Δραστηριότητες ημέρας πέντε ημερών για οικογένειες και πεντανόστιμους


Την Ημέρα Μνήμης τιμούμε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους που υπηρετούσαν στις ένοπλες δυνάμεις. Επίσης, παρέχει την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους μας. Η οικογένεια είναι τα πάντα και όλοι θέλουμε να είμαστε μαζί για να τιμήσουμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους. Φυσικά, τα ζώα μας είναι οικογένεια και θέλουμε να περάσουμε την ημέρα μαζί τους. Έχουμε τη σέσουλα σε μερικές μέρες Memorial Day που είναι σίγουρα διασκεδαστικές για όλη την οικογένεια.

F ive πρέπει να δοκιμάσετε τις δραστηριότητες Memorial Day για οικογένειες και κατοικίδια ζώα

1. Βγείτε έξω

Αν ο καιρός είναι καλός, πάρτε έξω και απολαύστε ένα απόγευμα! Σκεφτείτε να πετάξετε την μπάλα, να κάνετε μια βόλτα ή να πάρετε μερικές ηλιόλουστες ακτίνες στο πάρκο. Σίγουρα, αυτό μπορεί να είναι μια διαδραστική και χαλαρή πεντανόστιμη δραστηριότητα Memorial Day.

2. Πάρτε ένα ταξίδι για φιλικό προς το κατοικίδιο ζώο

Αν θέλετε να ξεφύγετε, σκεφτείτε να πάρετε ένα ταξίδι για φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα . Ευτυχώς, ένα μακρύ Σαββατοκύριακο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε διακοπές σε έναν νέο προορισμό με το κατοικίδιο ζώο σας. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να συσκευάσετε επιπλέον προμήθειες φροντίδας κατοικίδιων ζώων, όπως λουρί, κολάρο, φαγητό και κλινοσκεπάσματα. Είναι πάντα καλύτερο να προετοιμαστείτε για τυχόν απροσδόκητες στάσεις με τον γούνινο φίλο σας.

3. Πιάσε μια παρέλαση Ημέρας Μνήμης

Πολλές πόλεις έχουν αναμνηστικές αποδράσεις για την ανάδειξη των διακοπών. Σκεφθείτε να συμβουλευτείτε τον τοπικό δήμο για να λάβετε μια λίστα με τις εκδηλώσεις της τοπικής κοινότητας σας. Επιπλέον, να έχετε επίγνωση του κατοικίδιου ζώου σας στο κοινό, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν μεγάλα πλήθη, δυνατοί θόρυβοι και επιπλέον κατοικίδια ζώα.

4. Go camping

Πάρτε τις διακοπές και απολαύστε ένα μακρύ Σαββατοκύριακο της πεζοπορίας, κάμπινγκ, και εξερεύνηση της φύσης με το γούνινο φίλο σας. Το κάμπινγκ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να απολαύσετε όλη την οικογένεια που έχει να προσφέρει η φύση. Ενώ είστε περιπλανώμενοι στην παιδική χαρά της φύσης, σκεφτείτε να συσκευάσετε το κιτ πρώτων βοηθειών σας σε περίπτωση που ένα τραύμα τραυματισμού πέλματος σκύλου λαμβάνει χώρα στα μονοπάτια πεζοπορίας.

5. Σχεδιάστε ένα φιλικό για τα κατοικίδια ζώα

Ένα φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα κατοικίδια ζώα σας, χωρίς να αφήσετε τις ανέσεις του σπιτιού σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια περιοχή μόνο για κατοικίδια ζώα, ώστε να μπορούν να αλληλεπιδρούν και να απολαμβάνουν κάποιο χρόνο παιχνιδιού για κουτάβια. Επίσης, να είστε επιφυλακτικοί με τα κατοικίδια ζώα στην κουζίνα, έτσι δεν μπαίνουν στον πειρασμό να αρπάξουν ένα σνακ έκπληξη!

 Pet-friendly Memorial Day δραστηριότητες - προγραμματίζετε με το κατοικίδιο ζώο σας στο μυαλό.

Ημερήσια Μνήμη του Δείπνου Δραστηριότητες: προγραμματισμός με τα κατοικίδια ζώα στο μυαλό σας

Όταν προγραμματίζετε τι να κάνετε αυτή η Μνήμη, λάβετε υπόψη το επίπεδο άνεσης του κατοικίδιου ζώου σας, Απολαμβάνουν τα ακόλουθα

  • σε εξωτερικό χώρο?
  • Μόνιμα σε πλήθη;
  • Κοινωνικοποίηση με ξένους;

Φυσικά, μερικά κατοικίδια ζώα μπορεί να γίνουν άγχος ή άγχος εξαιτίας ενός νέου περιβάλλοντος. Βεβαίως, η ευημερία ολόκληρης της οικογένειας κάνει την ιδανική εμπειρία. Επιπλέον, κανείς δεν θέλει ένα μέλος της οικογένειάς τους να τονιστεί, που περιλαμβάνει τα κατοικίδια ζώα μας. Εξετάστε όλους τους παράγοντες πριν ολοκληρώσετε τα οικογενειακά σχέδια.

F Δραστηριότητες αναμνηστικής ημέρας και διασκέδασης με ζώα συντροφιάς: διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Οι φιλικές προς τα κατοικίδια δραστηριότητες Memorial Day είναι μια ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα κατοικίδια ζώα σας. Λάβετε υπόψη τη συμπεριφορά των κατοικίδιων ζώων σας, το άγχος και το επίπεδο δραστηριότητάς σας, να γνωρίσετε μια υπέροχη ημέρα και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link