Επτά δημοφιλή καναδικά ονόματα σκυλιών


Εάν πρόσφατα έφερες στο σπίτι ένα νέο σκυλί και ψάχνετε να βρείτε το τέλειο όνομα, μην κοιτάξετε περισσότερο από αυτά τα ξεχωριστά καναδικά ονόματα σκυλιών. Οι ρίζες μας ξεκίνησαν στον Καναδά και είμαστε σίγουρα υπερήφανοι που λέμε ότι ιδρύσαμε το Βανκούβερ, π.Χ. Όταν σας καλωσορίζουμε στο σπίτι ένα καινούργιο σκυλί, σίγουρα θέλετε να αισθάνονται σαν να είναι μέρος της οικογένειας και ταιριάζουν με το πακέτο. Ουσιαστικά, το όνομα του κουταβιού σας είναι το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας τους. Επιπλέον, το όνομα ενός σκυλιού μπορεί να πει τόσο πολύ για την προσωπικότητά του και μπορεί να εμπνεύσει το ταξίδι του στη ζωή. Ορισμένοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το όνομα του σκυλιού σας, όπως έναν τόπο, ένα άτομο ή μια περιοχή στην οποία ζείτε. Είμαστε περίεργοι να δούμε ποια καναδικά ονόματα σκυλιών είμαστε τα πιο δημοφιλή στις επαρχίες του Καναδά. Με περισσότερα από 400.000 ονόματα κατοικίδιων ζώων στη βάση δεδομένων Trupanion είμαστε περήφανοι που παρουσιάσαμε αυτές τις σκέψεις για το όνομα του νέου σας σκύλου

Επτά βασικά δημοφιλή καναδικά ονόματα σκυλιών για να εξετάσουν το νέο καλύτερο φίλο σας

 ονόματα σκυλιών - προσθέτοντας προσωπικότητα και ιστορία σε κάθε ομώνυμο.

1. Leo

Ένας ηγέτης του πακέτου, ο Λέων, έχει ένα χειροπιαστό όνομα που κάθε πουλί θα το απολάμβανε. Με 630 Trupanion καναδούς σκύλους που απαντούν στο όνομα Leo, αυτό είναι σίγουρα ένα διασκεδαστικό όνομα καναδικού σκυλιού να εξετάσει.

2. Casey

Ένα όνομα που προέρχεται από πολλαπλές καταβολές – συμπεριλαμβανομένων των γαλλο-καναδικών – δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Casey κάνει τη λίστα. Με 279 Trupanion καναδούς σκύλους να γαβγάρουν στο όνομα, σίγουρα βλέπουμε γιατί τόσοι πολλοί Τρουπάνιοι το αγαπούν.

3. Sky

Εάν το νέο σας κουτάβι έχει τη δυνατότητα να είναι ο επόμενος μεγάλος θρύλος στο πάρκο σκεφτείτε να ονομάσετε το κουτάβι σας Sky. Με 150 καναδικούς Trupanion σκύλους με το όνομα Sky, ακούγεται σίγουρα ότι η ευκαιρία για διασκέδαση είναι απεριόριστη.

4. Miley

Ένα μοναδικό όνομα όπως η Miley θα είναι διακριτικό για ένα σκυλί οποιασδήποτε φυλής, μεγέθους ή ηλικίας. Επιπλέον, με 132 σκυλιά Trupanion καναδικά που παίρνουν όλα τα δολάρια στο σαλόνι σκύλου, αναμφισβήτητα είναι τα πιο μοντέλα-μπροστά κουτάβια στο μπλοκ.

5. Gibson

Ένα δημοφιλές όνομα όπως το Gibson θα μπορούσε να είναι μια θαυμάσια φόρμα για το νέο σκυλί στη ζωή σας. Επιπλέον, 120 σκυλιά Trupanion Καναδά ονομάζονται Gibson, και πιστεύουμε ότι είναι μουσική στα αυτιά μας!

6. Molson

Ένα δημοφιλές όνομα καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου στον Καναδά, Molson, έχει εμπνεύσει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τα κατοικίδια ζώα. Για παράδειγμα, 105 σκυλιά Trupanion και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων τους σίγουρα ξέρουν πώς να πάρουν πάρτι!

7. Nixon

Ένα μοναδικό όνομα όπως το Νίξον ίσως είναι το όνομα για το περιπετειώδες κουτάβι σας. Φυσικά, το 92 Trupanion Καναδικά σκυλιά ταξιδεύουν περπατούν και αναζητούν νέες εμπειρίες με το όνομα Nixon, ώστε να αξίζει τον κόπο.

 Τα ονόματα κατοικίδιων ζώων, όπως τα καναδικά ονόματα κατοικίδιων ζώων, μπορεί να είναι η αρχή της ιστορίας του κατοικίδιου ζώου σας -

Καναδικά ονόματα σκυλιών: μια γιορτή των ονομάτων σκυλιών δια μέσου των ηλικιών

Είτε έχετε ένα γλυκό κουτάβι ] [19659903] ή ένας ανώτερος ανώτερος αυτά τα καναδικά ονόματα σκυλιών είναι βέβαιο ότι θα κάνουν μια δήλωση και θα λένε μια ιστορία όπου κι αν πηγαίνουν. Σκεφτείτε την προσωπικότητα του κατοικίδιου ζώου σας και ποιο όνομα ταιριάζει με το κατοικίδιο σας. Σίγουρα, κάθε ομώνυμο που θα επιλέξετε θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στον νέο σας γούνινο φίλο.

Το Kelli.Rascoe

είναι ο συντονιστής κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για το Trupanion. Ξοδεύει τη δουλειά της για το blog του Trupanion. Αγαπάει το γράψιμο για τα κατοικίδια ζώα, είναι δημιουργικά εμπνευσμένο από τα κατοικίδια ζώα και ευτυχώς παίρνει μαζί με τα κατοικίδια ζώα όλη την ημέρα. Στον ελεύθερο χρόνο της, απολαμβάνει να εξερευνεί και να ταξιδεύει με την οικογένειά τηςSource link