Εκτεταμένη θεραπεία και ιατρική περίθαλψη για το αγγλικό μπουλντόγκ Mona


Έχω μεγαλώσει σε ένα μπουλντόγκ-αγαπώντας νοικοκυριό και γνωρίζω πολύ καλά το περπάτημα ιατρικό νομοσχέδιο που είναι η αγγλική φυλή μπουλντόγκ. Έτσι, όταν έφερα τη μονομαχία μου, τη Μόνα Λίζα Βίτο, στη ζωή μου, έμαθα αμέσως την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων και αποφάσισα να πάω με το Τρουπάνι.

Ευτυχώς, η Μόνα ήταν η εικόνα της υγείας για όλη της τη ζωή. Δεν είχε αλλεργίες, κανένα πρόβλημα αναπνευστικού, κανένα πρόβλημα μάτι ή αυτί, βασικά κανένα πρόβλημα φυσιολογικής ασθένειας! Συχνά αστειευόμουν ότι εάν δεν είχα την ασφάλιση, πιθανότατα θα ήταν ένας ασυμπτωματικός εφιάλτης.

Εντούτοις, λίγο πριν μετατραπεί σε ηλικία 7 ετών, διαγνώστηκε με έναν μη λειτουργικό όγκο στον εγκέφαλο. Ήμουν απογοητευμένος, αλλά έμαθα ότι ήταν εξαιρετικός υποψήφιος για ακτινοβολία.

Ήμουν ανακουφισμένος που ξέραμε ότι θα μπορούσα να το αντέξω λόγω της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων μου. Μεταξύ των μαγνητικών τομογραφιών, των εξετάσεων CT, της ακτινοβολίας και των επισκέψεων παρακολούθησης, το σύνολο των δοκιμών κοστίζει πάνω από 15.000 δολάρια και το Trupanion κάλυψε το 90% χωρίς δισταγμό.

Αν δεν είχα την ασφάλιση, θα έβαζα τη Mona λίγο μετά τη διάγνωση, επειδή χωρίς θεραπεία η έκβαση της θα ήταν ζοφερή. Επειδή δεν χρειάστηκε να ανησυχώ για την οικονομική πτυχή των πραγμάτων, κατάφερα να κρατήσω το γλυκό μου κορίτσι σε αυτόν τον κόσμο για άλλους 15 μήνες.

Έχασα τη Mona τον Ιανουάριο του 2019, αλλά λόγω της ασφαλιστικής μου απόφασης για τα κατοικίδια μου πολύ νωρίς, ήμουν σε θέση να πω αντίο χωρίς τη λύπη, καθώς ήξερα ότι είχα κάνει ό, τι θα μπορούσα να έκανα γι 'αυτήν. Θα συνεχίσω να έχω αγγλικά μπουλντόγκ καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μου και το Trupanion θα παίξει πάντα ένα ρόλο
-Santina S.

Mona Lisa Vito

Conshohocken, Πενσυλβάνια

Ημερομηνία εγγραφής: Μάρτιος 2011

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link