίκτυπο στην υγεία του κατοικίδιου ζώου σας; Επιπλέον, είχατε μια εξαιρετική εμπειρία σε ένα νοσοκομείο ζώων; Δυστυχώς, όλες οι ιστορίες σας θα παρουσιαστούν σήμερα στον πύργο NASDAQ στην Times Square!

Ευχαριστώ τον κτηνίατρό σας

Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας! Σκεφθείτε κατά τη διάρκεια του επόμενου κτηνιατρικού σας ραντεβού να ευχαριστήσετε τον κτηνίατρό σας και το ιατρικό προσωπικό. Θα εκτιμήσουν σίγουρα ότι έχετε πάρει το χρόνο να μοιραστείτε τις ευχαριστίες σας.

Γνωρίστε τη βιομηχανία

Οι κτηνίατροι και οι κτηνίατροι αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προκλήσεις κάθε μέρα στον κλάδο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μάθετε περισσότερα σχετικά με το MightyVet, μια κοινότητα που είναι σε μια σκόπιμη αποστολή να δημιουργήσει θετικές αλλαγές στον κλάδο.

Ρωτήστε έναν κτηνίατρο

Πάρτε μια στιγμή και ρωτήστε τον κτηνίατρό σας ή το ιατρικό προσωπικό πώς κάνουν. Σκεφθείτε να τους ρωτήσετε γιατί έγιναν κτηνίατροι ή τι αγαπούν περισσότερο για το επάγγελμά τους. Επίσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συνδεθείτε και να τους δείξετε πόσο εκτιμάτε τι κάνουν για τους γούνιους φίλους σας.

Κάνετε και δώστε ένα κιτ αυτοεξυπηρέτησης

Ο καθένας χρειάζεται λίγη αυτοεξυπηρέτηση και οι κτηνίατροι μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Δυστυχώς, πολλές ώρες στα πόδια τους μπορεί να επηρεάσουν την εβδομάδα εργασίας. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα κιτ αυτοεξυπηρέτησης για το κτηνιατρικό προσωπικό και δώστε το την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο γραφείο. Είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος να δείξετε την εκτίμησή σας για όλη τη σκληρή δουλειά τους.

Μοιραστείτε τις ευχαριστίες σας στα κοινωνικά μέσα

Μοιραστείτε την ευγνωμοσύνη σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Για παράδειγμα, αφιερώστε χρόνο για να γράψετε μια προσεκτική αναθεώρηση ή να μοιραστείτε μια θαυμάσια εμπειρία που είχατε στην κτηνιατρική κλινική. Αυτή η μικρή χειρονομία μπορεί να έχει πολύ μεγάλη επίδραση στην κλινική. Σίγουρα, το προσωπικό θα εκτιμήσει τα ευγενικά σας λόγια.

Ημέρα κτηνιατρικής εκτίμησης tm tm tm tm τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας για τις ατελείωτες προσπάθειες που εκπονούν οι κτηνίατροι και οι κτηνίατροι με τα κατοικίδια ζώα. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνουμε για να βοηθήσουμε τους φίλους μας να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link