Διαφορετικότητα στο χώρο εργασίας με το Trupanion


Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν να δουλεύουν κάθε μέρα, θέλουν να είναι μέρος κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό τους. Στην ουσία, θέλουν να αισθάνονται ένα κομμάτι κάτι σκόπιμο, νόημα, και θέλουν να συμπεριληφθούν. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί τύποι ανθρώπων και προσωπικοτήτων που αποτελούν τον πυρήνα μιας οργάνωσης – αλλά τι βρίσκεται στη βάση μιας επιτυχημένης οργάνωσης; Κάθισαμε με τον διευθυντή προσλήψεων Trupanion Amy Kirsch, ο οποίος αποκαλύπτει μια πιο προσεκτική ματιά στην ποικιλομορφία της Trupanion στην πρωτοβουλία του χώρου εργασίας και σε ό, τι συμβαίνει για το μέλλον.

Η σημασία της διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας

Η πολυμορφία στον χώρο εργασίας είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο για να βοηθήσει στην επίτευξη μιας παραγωγικής και ικανοποιημένης ομάδας. Επιπλέον, μια κουλτούρα που υποστηρίζει την ποικιλομορφία και την ένταξη στο χώρο εργασίας είναι ένα κρίσιμο βήμα για την επιτυχία των μελών της ομάδας και τη μακροπρόθεσμη ευεξία του οργανισμού. Φυσικά, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να αλλάξετε την τρέχουσα δυναμική οποιουδήποτε χώρου εργασίας. Ωστόσο, ξεκινώντας μικρό και κάνοντας μια αυθεντική προσπάθεια μπορεί να δημιουργήσει μια θετική μετατόπιση με την πάροδο του χρόνου

Η ποικιλομορφία και η ένταξη στο χώρο εργασίας με το Trupanion: αρχίζει με τον πολιτισμό

 Τα σκυλιά αγαπούν τον καθένα. Η ποικιλομορφία και η ένταξη στο χώρο εργασίας με το Trupanion

Όλα ξεκινούν με τον πολιτισμό πίσω από τον οργανισμό. Με κάποιους τρόπους, ο πολιτισμός του Trupanion είχε θεμέλια της ενσωμάτωσης από την αρχή. Για παράδειγμα, "πιστεύουμε ότι πρέπει να είσαι ποιος είσαι", δηλώνει η Amy Kirsch. Επιπλέον, με ένα περιστασιακό εργασιακό περιβάλλον και χωρίς κώδικα ενδυμασίας, προσφέρουμε αξία στην ποιότητα της εργασίας που κάνετε, όχι σε εξωτερικές εμφανίσεις. Ουσιαστικά, έχοντας την ευκαιρία να είστε ο αληθινός εαυτός σας, η πρωτοτυπία σας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οργάνωση. Για παράδειγμα, η αυθεντικότητα, η πρωτοτυπία και η ειλικρίνεια αποτελούν μέρος των βασικών αξιών του Trupanion. Αυτές οι ιδιότητες μπορούν να μεταφράζονται μεταξύ των τμημάτων στο χώρο εργασίας μέσω αποτελεσματικής επικοινωνίας, επιτυχημένης συνεργασίας και εμπνευσμένης ηγεσίας.

Συμπερίληψη στον τόπο εργασίας: Trupanion Tru-Pride

Αγκαλιάζουμε τα ιδανικά για το τι σημαίνει Pride και καλωσορίζουμε αυτό ως μέρος της οικογενειακής μας κουλτούρας. Εξαιτίας αυτού ιδρύθηκε η ομάδα Tru-Pride στο Trupanion. Επιπλέον, το Tru-Pride είναι μια ομάδα αποτελούμενη από μέλη της ομάδας Trupanion που είναι είτε μέλη της κοινότητας LGBTQIA + είτε σύμμαχος αυτής της κοινότητας. Ενώ αυτό το έργο πάθους ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, με δύο μόνο μέλη, η ομάδα έχει αυξηθεί οργανικά σε πάνω από 70 μέλη και συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά.

