Γιατί πρέπει να υιοθετήσετε μια γάτα Shelter Now


Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε έναν φίλο της γάτας στο σπίτι σας, τώρα είναι η ώρα! Η ASPCA έχει καθιερώσει τον Ιούνιο ως Εθνικό Να υιοθετήσει ένα μήνα Cat Cat Shelter. Αυτό σημαίνει ότι τα καταφύγια σε όλη τη χώρα εκτελούν ειδικές προσφορές για να βοηθήσουν τους κατοίκους γατών τους να βρουν για πάντα σπίτια. Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους ρίχνετε ό, τι κάνετε και πηγαίνετε να υιοθετήσετε μια γάτα καταφυγίου:

Οι πέντε κορυφαίοι λόγοι για να υιοθετήσετε μια γάτα καταφυγίου:

  1. Σώζετε δύο ζωές Κάθε χρόνο, περίπου 3.2 εκατομμύρια γάτες εισέρχονται σε καταφύγια ζώων. Είναι ένας καταπληκτικός αριθμός, ένας που υπερφορτώνει εντελώς το χώρο των καταφυγίων για να τα φιλοξενήσει. Επιλέγοντας να υιοθετήσετε μια γάτα καταφυγίου, δεν παρέχετε μόνο ένα ασφαλές, αγαπητό σπίτι για αυτή τη γάτα, μπορείτε επίσης να ελευθερώσετε χώρο για μια άλλη γάτα για να ζήσετε μέσα.
  2. Θα έχετε όλες τις επιλογές κάτω από μια στέγη Οι γάτες των καταφυγίων έρχονται σε όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και τα χρώματα. Το τοπικό σας ανοικτό καταφύγιο θα έχει γατάκια, ενήλικες, ηλικιωμένους και ακόμη και ειδικές γάτες. Συζητήστε με το προσωπικό και τους εθελοντές για αυτό που ψάχνετε και θα μπορούν να σας συνδυάσουν με τον τέλειο σύντροφο
  3. Θα εξοικονομήσετε χρήματα Όταν υιοθετήσετε μια γάτα καταφυγίου, ο νέος φίλος της γάτας σας θα είναι ενημερωμένος σχετικά με τα εμβόλια και θα έχει ήδη στειρωθεί / στειρωθεί. Αυτό μπορεί να μειώσει τα δαπανηρά κτηνιατρικά τιμολόγια και να εξασφαλίσει ότι φέρνετε στο σπίτι μια υγιή νέα προσθήκη.
  4. Οι φίλοι σου θα σας χειροκροτήσουν. Η υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων αρχίζει με τη λήψη καλών αποφάσεων για το πώς να αποκτήσετε ένα νέο κατοικίδιο ζώο. Όταν λέτε στους φίλους σας ότι επιλέγετε να υιοθετήσετε μια γάτα καταφυγίου, θα είστε ο ήρωάς τους.
  5. Θα νιώσετε καλύτερα Εκτός από το ότι έχετε κάνει κάτι υπέροχο, οι μελέτες δείχνουν ότι η κατοχή μιας γάτας βελτιώστε την υγεία σας. Το να ξοδεύετε χρόνο με τη νέα γάτα σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση και τα επίπεδα στρες.

Ακόμη και αν, για οποιοδήποτε λόγο, απλά δεν θέλετε να πάτε σε ένα καταφύγιο, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε μια γάτα με περισσότερους τρόπους από έναν. Υπάρχουν άτομα εκεί έξω που δεν μπορούν να κρατήσουν τις γάτες τους και πρέπει να τα ξανακάνουν. Ελέγξτε έξω το κατοικίδιο ζώο σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υιοθέτηση μιας γάτας από ένα καλό σπίτι στο άλλο

Υιοθετήστε μια γάτα καταφυγίου: δώστε ένα σπίτι σε έναν νέο φίλο της γάτας

Ανεξάρτητα από το πώς υιοθετείτε μια γάτα, για να προετοιμάσετε το σπίτι σας πριν φτάσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να απολαμβάνετε όλους τους νέους γατούρες και τα δόντια της γάτας σας, χωρίς να ανησυχείτε για το πρόβλημα στο οποίο έρχονται, καθώς ερευνούν το νέο περιβάλλον τους. Το πιο σημαντικό, μην ξεχάσετε να επενδύσετε στην ιατρική ασφάλιση για τη γάτα σας αμέσως μόλις υιοθετήσετε για να εξασφαλίσετε μια ζωή υγιούς, χαρούμενης περιπλάνησης!

 Συνιδρυτής της GetYourPet.com, η Angela Marcus ζυγίζει για το γιατί πρέπει να υιοθετήσετε μια γάτα καταφυγίου.

Η Angela Marcus είναι συνήγορος και συνιδρυτής της GetYourPet.com της πρώτης σε εθνικό επίπεδο κοινότητας υιοθεσίας κατοικίδιων κατοικίδιων ζώων που συνδέει άμεσα τους ανθρώπους που χρειάζονται να επανδρώσουν ένα κατοικίδιο ζώο με ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσει ένα κατοικίδιοSource link