Ο Kirsch ζυγίζει στην αρχή της Tru-Pride:

"Δημιούργησα την Tru-Pride όχι μόνο για να είναι ένα σύστημα υποστήριξης για την κοινότητά μας που υπάρχει ήδη, αλλά και για τους νέους μισθωτές να γνωρίζουν αμέσως εκεί είναι ένας ασφαλής χώρος γι 'αυτούς ", επισημαίνει ο Kirsch.

 • Ενισχύει την ανώτερη ηγεσία
 • Παρέχει ένα χώρο εμπιστοσύνης
 • Υποστηρικτικό δίκτυο για τη δημιουργία συμμάχων
 • Προωθεί δημιουργικές σχέσεις και συνεργασία σε διάφορα τμήματα [19659018] Εκτός από την παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος, το Tru-Pride διευκολύνει επίσης τους πρόσθετους πόρους για την εκπαίδευση των μελών της ομάδας του σχετικά με το φύλο στο χώρο της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης
 • Παρέχει ένα χώρο διασκέδασης για να κρεμάσει και να κάνει αναμνήσεις
 • ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για παράδειγμα, τα μέλη προσφέρουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο για τη συνεχή εκπαίδευση σχετικά με τη γλωσσική συμπεριφορά και τη χορηγία των εκδηλώσεων Pride στο γραφείο. Αργότερα σε αυτό το μήνα, το Tru-Pride θα περπατήσει στην 45η Ετήσια Παρέλαση την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

  Η πολυμορφία και η ένταξη στο χώρο εργασίας: ο ρόλος παίζει

  Η ποικιλομορφία και η ένταξη στον χώρο εργασίας ανοίγει ευκαιρίες, μια ευκαιρία να συνεργαστεί αποτελεσματικά μεταξύ των ομάδων και να δημιουργήσει ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας για όλους. Επίσης, παρέχει ευκαιρίες σε τμήματα ανάπτυξης, εξέλιξη της σταδιοδρομίας και κίνηση εντός της εταιρείας. Βέβαια, όλα τα μέλη της ομάδας ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν τα πάθη τους που ευθυγραμμίζονται με τις φιλοδοξίες τους στην καριέρα . [19659905] Η ευκαιρία ηγεσίας στο Trupanion

  Επιπλέον, οι γυναίκες στην ηγεσία εξακολουθούν να έχουν διαρκές αντίκτυπο στην Trupanion workplace . Ομοίως, κάθε μέλος της ομάδας έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να προχωρήσει στην καριέρα του. [19659905] Εξετάστε τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία των γυναικών στην ηγεσία του Trupanion:

  • Σχεδόν το 33% των ρόλων των επικεφαλής αξιωματικών στο πλαίσιο του οργανισμού είναι γυναίκες
  • Περίπου το 48% των ανώτερων ηγετών, ] Σχεδόν το 70% των θέσεων στη διαχείριση είναι γυναίκες
  • Γενικά, το 25% των ρόλων στην τεχνολογία είναι γυναίκες
   Η πολυμορφία και η ένταξη στο χώρο εργασίας - η πραγματική ενσάρκωση της λέξης της ομάδας.

  Η πολυμορφία και η ένταξη στο χώρο εργασίας: η πραγματική ενσωμάτωση της λέξης της ομάδας

  Η ποικιλομορφία στον χώρο εργασίας είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και εξέλιξης και να υποστηρίξουμε καλύτερα τους συναδέλφους μας. Στην ουσία, φροντίζουμε τα μέλη της ομάδας μας και δημιουργούμε ένα υγιές, ευτυχισμένο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας . Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα που αγαπάμε το κατοικίδιο ζώο, ελέγξτε τις διαθέσιμες θέσεις εδώ .

 • Σχετικά με τον συγγραφέα  Source link